Affaldsposer

Affaldsposer er noget som vi alle bruger, både privat og til firmabrug. På siden her finder du derfor et udvalg af forskellige affaldsposer, spændende fra små poser til køkkenskabe, til store affaldsposer som passer til større affaldsspande.

Som det kendetegner vores andre produkter, er også affaldsposerne her af god kvalitet. Størstedelen af dem er nemlig fremstillet i Danmark, foruden at enkelte poser fås i ekstra-ekstra god kvalitet. Sidst men ikke mindst fås flere af poserne i forskelligt materiale og/eller i forskellige farver.

Alle produkter i “Affaldsposer”

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
filter_antal_poser_pr_pakke
filter_poser_pr_rulle
filter_antal_ruller_pr_enhed
product_brand
filter_bredde_affaldsposer
filter_bund
certifications
filter_farve
filter_kapacitet
filter_laengde_affaldsposer
filter_materiale
filter_med_snorluk
price
filter_til_dispensersystem
filter_tykkelse
state
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 55 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 55 produkter

Sorter stigende

Affaldsposer

En affaldspose er et uundværligt tilbehør, hvad enten det er hjemme i privaten, på institutioner, arbejdspladser og i forretninger. Og bortskaffelse af affald skal gerne være hygiejnisk, nemt og sikkert. HUMA tilbyder dig et bredt sortiment af affaldsposer, spandeposer, madameposer, farvede sække, sorte sække og containersække, så du nemt kan finde en affaldspose eller sæk, som matcher dit behov. Vi lægger vægt på at affaldsposerne i sortimentet skal være af god kvalitet, nogle er endda også af særlig god kvalitet, så de kan rumme tungt affald, uden at gå i stykker.

Forskellige typer plast: HDPE og LDPE

Poserne er lavet af forskelligt plastmateriale, LDPE og HDPE, som har forskellige fortrin: LDPE er et fleksibelt plastmateriale, med en sej kvalitet, som er velegnet til tungere affald. HDPE er en billigere type plast, som knitrer ved berøring, holdbarheden er kortere, og prisen er venlig. Uanset plasttypen, fås affaldsposerne i et særdeles bredt udvalg mht. størrelse, volumen og farve. Størstedelen af affaldsposerne er lavet i Danmark, og mange af dem er fremstillet af genanvendeligt plast.

Stort udvalg af spandeposer

En spandepose er en alsidig affaldspose. Vores underkategori “Spandeposer” byder på et bredt sortiment. Nogle af poserne er beregnet til engangsbrug, mens andre er lavet af LDPE-plast, som kan genbruges, hvis du f.eks. blot har rent papiraffald, der skal smides ud. Samme sted kan du også få fat i affaldsposer med snørelukke, som sikrer en ren og effektiv tømning af posen. Hvis du mangler en god spandepose til runde spande, f.eks. en Vipp, Brabantia, EKO og lignende, kan du se nærmere på spandeposer med stjernebund, der har meget stor volumen, så du kun skal tømme spanden få gange.

Kompakte spandeposer med fals

Flere af spandeposerne er fremstillet med fals, og de fylder derfor ikke ret meget, når de er rullet sammen. Spandeposer med fals kan nemt ligge nede i en affaldsspand eller papirkurv. Det gør det nemt og hurtigt, f.eks. for rengøringspersonalet, at sætte en ny pose i beholderen efter tømning.

Spandepose Luksus egnet til fødevarekontakt

Hvis du mangler en spandepose, der er godkendt til kontakt med fødevarer, kan du med fordel gå efter luksus spandeposer, som kommer i forskellige størrelser og sælges i et større antal ruller. Jo flere spandeposer du køber, jo større rabat får du. En spandepose i luksus-modellen udmærker sig på flere områder, da den er godkendt til fødevarekontakt, den er fri for skadelige ftalater, og holder nemt til tungere affald.

Hygiejneposer fra Katrin og Tork

Hygiejneposer, også kaldet madameposer, er en praktisk pose til at bortskaffe f.eks. bind og tamponer og andet småaffald, som kan skabe alvorlige blokader i afløbet og kloaksystemet. I underkategorien “Hygiejneposer”, er der billige no name hygiejneposer, Frøken Madameposer, og hygiejneposer til Torks og Katrins dispensere.

Sorte affaldssække

Denne type sæk kan bruges til mange formål: Storskrald, flytning og almindelig opbevaring. I underkategorien “Sorte sække” kan du vælge mellem flere varianter, i forskellige farver og kvaliteter. Der er f.eks. mulighed for at købe en almindelig sort sæk eller en luksus-sæk.

Almindelig sort sæk

En almindelig sæk passer godt til mange forskellige affaldsstativer. Den er velegnet til let eller mellemtungt affald, da den er fremstillet af genanvendt LDPE-plast, med en tykkelse på f.eks. 45 my.

Luksus sort sæk

Hvis du skal af med tungere affald, kan vi anbefale luksus-udgaven, som ikke er særligt dyr sammenlignet med standard-sækken. Denne kraftige sæk er lavet af samme plasttype LDPE, med en tykkelse på f.eks. 55 my. Hvis du skal bruge en kraftig sæk, der kan rumme tungt affald, er denne type sæk blandt de bedste på markedet.

Klar sæk til genbrugspladsen

Mange genbrugspladser og skraldemænd stiller krav om at man afleverer sit affald i gennemsigtige sække. En klar sæk er også praktisk at opbevare ting i, fordi du nemt kan se, hvad de forskellige sække indeholder. I kategorien “Spandeposer” kan du finde klare sække til formålet, i standardmålene 70 x 100 cm. Poserne er af god, kraftig kvalitet på 50 my, og fremstillet af delvist genanvendt LDPE-plast. Klare sække passer til mange slags stativer og spande og er velegnet til sikker transport af affald til genbrugspladsen.

Farvede sække i kraftig kvalitet

Hvis du mangler sække til affaldssortering, er farvede sække en fornuftig løsning. Der er flere farver, f.eks. grøn, gul, blå, rød mm. Sækkene kommer i varierende størrelser, og har generelt en kraftig, rivstærk kvalitet. Farvede sække er velegnede, da de kan hjælpe med at holde styr på forskellige typer affald, f.eks. på klinikker eller restauranter, hvor affald skal sorteres og bortskaffes korrekt. Sækkene holder nemt til tungt affald og høje temperaturer. De farvede sække kan naturligvis også bruges til almindeligt skrald.

Containersække forlænger containerens levetid

I underkategorien “Containersække” ses sække med meget stor volumen, som kan rumme store mængder affald, uden at gå i stykker. En containersæk er praktisk, fordi den beskytter containeren imod skrald, væsker og lignende, som kan skabe lugtgener og forkorte levetiden på containeren. Slip for tidskrævende rengøring og irriterende skadedyr i containeren ved at beklæde den med en robust containersæk.

Spørg os gerne om specialposer

Vi har en lang række specialposer i varierende mål, farver og kvaliteter. Hvis du ikke finder hvad du leder efter her i kategorien, så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi frem til det, du mangler. Vi har prisgaranti, gode mængderabatter og sender samme dag, hvis det er en vare, der er på lager. Du er velkommen til at kontakte kundeservicen, vi er klar på telefonen til at hjælpe dig. Ring til os på tlf: 70 40 45 00

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler