Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage
Close Menu

Gulvvaskemaskiner

Gulvvaskemaskiner anvendes til gulvvask typisk på store arealer. Gulvvaskere tilfører gulvet vand og sæbe, hvorefter en indbygget sugefunktion tørrer gulvet med det samme, hvilket sikrer, at man undgår skridulykker. Selvom maskinerne anvendes hyppigt har de alle en meget lang levetid, hvorfor det er en god og langsigtet investering at købe en maskine til gulvrengøring. Med gulvvaskemaskiner sikrer man et ensartet rengøringsresultat over hele det rengjorte areal, hvilket samlet set giver et mere hygiejnisk område.


Kontakt os gerne på 70 40 45 00 for råd og vejledning!

Hvor anvendes gulvvaskere?

Gulvvaskemaskiner kan anvendes på alle vaskbare gulve. Der er gulvvaskemaskiner i mange forskellige størrelser og de kan derfor anvendes til stort set alle formål. Der findes både gulvvaskemaskiner, som kan anvendes i mindre caféer og restauranter og der findes ligeledes maskiner, som kan rengøre store kontorer, supermarkeder, hospitaler, hoteller og sportshaller.

Walk-Behind, Ride-On eller Step-On?

Gulvvaskemaskinerne er opdelt i forskellige serier. De er opdelt efter mindre gulvvaskemaskiner, Step-On gulvvaskemaskiner, Ride-On gulvvaskemaskiner, og Walk-Behind gulvvaskemaskiner. Nedenfor vil være af kategorierne blive beskrevet.

De mindre gulvvaskemaskiner er skubbes af brugeren med håndkraft og er yderst alsidige og manøvredygtige. De kan anvendes i mindre lokaler og komme nemt komme ind under borde og omkring hjørne. De mindre gulvvaskemaskiner er derfor gode at anvende på mindre arealer, såsom hotelværelser, små kontorer eller restauranter/caféer. Disse maskiner indbefatter eksempelvis Kärcher BR 40/10, Kärcher BR 35/12 C Bp Pack og Kärcher BR 30/4 C + MF.

Walk-Behind gulvvaskemaskiner er, hvor brugeren går bagved maskinen. Man kan både få Walk-Behind maskiner, som automatisk skubber maskinen fremad, og man kan få maskiner, som skal skubbes med håndkraft. Walk-Behind maskinerne er alle af høj kvalitet, og kan rengøre store områder.

Step-On gulvemaskiner er, hvor brugeren kan stå på en platform bag på maskinen, mens den gør gulvet rent. Dette forøger brugerkomforten, da brugeren ikke skal skubbe maskinen, men kun koncentrere sig om at komme omkring de rigtige steder på gulvet. Step-On har også den fordel, at man kan være sikker på, at der ikke efterlades noget skoaftryk på det rengjorte område. Maskinerne er særdeles manøvredygtige og kan vende på meget små områder, hvilket forøger anvendelsesmulighederne for maskinen.

Ride-On gulvvaskemaskiner har nogle af de samme fordele som Step-On maskinerne. Ride-On maskiner er, hvor brugeren sidder ovenpå maskinen. Ride-On maskinerne har en rigtig høj kapacitet og kan rengøre op til 9600 m2 i timen, hvilket svarer til 12 håndboldbaner i timen. Ride-On maskiner er derfor at anbefale til store områder. Ride-On maskiner anvendes som regel på store kontorer, hospitaler, skoler og supermarkeder.

Tilbehør til gulvvaskemaskiner

Man kan tilkøbe et stort udvalg af tilbehør til gulvvaskemaskiner. Der findes forskellige børstetyper og lignende, som kan forbedre ens egne behov til det specifikke rengøringsarbejd. Såfremt det enkelte produkt eller tilbehør, du søger, ikke fremgår på hjemmesiden, så kontakt os gerne på tlf. 70 40 45 00 og fortæl, hvilket produkt du ønsker. Herved er der en stor chance for, at vi kan skaffe produktet hjem.

Kärcher gulvvaskemaskiner - Godt for totaløkonomien

DOSE-systemet sparer brugeren for penge. Det er et doseringssystem, som sikrer et nøjagtigt og økonomisk brug af kemi og rengøringsmiddel. Doseringssystemet tilfører den korrekte mængde rengøringsmiddel direkte ned i vaskehovedet. Med dette system er det derfor endegyldigt slut med overdosering af sæben, slut med høje rengøringsomkostninger og slut med unødvendig miljøbelastning.

Eco!efficiency er en energibesparende funktion til Kärchers gulvvaskemaskiner. Eco!efficiency aktiveres yderst simpelt på maskinen, hvorefter maskinen går over i en mere miljøvenlig tilstand. I denne tilstand opnår maskinen en længere driftstid og arbejdsintervallerne forlænges, således det ikke er nødvendigt at oplade maskinen ligeså ofte.