Sæbe i flasker og dunke

I denne kategori, finder du vores udvalg af sæbe i dunke. Disse sæber er anvendelige for dig, som selv ønsker at opfylde din sæbedispenser.

Loading...
Filtrering
product_brand
certifications
Mulige filtre
Certificeringer
price
filter_viskositet
filter_indhold
filter_parfume_ja_nej
tilsat_farve
state
Lagerstatus
Vis som Tabel Liste

8 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

8 varer

Sorter stigende

Sæbe i flasker og dunke

Vi går op i at tilbyde gode, hudvenlige sæber, som passer til dine hygiejnebehov. I denne kategori kan du se nærmere på vores sæbe i flasker og dunke fra bl.a. Pristine, Soft Care og Prime Source. Du finder flydende sæbe, cremesæbe og skumsæbe, med forskellige plusser. Vi har sæbe med og uden parfume, og sæbe som er fri for parabener. Der er sæber beregnet til håndvask, men også varianter, der kan bruges til både håndvask, hårvask og bad.

Skånsom og miljøvenlig sæbe i dunke

Nogle af os synes godt om en parfumeret duft efter håndvask, mens andre foretrækker at undgå parfume lugten. På offentlige toiletter kan det anbefales at bruge uparfumeret, skånsom håndsæbe, så der tages hensyn til personer med parfumeallergi. Kig gerne nærmere på sæberne fra Pristine og Prime Source, hvis du foretrækker sæbe uden parfume, disse varianter er samtidig svanemærkede. Svanemærket er en garanti for at produktet er så skånsomt som muligt for din hud, samtidig med at sæbens kemikalier belaster miljøet mindst muligt.

Håndsæbe eller flydende sæbe?

I mange hjem vaskes der stadig hænder med fast sæbe. Men kloge hoveder med viden om bakterier og smittespredning anbefaler, at du i stedet bruger flydende sæbe. Håndsæbe kan gemme på mange krasse bakterier, f.eks. fra tarmen, især når sæben er våd. Flydende sæbe dispenseres derimod fra en beholder, og du er derfor ikke udsat for bakterier, som kan gøre dig syg.

Vælg mellem cremesæbe, flydende sæbe og skumsæbe

Alle sæberne i kategorien er beregnet til genopfyldning af almindelige sæbedispensere med pumpe. Du kan f.eks. vælge en cremesæbe, hvis du har brug for en sæbe som plejer og beskytter huden. Pristine har gode cremesæber, både med og uden parfume. Du finder også flydende sæbe, som nemt fyldes på en dispenser, og som sparer dig for udgiften til en ny plastdispenser. En tredje mulighed er at genopfylde dispenseren med skumsæbe. Skumsæbe, f.eks. fra Pristine, giver dig en rigtig god brugsøkonomi. Skumsæbe syner af mere i hånden. Derfor har f.eks. kunder og medarbejdere ikke behov for ekstra sæbe ved håndvask.

Sæbe i dunke giver god brugsøkonomi

Fordelen ved at købe sæbe i dunke eller på flaske er den gode brugsøkonomi. En stor dunk på 5 L varer længe i forhold til en lille almindelig plastflaske. Du sparer også miljøet for ekstra plastaffald, når du køber en større mængde af sæbe. Et overset problem ved at bruge den samme sæbebeholder med pumpe er dog, er at man glemmer at rense pumpen. Derfor kan man risikere, at gammel sæbe med bakterier pumpes ud sammen med den nye sæbe.

Undgå bakterier i dispenseren

Hvis du har en sæbedispenser med pumpe, som du genopfylder med sæbe, anbefaler vi at du renser pumpen, når du genopfylder: Fyld dispenseren med varmt vand, og pump flere gange, så vandet skyller dispenseren godt igennem. Slut af med at rengøre dispenseren udenpå med en klud og universalrengøring.

HUMA har et bredt udvalg af hygiejneprodukter

Hos HUMA finder du mange produkter, som kan hjælpe dig med at føle dig ren og godt tilpas. I andre kategorier kan du f.eks. finde små flasker med flydende håndsæbe, f.eks. fra Neutral. Vi har også et stort udvalg af berøringsfri sæbedispensere, f.eks. fra Pristine, Plum og Katrin. En berøringsfri sæbedispenser har sensor, så du ikke skal røre ved dispenseren, når du skal bruge sæbe. Når sæben i dispenseren er brugt op, sættes der blot en refill i dispenseren, og så der er frisk sæbe til at vaske hænder i. Som supplement til håndvask har vi også adskillige produkter til hånddesinfektion, f.eks. dispensere, små flasker, desinfektionsservietter og meget mere.

Prisgaranti og mængderabat på sæbe i dunke

Som en af Danmarks førende rengøringsgrossister giver vi prisgaranti på al vores flydende sæbe. Det gælder uanset, om du handler som privatperson eller til erhverv. Hvis du finder sæbe i dunke eller flasker til en lavere pris andre steder, så sætter vi prisen ned, så vi som minimum matcher prisen. Vi giver også pæne mængderabatter: Jo flere styk du køber af en vare, jo højere er den procentvise besparelse.

Vi hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Har du spørgsmål til vores sæber eller andre produkter? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til vores venlige kundeservice på tlf.: 70 40 45 00. Du er også velkommen til at skrive til os på chatten eller på mail: kundeservice@huma.dk

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler