Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Kärcher B 90 R Advance Dose Bp Pack + R75, Gulvvaskemaskine, Ride-On

Varenr. KS-11613110

Batteridreven kombigulvvaskemaskine fra Kärcher. Nøjagtig dosering af rengøringsmiddel grundet DOSE-doseringssystemet. Mulighed for personlige indstillinger.

Leasingpris over 36 måneder: 2023 kr. ekskl. moms.

Kontakt os her for mere information. 

Læs den fulde beskrivelse
  • TILBUD
SPAR26%
Levering: 2-4 hverdage
Før 94.545,00 kr 69.995,00 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

Kärcher B 90 R Advance Dose Bp Pack har mange egenskaber og fordele. De grundlæggende funktioner styres med EASY-kontakten, hvor alle vigtige informationer vises, og justeringer kan programmeres. Gulvvaskemaskinen har indbygget oplader, hvilket betyder, at opladeren altid er med og kan genoplades alle steder.

Takket være det integrerede DOSE-system giver det mulighed for at lave en nøjagtig dosering af rengøringsmidlet, som sikrer et økonomisk brug og anvendelse af rengøringsmidlet ift., hvor snavset gulvet er.

Til regulering af børstehovedet anvendes FACT-systemet. FACT (Flexible Application Control Technology) giver mulighed for at installere børsternes omdrejningstal efter brugerens behov. Der kan både anvendes valse- og radialbørstehoveder med forskellige arbejdsbredder på hhv. 55, 65 og 75 cm. Børstehovederne er nemme at skifte, og kan gøres uden brug af værktøj. Dette sikrer en optimal fleksibilitet.

Gulvvaskemaskinen er nem at manøvrere og kan vende på stedet, hvilket gør, at maskinen kan rengøre selv i de trængte områder. Dens kompakte design gør den nem at transportere i f.eks. en elevator. I rentvandsbeholderen er en integreret rentvandsniveauindikator til at kontrollere et konstant niveau af rent vand under drift.

For yderligere vejledning omkring Kärcher B 90 R Advance Dose Bp Pack eller andre gulvvaskemaskiner fra Kärcher, kontakt os gerne på tlf. 70 40 45 00 

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Mere information
Leveringstid 2-4 hverdage
Anbefalet Nej
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Vælg størrelse Nej
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account