Gulvstandere til håndsprit dispensere

Vis som Tabel Liste

9 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

9 varer

Sorter stigende

Gulvstandere til håndsprit dispensere

Her hos HUMA har vi et bredt udvalg af gulvstandere til håndsprit dispensere. De kan bruges manuelt, med batteri eller i en kombination af begge ting. Gulvstandere med hånddesinfektion kan hjælpe til at højne hygiejnen og undgå smittespredning på arbejdspladsen, skolen eller institutionen. God hygiejne kan også sænke sygefravær og øge medarbejdernes velbefindende.

Manuelle dispensere er en driftsikker løsning

Hvis dit behov passer til en enkel løsning, kan du se nærmere på vores manuelle dispensere, som er et driftsikkert valg. Her kan fremhæves en god pakkeløsning: Stander til håndsprit, inkl. dispenser, sprit og magnetskilt, hvid. Det er en samlet pakke med stander, håndsprit, dispenser og informationsskilt. Standeren er rigtig god til indgangspartier, kantiner og lignende. Dispenseren skal berøres med hånden for at afgive det hudvenlige desinfektionsmiddel i gelform, og har en pæn kapacitet på 1000 ml. Det er samlet set en driftsikker løsning af høj kvalitet. Ulempen kan dog være, at det er nødvendigt at berøre dispenseren.

Gulvstander med fodpedal

En anden mulighed er Diversey dispenser med fodpedal, som kan rumme 5 L hånddesinfektion, en mængde der passer godt til store arbejdspladser med megen trafik og behov for høj hygiejne. Brugeren skal blot træde på pedalen og få hånddesinfektion. Bemærk at dispenseren skal stå ude af sollys, og ikke må ikke blive varmere end 35 ℃ eller koldere end 10 ℃.

Berøringsfrie dispensere er hygiejniske

Der er fordele og ulemper ved alle gulvstandere, som kan overvejes, inden du beslutter dig for den rigtige løsning. Hvis du lægger vægt på at gulvstanderen skal være berøringsfri, findes der flere produkter:

En komplet løsning fås med Berøringsfri spritdispenser med stander, hvid, som indeholder alt hvad du skal bruge for at tilbyde f.eks. ansatte og kunder hygiejnisk og berøringsfri desinfektion. Standeren har en batteridrivet spritdispenser, infotavle og endda drypbakke, så gulvet beskyttes imod spild af sprit. Standeren har en god spritkapacitet på 1,2 L sprit, og skal bruge 4 stk. C-batterier, som skal tilkøbes.

Stander med både manuel og berøringsfri dispenser

Endelig har vi også gulvstandere, som kører både på batteri og kan slå over til manuelt brug. Hvis der opstår en fejl, f.eks. et tomt batteri, dispenserfejl eller forkert sprit i dispenseren, kan det være en stor fordel, at dispenseren også kan bruges manuelt. Så kan du sikre, at der altid er hånddesinfektion klar til brug.

Du kan f.eks. vælge de intelligente gulvstandere fra Diversey: Diversey gulvstander til IntelliCare-dispensere. Fordelen ved denne løsning er, at du undgår kontakt og risiko for at overføre bakterier ved brug af håndsprit. Intelli-care dispenseren er en hybrid, og kan bruges med batterier, men også manuelt, hvis behovet opstår.

Beskyt gulvet med drypbakke

Har du brug for at beskytte gulvtæpper og lignende sarte gulvmaterialer? Så kan det være godt at vælge en gulvstander med drypbakke. Det forhindrer gentagen dryp af sprit, som kan giver mærker på tæppet. Hvis du skal bruge en berøringsfri dispenser, kan du kigge på Deb Stoko stander til dispenser, med skilt og drypbakke. Det er en fin løsning i galvaniseret stål. Bemærk, at der skal tilkøbes dispensere til denne model.

Sikkerhedshensyn i forbindelse med gulvstandere

Vær opmærksom på, at gulvstandere, der står ved flugtveje, kun må rumme 1 L sprit. Du kan i stedet vælge en ikke-brændbar type hånddesinfektion.

Er du i tvivl om hvilke typer hånddesinfektion, der ikke er brændbare? Eller har du spørgsmål til de forskellige gulvstandere og dispensere? Tag endelig kontakt til os, f.eks. her på chatten. Du kan også ringe på tlf. 70 40 45 00 eller skrive til os på mail: kundeservice@huma.dk.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler