Sæbe til dispensere

I denne kategori, finder du vores udvalg af sæbeindsatser / sæberefiller til sæbedispensere fra Katrin, Tork, Plum, Deb, Prime Source og Kimberly-Clark. Er du i tvivl om hvilken sæbe, som passer til din dispenser, står vi klar til at hjælpe

Alle produkter i “Sæbe til dispensere”

Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 40 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 40 produkter

Sorter stigende

Sæbe til dispensere

Sæberefiler er nødvendige, hvis du har en sæbedispenser som fungerer i et lukket system, uden mulighed for manuel genopfyldning. Hos HUMA.dk har vi et stort udvalg af refills og sæbeindsatser fra Katrin, Tork, Plum, Deb og Kimberly-Clark. 

Ofte vil du opleve, at der er flere forskellige valgmuligheder til en given dispenser. Således kan du vælge mellem sæbeindsatser henholdsvis med og uden parfume, samt sæberefills med henholdsvis cremesæbe og skumsæbe.

God hygiejne

Dispensere som fungerer i lukkede systemer, har den fordel, at hygiejnen er markant bedre, end dispensere som man selv fylder op. Sagen er nemlig den, af dispensere til manuel opfyldning, sjældent gøres rent, med dårlig hygiejne til følge. Dette problem ses ikke ved brugen af lukkede refilsystemer, da hele sæbeindsatsen udskiftes hver gang.

Ønsker du vejledning til valg af den rette sæbe til en dispenser, eller ønsker du at købe en hel ny dispenserløsning, står vi hos HUMA.dk altid klar til at hjælpe. Ring blot +45 70404500 for uforpligtende råd og vejledning.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler