Støvsugere

Hos HUMA.dk har vi et stort udvalg af støvsugere til professionelt brug. Kontakt os gerne, for vejledning omkring valget af den rette støvsuger.

Nedenfor ses en række underkategorier. Nedenunder disse, kan du i tekstafsnittet læse hvilke ting der er vigtige, når der skal købes en ny støvsuger. Se også vores kategori med tilbehør og reservedele, hvor du blandt andet finder ekstra mundstykker og teleskopstænger. Endeligt kan du under forbrugsartikler, se vores støvsugerposer.

Alle produkter i “Støvsugere”

Loading...
Filtrering
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 43 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 43 produkter

Sorter stigende

Hos HUMA forhandler vi støvsugere fra Nilfisk og fra Kärcher, som begge er mærker der producerer produkter i høj kvalitet. Støvsugeren er et af de produkter i husholdningsrengøringen som anvendes oftest, og derfor gør man kun sig selv en tjeneste, hvis man investerer i en kraftfuld og holdbar støvsuger, da det vil lette arbejdet for en selv, og i sidste ende både spare en for tid og penge. Når man skal købe en støvsuger, er der mange kategorier og varianter at vælge i mellem, og derfor er det en god idé at undersøge mulighederne og overveje egne behov. Overvejelserne kan eksempelvis gå på om støvsugeren skal anvendes på trægulve, fliser eller gulvtæpper, eller om man har behov for en støvsuger som både kan suge tørt og vådt snavs. 

Køb af støvsuger – vigtigste overvejelser

Når du skal købe støvsuger, er der mange faktorer som er vigtige at overveje. Støvsugere produceres til forskellige formål i mange forskellige typer og kvaliteter. Først og fremmest er det vigtigt at overveje om den skal anvendes til gulvtæpper eller trægulve. Dernæst er det vigtigt at overveje, hvor stort et areal den skal kunne dække. Er det en privat bolig eller en større institution, kræver det to helt forskellige støvsugere. Nedenfor ses en række af de vigtigste overvejelser.

Areal

Hvor stort et område skal støvsugeren anvendes til? Skal den anvendes til en mindre virksomhed, en stor virksomhed eller et hotel? Skal den anvendes til et større areal, er det en fordel at anvende en støvsuger med en stor kapacitet. Herved slipper man for at skulle tømme støvsugeren for snavs eller skifte poserne ligeså ofte. Dette giver længere arbejdsintervaller, da brugeren ikke skal bruge tid på at udskifte poser og lignende. Når arealet overvejes, skal du se efter hvor mange liter beholderen er.  

Tørt eller vådt snavs

Det er både muligt at få støvsugere som kan suge tørt og vådt snavs. Efterspørges en støvsuger til den daglige, indendørs rengøring er det kun nødvendigt med en almindelig støvsuger til tørt snavs. Skal den kunne klare større opgaver, hvor der er vådt snavs indblandet, har man behov en våd-/tørstøvsuger. Disse anvendes hovedsageligt i håndværkerbranchen, industrielle miljøer eller i oversvømmede kældre. Se vores udvalg af våd-tørstøvsugere her

Energiforbrug

Man kan bruge EU's energimærke til at se i hvilken energiklasse hver støvsuger er placeret i. Der er stor forskel på produkterne og på de forskellige mærker. Kärchers har typisk et højere energiforbrug og befinder sig i energiklasserne C, D og E. Der er en klar sammenhæng mellem energiklassen og Watt-effekten. Har støvsugeren et højt antal watt, er strømindtaget højt, og produktet vil derfor være anmærket med et højt energiforbrug. Er energiforbruget højt, vil der også typisk være en direkte sammenhæng med en kraftfuld sugeevne. Nilfisk produkterne ligger typisk i en bedre energiklasse end Kärcher med et lavere energiniveau.  Dette betyder dog samtidigt, at motoreffekten/antal watt er lavere, hvilket går ud over sugeevnen.

Fleksibilitet

Afhængig af hvilke overflader og hvilke miljøer, der skal støvsuges i, kan det være nødvendigt med en høj fleksibilitet. Skal man eksempelvis støvsuge i trappeopgange, i busser eller i toge, kan det være meget besværligt med en almindelig støvsuger. Derfor er det muligt at få rygstøvsugere, som sidder på ryggen som en rygsæk. Med disse føles det ikke længere som om, at man skal trække støvsugeren med sig, da den konstant hænger på ryggen. Derved bliver det nemmere at få gjort ujævne overflader rene. Desuden er en høj fleksibilitet en fordel, hvis rengøringen foregår i et miljø med mange mennesker, da man undgår, at chassiset fylder midt på gulvet.

Støjniveau

Støjniveauet er relevant, hvis rengøringsarbejdet finder sted i miljøer, hvor der er behov for ro. Dette bl.a. være på hospitaler, i skoler eller på kontorer. Man skal kigge på støvsugerens dB(A), når man skal se støjniveauet. Et produkt med en dB(A) på mellem 70 og 73 ses som værende støjsvag.

HEPA-filter

HEPA-filteret sikrer en udblæsningsluft som er hygiejnisk ren og partikelfri. Dette er en fordel i eksempelvis skoler, hoteller og hospitaler. 

Støvsugerposer

Støvsugere fås bade med og uden pose. Støvsugere med pose tilhører den mest traditionelle type, og har som regel en lavere pris. Støvsugerposer kan sjældent genbruges, hvorfor man er nødt til at lave regelmæssige udskiftninger med poser, som passer til den eksakte model. Grundlæggende er der to typer støvsugerposer: originale og uoriginale. Med de originale støvsugerposer fra hvert enkelt mærke, er der garanti for, posen passer til støvsugeren.  De uoriginale poser findes i mange forskellige mærker og fra flere forskellige producenter. Disse poser er typisk billigere og passer måske ikke præcist til den enkle model, men så længe pap-stykket / plast-stykket har samme størrelse, passer posen også.  
Førhen blev støvsugerposer fremstillet i papir, men i dag produceres en stor del i mikrofibermateriale. I disse kan der pakkes mere støv, end ved papirposen, hvorfor disse holder længere. Samtidig har støvsugeren nemmere ved at trække ilt igennem mikrofiberposerne, end ved papirposerne, hvilket bevarer en høj sugeevne.
 

Støvsuger test

Der er foretaget mange tests af støvsugere, som kan bruges til vejledning, når man skal købe. Det er dog vigtigt at have i mente, at disse hovedsageligt er henvendt til privat rengøring, frem for professionel rengøring. Efterspørger man en støvsuger som skal anvendes til kontorer, hoteller eller lignende, skal man derfor inddrage større støvsugere i sine overvejelser.

Støvsuger tilbud

Vi fører i øjeblikket tilbud på støvsugere fra Kärcher, som kører kampagne, hvorfor der er mange penge at spare!

Hjælp & vedledning

Ønskes en yderligere vejledning omkring køb af støvsuger eller andet rengøringsudstyr. Er du interesseret i et produkt, som ikke er finde på hjemmesiden, vil vi med stor sandsynlig kunne fremskaffe det. Kontakt os på tlf. 75 40 45 00.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler