Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Sæbe i flasker og dunke

I denne kategori, finder du vores udvalg af sæbe i dunke. Disse sæber er anvendelige for dig, som selv ønsker at opfylde din sæbedispenser.

6 varer
6 varer

Herover finder du vores udvalg af flydende håndsæbe i 5 l dunk. Som en af Danmarks førende rengøringsgrossister, har vi naturligvis prisgaranti på al vores flydende sæbe. Dette kommer dig til gode, uanset om du handler som privatperson eller erhvervskunde. Vi sælger nemlig vores produkter til begge kundegrupper, og ikke nok med det, har alle adgang til de samme gode priser og mængderabatter fra start af. Det er således ikke nødvendigt at forhandle dine priser på sæbe til genopfyldning, når du handler hos os.

Nogle af de ting som du skal være opmærksom på ved købet af 5 l flydende håndsæbe, er om sæben skal være med eller uden parfume. Visse personer foretrækker en parfumeret duft efter endt håndvask, mens andre foretrækker at undgå parfumestoffer. Sidstnævnte variant anbefales således, i offentlige toiletmiljøer, da man hermed har mulighed for at tage hensyn til personer med parfumeallergi.

Har du spørgsmål til produkterne ovenfor, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice med henblik på hjælp.