Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning
Oprydningssalg: Spar op til 69% på sprit, dispensere, engangsklude og meget mere

Højtryksrensere

Højtryksrensere anvendes udendørs til rengøring af f.eks. maskiner, køretøjer og bygninger. Højtryksrensere kan fås som hedvandsrensere, koldtvandsrensere og som stationære. Når du skal købe en højtryksrenser skal du fokusere på vandgennemstrømning og på antal bar, samt vurdere om du ønsker en højtryksrenser med enten varmt eller koldt vand.

Højtryksrensere fungerer ved, at en vandstråle sendes ud af maskinen under et højt tryk. Højtrykket dannes af en pumpe, som er drevet af en motor. Motoren er oftest en elmotor, men der findes også andre som drives af enten en benzin- eller dieselmotor.

Hos HUMA udbyder vi højtryksrensere fra Kärcher som er i den højeste kvalitet.

Hvilket højtryksrenser tilbud passer bedst til dig?

Hos Kärcher er der i øjeblikket kampagnepriser, hvorfor du kan finde flere af vores højtryksrensere på tilbud. Højtryksrensere har en bred anvendelighed, men du skal alligevel overveje til hvilke formål du ønsker at anvende højtryksrenseren. Rengøringsresultatet vil være forskelligt, alt afhængig af, om der anvendes en hedvandsrenser eller en koldtvandsrenser.

Ved højtryksrensning med en hedvandsrenser er vandet varmt og kan på flere af Kärchers hedvandsrensere blive over 150° varmt. Med det varme vand er det muligt at fjerne besværligt snavs, såsom olie, fedt og graffiti. Som forbruger kender man det fra håndvasken, hvor det varme vand fjerner mere snavs fra hænderne, end det kolde vand. Skal der foretages en dybdegående rengøring, er en hedvandsrenser klart at anbefale.

Ud over hedvandsrensere, er det også muligt at få højtryksrensere med koldt vand – disse kaldes for koldtvandsrensere. Kombination af en høj vandgennemstrømning og et højt tryk, kan fjerne meget snavs.

Koldtvandsrensere anvendes til daglig vedligeholdelsesrengøring, og fjerner det meste snavs. Dog er graffiti, fedt og olie en svær opgave at fjerne med en koldtvandsrenser, hvor der i stedet for kan anvendes en hedvandsrenser.

Kärcher højtryksrensere

Hos HUMA forhandler vi udelukkende højtryksrensere fra Kärcher. Kärcher har erfaring med højtryksrensere fra år 1950, og leverer i dag hedvandsrensere og koldtvandsrensere i den højeste kvalitet. Kärcher tog i 1950 patent på højtryksrensere, og har derfor en stor fordel i form af enorm kendskabsgrad til produkterne.