Sæbedispensere - se vores udvalg af dispensere til sæbe

Her finder du vores udvalg af sæbedispensere til flydende håndsæbe og skumsæbe, fra Tork, Katrin og Plum. Sæbedispensere er et godt alternativt til et almindeligt stykke sæbe som ligger frit i håndvasken og efterlader sæberester, der er tidskrævende at fjerne. Det er også et godt alternativ til at købe en almindelig flaske flydende sæbe med pumpe, som har den ulempe at man oftere skal skifte den ud, samt at den langt fra har det flotte udseende som en rigtig sæbedispenser har. Vores sæbedispensere fås i forskellige størrelser, afhængig af hvilke sæberefills som du ønsker at benytte. Når du skal vælge en sæbedispenser, kan du købe den hhv. med og uden sensor. Fordelen ved sensor er at dispenseren ikke så nemt bliver fedtet til med beskidte hænder. Dermed minimerer man risikoen for at bakterier spredes.

Du finder sæben til dispenserne ved at klikke her.

Alle produkter i “Sæbedispensere”

Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 35 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 35 produkter

Sorter stigende

Sæbedispensere - en hygiejnisk og driftssikker løsning

Hvis du leder efter en god sæbedispenser, så er du landet på rette sted. Vi har solide, driftsikre sæbedispensere fra bl.a. Tork, Katrin, Pristine og Plum med forskellige funktioner, størrelser og i varierende prislag. En berøringsfri sæbedispenser er et stærkt alternativ til et stykke sæbe eller en flaske med pumpefunktion, som ofte skal skiftes ud og belaster miljøet. Læs mere om hvilke muligheder der er, når du skal vælge en sæbedispenser.

Hvor hygiejnisk er håndsæbe?

Fast håndsæbe bruges stadig af mange, men sæben kan desværre gemme på e.coli-bakterier i våd tilstand. Når sæben tørrer, dør bakterierne på sæben. Nogle foretrækker derfor en plastflaske, der pumper den flydende sæbe ud. Hygiejnen er noget bedre end ved brug af håndsæbe, men ulempen ved en plastflaske er at man ofte skal skifte den ud, hvilket er tidskrævende og miljøbelastende.

Sæbedispenser sikrer høj hygiejne

En sæbedispenser er til sammenligning med håndsæbe og plastflaske en meget hygiejnisk løsning, fordi sæben tildeles fra automatens lukkede system. Du skåner også miljøet for plast, da sæben er koncentreret og giver rigtig mange doseringer, inden der skal en ny refill i.

Gammel og ny sæbe er en dårlig kombination

Hvis man har en plastflaske eller anden form for manuel sæbedispenser med pumpefunktion er et overset problem, at man glemmer at rense pumpen på sæbedispenseren. Resultatet er, at der kommer gammel sæbe med bakterier ud sammen med ny sæbe, når der doseres.

Sådan renser du en manuel sæbedispenser

Hvis du har en manuel sæbedispenser som ikke fungerer vha. et lukket system, anbefales det at fylde dispenseren med varmt vand, og pumpe flere gange, så vandet skyller dispenseren igennem. Slut af med at aftørre dispenseren udenpå med en klud og universalrengøring.

Sæbedispenser med lukket system sikrer høj hygiejne

En mere optimal løsning er at vælge en sæbedispenser med et lukket system. I en sæbedispenser med et lukket system er rengøring af pumpen ikke nødvendig, Du skal blot sætte en refill i, som uddeler sæben på hygiejnisk vis. Denne løsning er både hygiejnisk, tidsbesparende og mere miljøvenlig. Den eneste rengøring, der anbefales, er uden på, hvor overfladen rengøres med universalrengøringsmiddel og en blød mikrofiberklud.

Produkteksperten Emils anbefalinger til dig

Hvis du er i tvivl om hvilken sæbedispenser, der passer til dig, kan vores produktekspert Emil anbefale, at du kigger nærmere på to forskellige sæbedispensere:

 • Den stilfulde fra Tork
 • Det funktionelle makkerpar fra Pristine og Purell

Stilfuld sæbedispenser af rustfrit stål fra Tork

Til dig, der søger en stilfuld løsning, anbefaler Emil: "Tork dispenser, til skumsæbe og håndsprit, touchfree, rustfri stål". Torks sæbedispensere af rustfrit stål udmærker sig ved et slankt, stilrent design, dispenseren passer til ethvert toilet, og signalerer høj kvalitet. Torks sæbedispenser af rustfrit stål skiller sig også ud ved disse fordele:

 • Berøringsfri og hygiejnisk i brug
 • Nem at bruge for både rengøringspersonale og kunder
 • Passer til både skumsæbe og desinfektionsmiddel
 • Overflade, der afviser fingeraftryk
 • Indikator for sæbeniveau

Funktionelt makkerpar fra Pristine og Purell

Hvis du søger høj funktionalitet og en driftssikker sæbedispenser med kvalitetssæbe, kan du kigger nærmere på "Pristine Sæbedispenser med Sensor LTX", der kan rumme 1200 ml sæbe, og den passer også til 700 ml sæbe. Dispenseren er en driftssikker og nem installerbar sæbebeholder. En sensor sørger for berøringsfri dosering, og du kan vælge mellem skumsæbe og cremesæbe, begge varianter med eller uden parfume.

Denne stabile fætter kan vores produktekspert Emil anbefale dig at kombinere med kusinen "Purell Berøringsfri Dispenser til Hånddesinfektion LTX", som også kan rumme 1200 ml desinfektionsmiddel. Du kan vælge mellem desinfektionsmiddel i gelform eller skum. Et plus er nem opsætning med klædepuder eller evt. skruer, hvis det foretrækkes.

Det stabile makkerpar fra Pristine og Purell har samlet set et meget fornuftigt prisniveau. Kombinationen af både sæbe og hånddesinfektion sikrer en effektiv håndhygiejne, som forebygger smittespredning, og reducerer sygefravær.

Vælg mellem forskellige manuelle sæbedispensere

Du kan også finde andre løsninger til sæbedispensere. En regulær og enkel dispenser med trykknap-funktion kan f.eks. fås fra Katrin, Tork, Soft Care og Plum. Et alternativ til trykknap kunne være en albuebetjent sæbedispenser, som du kan se nærmere på fra producenterne Sterisol og Plum. Fordelen ved denne type dosering er, at det er meget mere hygiejnisk end trykknap. Leder du efter en sæbedispenser, som er nem at bruge for små børn, eller personer med gigt? Så kan det anbefales at kigge i underkategorien “Tork sæbedispensere”, hvor der er flere dispensere, som er certificeret som “easy-to-use” af det svenske Gigtforbund.

Høj hygiejne ved berøringsfri sæbedispenser

En berøringsfri sensor sikrer det reneste hygiejneniveau sammenlignet med manuelle sæbedispensere, og kan fås i forskellige prislag. Hvis du vælger en sæbedispenser med sensor, skal der bruges batterier til at uddele sæben. Pga. det lave batteriforbrug ved dispenserne, slipper du for at skifte batteri ustandseligt.

Sæbedispensere i rustfrit stål eller plast

Der er flere muligheder mht. sæbedispenserens udseende: Du kan vælge mellem rustfrit stål og plastik i forskellige diskrete farver. Rustfrit stål er et meget holdbart materiale, og signalerer høj kvalitet. Plastik som materiale rummer også flere fordele. Deb Stoko tilbyder sæbedispensere, som er fremstillet af meget slidstærkt plast, som passer perfekt til brancher med højt forbrug.

Refills i forskellige størrelser

De fleste af vores mærker, f.eks. Tork, Pristine og Katrin, har refills til sæbedispensere i forskellige størrelser, som matcher behovet, hvad enten det er normalt eller højt forbrug. Der er mulighed for at købe refills i lidt mindre størrelse på 500 ml og større refills på 1000 eller 1200 ml, som giver god brugsøkonomi. Du kan vælge mellem cremesæbe og skumsæbe hos flere producenter, f.eks. Katrin og Deb Stoko.

Miljømærkede sæber fra Tork, Katrin og Sterisol

Flere af sæberne til dispenserne udmærker sig ved at være mærket med Svanemærket eller EU-blomsten. En miljømærket sæbe gavner både vandmiljøet og er velegnet til at forebygge allergi og eksem. Flere af Torks sæber til sæbedispenser er mærket med EU-blomsten, det betyder at sæben er mild i brug og skånsom overfor miljøet.

Katrin tilbyder også svanemærkede sæber, som er fri for parfume og farve. Sterisol udmærker sig også med håndsæbe, som er svanemærket og med stort fokus på at undgå unødvendige tilsætningsstoffer. Denne type sæbe er et godt valg, hvis man vil undgå problemer med f.eks. parfumeallergi. Sæben er samtidig oplagt at bruge på f.eks. klinikker med høj hygiejne.

Hurtig og effektiv levering

Når du bestiller sæbedispensere og refiller ved HUMA, sørger vi for hurtig levering: Vi sender samme dag, hvis det er en vare, som er på lager.
Hvis du har spørgsmål til sæbedispensere, refills eller noget helt tredje, er vores venlige kundeservice klar på telefonen til at hjælpe dig. Ring til os på tlf: 70 40 45 00. Du er også velkommen til at skrive til os på mail: kundeservice@huma.dk.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Emil og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

 • Huma
 • Buzil
 • Nmf
 • Diversey
 • Purell
 • Unger

Kontorartikler