Håndsprit i flasker og dunke

I kategorien her finder du håndsprit fra hhv. Plum, Tork, Katrin og Purell. Vores hånddesinfektion fås primært i gelform, samt i skumform. Fordelen ved håndsprit som skum, er den store volumen, som kan være med til at reducere risikoen for overforbrug. Vi fører selvfølgelig både håndsprit i enkeltbeholdere, samt håndsprit som passer til dispenserløsninger fra førnævnte producenter, såvel automatiske dispensere som manuelle.

Klik her for at se vores varekategori med dispensere til håndsprit, eller ring på 70 40 45 00 hvis du har brug for råd og vejledning. Vi har et endnu større udvalg af produkter til hånddesinfektion end du kan se nedenfor, hvilket gør at vi kan løse langt de fleste udfordringer i forhold til desinfektion af hænder.

Alle produkter i “Håndsprit i flasker og dunke”

Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 27 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 27 produkter

Sorter stigende

Rigtig mange steder landet over bliver der dagligt anvendt håndsprit, for at mindske bakteriespredningen. Det ses især inden for sundhedssektoren hvor der dagligt er et behov for at opretholde en høj hygiejne.

Når man anvender håndsprit dræbes de mikroorganismer, man er blevet midlertidigt forurenet med. Både vira og bakterier dræbes og det kan være med til at mindske sygdom og dermed sygefraværet blandt medarbejderne. Derfor kan man med fordel anvende håndsprit i kantiner, på kontorer og toiletmiljøer.

Gel eller skum

Håndsprit findes i to forskellige varianter, henholdsvis gel og skum. Det er overordnet en smagssag om man vælger den ene form frem for den anden, da effekten for begge typer, er den samme.

Skum desinfektionsmiddel har en større volumen, og syner derfor af mere, når man får det i hånden frem for desinfektionsmiddel i gelform. Skummet bliver ikke flydende, ved kontakt med huden, men holder sin faste form og er derfor med til at gøre påføringen lettere.

Udover at håndsprit i gelform syner af mindre, så kan det også have en tendens til at svine lidt mere, da gelens udseende gør det vanskeligt at fastgøre hvor meget der er behov for og det fører ofte til overdosering. Da håndsprit i gelform bliver flydende næsten øjeblikkeligt ved kontakt med hænderne, kan det sammen med overdoseringen være med til at vanskeliggøre påføringen uden at spilde. Derfor kan det kun anbefales, at man ikke overdosere, da én dosering er nok.

Forskellige størrelser til forskelligt behov

Håndsprit fås i forskellige størrelser, så det passer til ethvert behov.

Er man meget på farten i løbet af dagen, eksempelvis sælger eller udekørende hjemmepleje, kan man med fordel have en lille håndsprit med snaplåg med sig. På grund af sin størrelse er den velegnet til at have med sig i tasken, og er dermed lige ved hånden når behovet opstår.

Er man flere brugere som skal anvende håndsprit, som eksempelvis på et kontor, kan man med fordel vælge en pumpeflaske som kan stå på bordet. Her kan man få dem i 3 forskellige størrelser på henholdsvis 250, 300 og 600 ml, afhængigt af hvor stort behovet er.

Er der mange brugere, som skal anvende hånddesinfektion flere gange om dagen, eksempelvis på et hospital eller i en kantine, kan man med fordel anskaffe en dispenser som kan monteres på væggen, hvor man bare skal udskifte selve refillen med håndsprit. Dette gør det nemt for brugerne at desinficere sine hænder, når de går forbi dispenseren. Dispenserne og refillerne findes i størrelser på henholdsvis 700, 1000 og 1200 ml.

Sådan anvender du håndsprit

For at få opnå den korrekte hygiejne med håndsprit, er det vigtigt at man som det første sikre en korrekt påføring og samtidig lader det trænge ind i hænderne.

  1. Først skal man sikre at ens hænder er synligt rene og tørre
  2. Derefter indgnides håndspritten på håndflader, håndryggene og håndleddene, samt mellem fingrene, fingerspidserne og tommelfingrene.
  3. Bliv ved med at gnide hænderne indtil hænderne er helt tørre (ca. 30 sekunder)

Har du spørgsmål til vores håndsprit, er du altid velkommen til at kontakte os, på tlf. 70404500

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler