Gulvvaskemaskiner

Med en gulvvaskemaskine, kan du reducere antallet af arbejdstimer til gulvvask mærkbart. Hos HUMA.dk finder du derfor et stort udvalg af gulvvaskere, som kan løse næsten enhver tænkelig opgave. Her på webshoppen, finder du et udpluk af maskiner fra Diversey, som er kendt for deres høje kvalitet. Vi ved dog at det kan være svært at finde den rette gulvvaskemaskine, blot ved at undersøge de enkelte modeller selv.

Ring derfor på tlf. 70404500, for uforpligtende vejledning i valg af gulvvasker.

Alle produkter i “Gulvvaskemaskiner”

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
product_brand
certifications
Certificeringer
price
state
Vis som Tabel Liste

11 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

11 varer

Sorter stigende

Hvordan fungerer en gulvvasker?

Gulvvaskemaskiner anvendes til gulvvask typisk på store arealer. Gulvvaskere tilfører gulvet vand og sæbe, hvorefter en indbygget sugefod tørrer gulvet med det samme, hvilket sikrer, at man undgår skridulykker. Med gulvvaskemaskiner sikrer man et ensartet rengøringsresultat over hele det rengjorte areal, hvilket samlet set giver et mere hygiejnisk område.

Hvor anvendes gulvvaskere?

Gulvvaskemaskiner kan anvendes på alle vaskbare gulve. Der er gulvvaskemaskiner i mange forskellige størrelser og de kan derfor anvendes til stort set alle formål. Der findes både gulvvaskemaskiner, som kan anvendes i mindre caféer og restauranter og der findes ligeledes maskiner, som kan rengøre store kontorer, supermarkeder, hospitaler, hoteller og sportshaller. At vælge den rette maskine til en given opgave, kan dog være noget af en udfordring. Benytter du en maskine med forkert valsetryk, forkert børste eller forkert kemi, kan resultatet hurtigt blive dårligere end du har forventet. Udover dette, er det også vigtigt at maskinen betjenes korrekt. Vælger du eksempelvis at køre for hurtigt med maskinen, kan du risikere, at kemien ikke når at få lov til at arbejde ordentligt. Her er det vigtigt at have en gennemtænkt rengøringsrutine, som tager højde for dette. Eksempelvis kan man med fordel lave et rengøringsprogram, hvor der dagligt vaskes med en almindelig mild gulvsæbe. For at rense ekstra op, kan man så vælge lejlighedsvis at benytte et grundrengøringsmiddel, som udlægges på gulvet i et stykke tid. Efterfølgende børstes og suges vandet op, hvorved at kemien har haft de idéelle betingelser for at virke effektiv.

Tilbehør til gulvvaskemaskiner

Man kan tilkøbe et stort udvalg af tilbehør til gulvvaskemaskiner. Der findes forskellige børstetyper og lignende, som kan forbedre ens egne behov til det specifikke rengøringsarbejde. Såfremt det enkelte produkt eller tilbehør, du søger, ikke fremgår på hjemmesiden, så kontakt os gerne på tlf. 70 40 45 00 og fortæl, hvilket produkt du ønsker. Herved er der en stor chance for, at vi kan skaffe produktet hjem.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler