Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Kärcher B 250 R + R120, Gulvvaskemaskine

Varenr. KS-14802302

Kärcher B 250 R + R120 er en kompakt ride-on gulvvaskemaskine med en arbejdsbredde på 120 cm og vandtank på 250 liter. Gulvvaskeren har valseteknik og er ideel til grundlæggende / vedligeholdelse rengøring og polering af overflader på op til 15.000 m². Batteridreven.

OBS: Kontakt os for pris.

Læs den fulde beskrivelse
Levering: 2-4 hverdage
0,00 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

Takket være det kraftulde batteri (36 V) og en stor vandbeholder på 250 liter, er lange arbejdsintervaller mulige med Kärcher B 250 R + R120. Det er således muligt at rengøre helt op til 9600 m2 i timen. EASY-systemet gør det nemt for brugeren at betjene maskinen, grundet forklarende symboler og simple farvekoder. Dette betyder, at man trygt kan have et større rengøringspersonale af flere personer til at anvende maskinen, da Kärcher har sikret, at det brugervenligheden er i top.

Kärcher B 250 R + R120 har funktionen Eco!Efficiency, som er en energibesparende tilstand. Her er det muligt for brugeren at reducere ydeevne, vandmængde og hastighed, hvilket forlænger batterilevetiden med ca. 20%. Derudover reduceres støjniveauet, således gulvvaskeren bedre kan anvendes til områder, hvor dette er en fordel, såsom skoler og hospitaler.

Den smalle bredde og en kort afstand mellem børsterne giver en fremragende manøvredygtighed. Dette hjælper til at trange steder effektivt rengøres. Børsternes hastighed justeres ved hjælp af FACT-systemet (Flexible Application Control Technology), som giver mulighed for at installere børsternes omdrejningstal efter brugerens behov.

For at opnå bedre syn og sigte i mørke områder, f.eks. garager eller lagre har gulvvaskemaskinen et integreret arbejdslys. Dette lyser områderne op, og gør det nemmere for brugeren at rengøre i alle områder. Det er endvidere en fordel, at maskinen bedre ses af andre, således man undgår unødvendige ulykker. Kärcher B 250 R + R120 er kraftfuld og effektiv gulvvasker, som kan anbefales til enhver form for professionel rengøring, der kræver en gulvvaskemaskine, som kan rengøre mange kvadratmeter i timen. For yderligere hjælp og vejledning kontakt os gerne på tlf: 70 40 45 00

Leasingpris: 5.303 kr. pr. måned.

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Mere information
Leveringstid 2-4 hverdage
Anbefalet Nej
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Vælg størrelse Nej
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account