Gulvvaskemaskiner

Med en gulvvaskemaskine, kan du reducere antallet af arbejdstimer til gulvvask mærkbart. Hos HUMA.dk finder du derfor et stort udvalg af gulvvaskere, som kan løse næsten enhver tænkelig opgave. Her på webshoppen, finder du et udpluk af maskiner fra Kärcher, som er kendt for deres høje kvalitet. Vi ved dog at det kan være svært at finde den rette gulvvaskemaskine, blot ved at undersøge de enkelte modeller selv.

Ring derfor på tlf. 70404500, for uforpligtende vejledning i valg af gulvvasker.

Alle produkter i “Gulvvaskemaskiner”

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
Vis som Tabel Liste

11 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

11 varer

Sorter stigende

Kärcher – Tysk kvalitet når det er bedst

Der findes et utal af forskellige brands, som producerer rengøringsmaskiner. Hos HUMA finder du dog hovedsageligt maskiner fra den tyske producent Kärcher. Dette skyldes at Kärcher er kendt for deres utrolig høje kvalitet, hvilket sikrer at maskinerne har en høj rengøringseffekt og en lang levetid.
I modsætning til mange af Kärcher’s konkurrenter, bruger Kärcher utrolig mange ressourcer på løbende produktudvikling. Dette betyder eksempelvis, at størstedelen af Kärchers gulvvaskemaskiner, er modeller med ganske få år på bagen. Den konstante produktudvikling sikrer dig adgang til innovative maskiner, som giver dig de optimale muligheder for en effektiv rengøring.

Ydermere har Kärcher et utrolig godt setup, når det kommer til service, support og reservedele. Mangler du en sliddel – eksempelvis en ny børste til din gulvvaskemaskine – kan den typisk være fremme hos dig på 2-3 hverdage. Dette skyldes at vi som officiel Kärcher forhandler, har adgang til at sende reservedele direkte fra Kärchers reservedelslagre i Tyskland. Almindelige sliddele er typisk på lager hos Kärcher’s danske serviceteam, som kan sørge for at din maskinpark altid er ”up to date”. Præcis ligesom at en bil engang i mellem skal til service, skal større gulvvaskemaskiner også tjekkes efter, for at sikre at de kører optimalt. Hermed giver du også din maskine de optimale betingelser, for at holde i mange år.

Hvordan fungerer en gulvvasker?

Gulvvaskemaskiner anvendes til gulvvask typisk på store arealer. Gulvvaskere tilfører gulvet vand og sæbe, hvorefter en indbygget sugefod tørrer gulvet med det samme, hvilket sikrer, at man undgår skridulykker. Kärcher’s maskiner er kendetegnet ved at have en lang levetid, hvorfor det er en god og langsigtet investering at købe en maskine til gulvrengøring. Med gulvvaskemaskiner sikrer man et ensartet rengøringsresultat over hele det rengjorte areal, hvilket samlet set giver et mere hygiejnisk område.

Hvor anvendes gulvvaskere?

Gulvvaskemaskiner kan anvendes på alle vaskbare gulve. Der er gulvvaskemaskiner i mange forskellige størrelser og de kan derfor anvendes til stort set alle formål. Der findes både gulvvaskemaskiner, som kan anvendes i mindre caféer og restauranter og der findes ligeledes maskiner, som kan rengøre store kontorer, supermarkeder, hospitaler, hoteller og sportshaller. At vælge den rette maskine til en given opgave, kan dog være noget af en udfordring. Benytter du en maskine med forkert valsetryk, forkert børste eller forkert kemi, kan resultatet hurtigt blive dårligere end du har forventet. Udover dette, er det også vigtigt at maskinen betjenes korrekt. Vælger du eksempelvis at køre for hurtigt med maskinen, kan du risikere, at kemien ikke når at få lov til at arbejde ordentligt. Her er det vigtigt at have en gennemtænkt rengøringsrutine, som tager højde for dette. Eksempelvis kan man med fordel lave et rengøringsprogram, hvor der dagligt vaskes med en almindelig mild gulvsæbe. For at rense ekstra op, kan man så vælge lejlighedsvis at benytte et grundrengøringsmiddel, som udlægges på gulvet i et stykke tid. Efterfølgende børstes og suges vandet op, hvorved at kemien har haft de idéelle betingelser for at virke effektiv.

Husk på at vi som Kärcher Professionel Forhandler, har adgang til Kärcher-specialister, som kan hjælpe dig til valget af den helt rigtige gulvvaskemaskine. Kontakt os blot for gratis og uforpligtende vejledning.

Walk-Behind, Ride-On eller Step-On?

Kärcher’s maskiner er opdelt i 3 forskellige serier, alt efter hvordan de betjenes. Ovenfor finder du således Walk-Behind-maskiner, Ride-On-maskiner samt endelig Stand-On-maskiner. Klik på en af de tre kategorier, for at et udvalg af produkter tilhørende disse kategorier.

Walk-Behind-maskinerne kan yderligere underopdeles i selvkørende maskiner, og maskiner som skal skubbes. Forskellen her, svarer lidt til en græsslåmaskine som henholdsvis skal skubbes, og så en græsslåmaskine som kan køre selv, ved at holde et håndtag inde. Det er naturligvis nemmere at betjene en maskine som er selvkørende, da man herved skal lægge langt mindre kræfter i at betjene maskinen. Når det er sagt, er rengøringseffekten ikke afhængig af om maskinen er selvkørende eller ej. Der kan derfor være penge at spare, ved at vælge en gulvvasker som du skal skubbe selv.

Walk-Behind gulvvaskemaskiner er den mest solgte produktgruppe i Danmark. Dette skyldes at disse maskiner tilbyder en utrolig god ”value for money”, og fås både i smalle og bredde modeller. Dette er med til at gøre maskinerne yderst alsidige og manøvredygtige, hvorved at de kan anvendes i mindre lokaler, og komme nemt komme ind under borde og omkring hjørner. De mindre gulvvaskemaskiner er derfor gode at anvende på mindre arealer, såsom små kontorer eller restauranter/caféer. Disse maskiner indbefatter eksempelvis Kärcher BR 40/10, Kärcher BR 35/12 C Bp Pack og Kärcher BR 30/4 C + MF. Kärcher’s Walk-Behind maskiner er alle af høj kvalitet, og kan rengøre store områder.
Step-On gulvvaskemaskiner betjenes derimod ved at brugeren står på en platform bag på maskinen, mens den gør gulvet rent. Dette forøger brugerkomforten, da brugeren ikke skal skubbe maskinen, men kun koncentrere sig om at komme omkring de rigtige steder på gulvet. Step-On har også den fordel, at man kan være sikker på, at der ikke efterlades noget skoaftryk på det rengjorte område. Maskinerne er særdeles manøvredygtige og kan vende på meget små områder, hvilket forøger anvendelsesmulighederne for maskinen. 

Sidst men ikke mindst er der Ride-On gulvvaskemaskinerne. Disse har nogle af de samme fordele som Step-On maskinerne. Ride-On maskiner er, hvor brugeren sidder ovenpå maskinen. Ride-On maskinerne har en rigtig høj kapacitet og kan rengøre op til 9600 m2 i timen, hvilket svarer til 12 håndboldbaner i timen. Ride-On maskiner er derfor at anbefale til store områder. Ride-On maskiner anvendes som regel på store kontorer, hospitaler, skoler og supermarkeder.

Kärcher gulvvaskemaskiner - Godt for totaløkonomien

DOSE-systemet sparer brugeren for penge. Det er et doseringssystem, som sikrer et nøjagtigt og økonomisk brug af kemi og rengøringsmiddel. Doseringssystemet tilfører den korrekte mængde rengøringsmiddel direkte ned i vaskehovedet. Med dette system er det derfor endegyldigt slut med overdosering af sæben, slut med høje rengøringsomkostninger og slut med unødvendig miljøbelastning. Eco!efficiency er en energibesparende funktion til Kärchers gulvvaskemaskiner. Eco!efficiency aktiveres yderst simpelt på maskinen, hvorefter maskinen går over i en mere miljøvenlig tilstand. I denne tilstand opnår maskinen en længere driftstid og arbejdsintervallerne forlænges, således det ikke er nødvendigt at oplade maskinen ligeså ofte.

Tilbehør til gulvvaskemaskiner

Man kan tilkøbe et stort udvalg af tilbehør til gulvvaskemaskiner fra Kärcher. Der findes forskellige børstetyper og lignende, som kan forbedre ens egne behov til det specifikke rengøringsarbejde. Såfremt det enkelte produkt eller tilbehør, du søger, ikke fremgår på hjemmesiden, så kontakt os gerne på tlf. 70 40 45 00 og fortæl, hvilket produkt du ønsker. Herved er der en stor chance for, at vi kan skaffe produktet hjem.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler