Stort udvalg af flydende håndsæbe i flasker, dunke og ampuller

Hos HUMA.dk fører vi næsten alle typer flydende håndsæber.

Herunder kan du vælge, om du ønsker sæben i 5-liters dunke, i små pumpeflasker, eller i refills som passer til sæbedispensere. Du har ligeledes mulighed for at se vores store udvalg af sæbedispenere, med og uden bevægelsesføler.

Alle produkter i “Sæbe”

Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 94 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 94 produkter

Sorter stigende

Dunk, pumpeflaske eller sæbeindsats?

Vi har valgt at dele vores sortiment af flydende håndsæbe op i en række kategorier. Herover skal du således vælge, hvorvidt du ønsker din flydende håndsæbe i dunk, pumpeflaske eller sæberefil til dispenser. Vores sortiment er bredt og rummer brands såsom Plum, Prime Source, Neutral, Kimberly-Clark, Deb Stoko, Tork og Katrin. Herved har vi mulighed for at opfylde netop dit behov for sæbe.

Med eller uden parfume?

En af de første ting som du bør se på, efter at du har valgt den rette kategori ovenfor, er om du ønsker sæbe med eller uden parfume. Logisk nok, vil en sæbe med parfume, medføre at sæben har en behagelig duft. Omvendt kan personer med parfumeallergi eksempelvis ikke tåle sæbe med parfumeolie. Således er cremesæbe uden parfume, ofte et fornuftigt valg på arbejdspladser og på offentlige toiletter.

Få hjælp til valget af den rette toiletløsning

Vi ved af erfaring, at det kan være svært at finde hoved og hale i de forskellige dispensermodeller og sæbetyper. Derfor tilbyder vi vores kunder rådgivning, i valget af den optimale hygiejneløsning. Her ser vi blandt andet på hvilken dispensertype som er den mest optimale, samt hvilken sæbetype som passer bedst til jeres behov.

Kontakt blot vores kundeservice, for en uforpligtende snak om dispenserløsninger og valg af sæbe hertil.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler