Dispenser til håndsprit

I kategorien her, finder du dispensere til håndsprit – også kendt som “hånddesinfektion dispensere”. Vores håndsprit dispensere fås i flere forskellige størrelser og farver, fra producenter såsom Plum, Tork, Katrin samt Purell. Har du behov for vejledning omkring hvilke håndsprit dispensere, som passer bedst til dit behov, hjælper vi dig hellere end gerne. Ring blot til os på tlf. 70404500, eller skriv os en email på adressen, som du finder i bunden af denne side.

Alle produkter i “Dispenser til håndsprit”

Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 27 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 27 produkter

Sorter stigende

Dispensere til håndsprit kan klart anbefales hvis man fx på en arbejdsplads har stort forbrug af hånddesinfektion i løbet af en dag. Der findes grundlæggende to slags dispensere: Den første er den berøringsfri slags. Den har en sensor der registrerer hvornår man sætter hånden under dispenseren. Når den registrerer bevægelse under dispenseren påføres der automatisk væske på hånden. De er relativt nemme at opsætte, enten med en klæbepude eller med skruer, og bruger almindelige batterier. Fordi man ikke skal røre dispenseren, for at få håndsprit ud, er den nemmere at holde ren og fri for bakterier. Den anden dispenser er den manuelle, hvor man skal trykke for at få væske ud. Fordelen ved denne slags er, at den er lidt billigere end den berøringsfri - og så slipper man ikke mindst for at skifte batterier ud. Selve desinfektionsmidlet fås i poser og refills og kan købes her. Ofte har du mulighed for at vælge mellem hånddesinfektion i både gelform og skumform..

Hånddesinfektion - gelform eller skumform?

Valget mellem gel og skum er blot en smagssag, hvorfor vi anbefaler at du vælger den variant, som du bedst kan lide. Både gel og skum indeholder glycerin, som har fugtgivende effekt på huden. Begge varianter er drøje i brug, hvorfor indholdet rækker til mange doseringer. Hånddesinfektionen rækker derfor længe, så du ikke konstant skal indkøbe nye refills.

Få bedre hygiejne med en hånddesinfektion dispenser

Dårlig hygiejne er desværre årsag til massevis af sygedage, ude på de danske skoler, plejehjem og arbejdspladser. Ikke alle er nemlig lige gode til at vaske hænder, hvilket gør at bakterier hurtigt spredes mellem mennesker. Her er brugen af hånddesinfektion yderst anbefalelsesværdig, da det dræber 99,99 % af alle bakterier.

Ved at øge den generelle håndhygiejne, er det ofte muligt at mindske spredning af bakterier, forebygge sygdom og herved nedbringe sygefraværet markant. Således benytter mange af vores kunder hånddesinfektion dispensere i receptioner, indgangspartier og i og omkring kantiner. Her kan dispenserne enten vægmonteres med skruer eller klæbepude, eller alternativt monteres på en gulvstander, som eksempelvis let placeres for sig selv, i starten af buffeten - også selvom at der ikke er tilgængelig vægplads her.

Brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at finde den dispenser, som dækker netop dine behov. Vi sidder klar for at hjælpe dig med uforpligtende råd og vejledning til at finde den ideelle løsning for din virksomhed. Du kan kontakte os via vores emailadresse, som du finder i bunden af siden, eller på tlf. 70 40 45 00. Vi kan ligeledes hjælpe, hvis du har specielle behov eller har ønsker til at dispenseren skal have et andet udseende, farver, materiale, m.m.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler