Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage
Close Menu

Kärcher SGV 8/5 Dampstøvsuger

Varenr. KS-10920100

Kärcher SGV 8/5 er en ny dampstøvsuger, hvor de bedste funktioner fra en damprenser og en våd/tør støvsuger kombineres. Helt uden kemikalier fjernes 99,99% af alle bakterier.

Læs den fulde beskrivelse
  • TILBUD
SPAR36%
Før 40.395,00 kr 25.995,00 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

En dampstøvsuger et effektivt middel mod fjernelse af selv det mest besværlige snavs. Med dampfunktionen, og et damptryk på 8 bar, løsnes det fastsiddende snavs, hvorefter dette bortsuges med funktionerne fra våd/tør støvsugeren. Dette efterlader området rent og tørt med det samme. Rengøringsmetoden giver uendelige muligheder for, hvor denne kan anvendes, eksempelvis på gulve, vandhanearmaturer, oliepletter i værksteder, svømmehaller, komfurer osv.

Dampstøvsugeren er udstyret med et selvrensningssystem, som gør at eventuelle bakterier ikke flyttes fra en overflade til en anden. Dette er en fordel til særlig følsomme miljøer, såsom pleje- og sundhedssektoren, samt fødevareindustrien. For ekstra komplicerede opgaver er dampstøvsugeren udstyret med en kemitank, således særligt krævende typer af snavs kan bekæmpes med SGV 8/5.

Nedenstående ses, hvilket standard tilbehør, som medfølger til dampstøvsugeren. Disse gør det muligt at klare de nødvendige rengøringsopgaver både på gulv og på køkkenborde el.l.

Standard tilbehør

  • Dampsugerslange med håndtag
  • 2 damprør
  • Gulvmundstykke
  • Håndmundstykke
  • Beholdermateriale, Rustfri stål
  • Kabinet, Rustfri stål
Denne dampstøvsuger kan anbefales til alle professionelle formål. Såfremt der ønskes en demo eller en uddybet vejledning omkring produktet, kontakt os på tlf. 70 40 45 00.

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account