Purell

Purell producere et bredt udvalg af produkter til at opretholde en god hygiejne. De har et stort udvalg af håndsprit, som især er velegnet indenfor miljøer som har høje hygiejnekrav.

Purell har lavet deres håndsprit i både skum og gelform og deres populære berøringsfrie dispenensere findes i to størrelser, på henholdsvis 700 ml og 1200 ml. Dispenere fra Purell til håndsprit, er yderst stabile og har både en god holdbarhed og batterilevetid. Som tilbehør kan man finde både standere og drypbakker. Du finder vores store udvalg af produkter fra Purell herunder.

Purell - Specialister indenfor håndsprit og dispensere

Vores sortiment af Purell-produkter

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
filter_aktivstof
filter_anvendelse
certifications
filter_dispensersystem
filter_farve
filter_kombinationsprodukt
filter_efterskylning
price
filter_sprayfunktion
filter_til_cip_rengoring
filter_type
filter_haandesinfektion_type
filter_viskositet
filter_ph_vaerdi_koncentrat
filter_indhold
state
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 20 produkter

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 20 produkter

Sorter faldende
 

Purell er et brand, som producerer forskellige produkter til at opretholde en god hygiejne, hvoraf de er mest kendte for deres håndsprit og tilhørende dispensere. Deres produkter er især velegnet indenfor arbejdsmiljøer, med høje hygiejnekrav, såsom hospitaler og inden for hjemmeplejen.

Gode driftstabile dispensere

Purell er kendt for især deres elektroniske og berøringsfrie dispensere. Dispenserne er både driftstabile og har en god holdbarhed, samt batterilevetid, som er med til at gøre vedligeholdelsen nem. Ved modtagelse af Purell dispenser, medfølger både batterier og en klæbepude, som gør den klar til montering på væggen. Hvis man ønsker at skrue den op i stedet, er det også muligt, dog medfølger skruer ikke.

Purell’s populære berøringsfrie dispensere fås i to størrelser på henholdsvis 700 og 1200 ml. Dispensere fra Purell fås i både sort og hvid og er i et meget enkelt design, som både er gode til prisen og praktiske. Ønsker man derimod en mere stilfuld dispenser, kan man kigge på spritdispensere fra Tork. Dog skal man være opmærksom på at der skal underskrives en købsaftale med Tork for at få dispenserne til en attraktiv pris, hvor Purell bare kan bestilles uden videre. Er du interessert i en spritdispenser fra Tork, så kontakt os på tlf. 70454000 for nærmere information.

Er der forskel på at vælge håndsprit i gel eller skumform?

Håndsprit fra Purell findes både som gel og som skumform. Purell har lavet deres dispensere, så de kan anvendes til begge former for håndsprit. Så har man købt en dispenser, og efterfølgende ønsker en anden, så kan man stadig anvende sin håndsprit til den nye dispenser. Når man anvender håndsprit, i henholdsvis gel og skumform, ligger forskellen i at skumsprit, er mere fyldigt end gel. Selvom volumen af en dispensering syner større med skumsprit, end med gel, er mængden og effektivitet den samme.

Gør hygiejnen lettere tilgængelig

Purell har gjort det lettere at holde hygiejnen på et højt niveau ved at fremstille en stander, hvorpå dispenseren kan monteres. Der kan både monteres 700 og 1200 ml dispensere, men vi anbefaler at man montere en dispenser på 1200 ml. Dette skyldes at dispenerne på 1200 ml dækker hele monteringspladen, så den samlede løsning fremstår flottere, end hvis man montere en dispenser på 700 ml. Fordelen ved at købe en stander til sin Purell dispenser, er at man kan gøre den mere synlig, steder som blandt andet indgangspartier og kantiner, hvor man ønsker et højt hygiejneniveau.

Har du spørgsmål til vores udvalg af Purell produkter, er du velkommen til at kontakte os i vores kundeservice på tlf. 70404500

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler