Farvede sække

I denne kategori finder du et stort udvalg af sække i forskellige farver. De kan anvendes til almindelig skrald, men kan også anvendes til at pakke ting ned i. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 40 45 00 eller mail info@huma.d

Loading...
Filtrering
Mulige filtre
Pris
Vis som Tabel Liste

8 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

8 varer

Sorter stigende

De farvede sække kommer i ruller, som gør det nemt at rive en pose af efter behov og er pladsbesparende. Sækkene kan anvendes til mange forskellige formål og på grund af de forskellige farver, er det også muligt at farvekoordinere sit affald, og derved sortere sit affald korrekt, så der bliver taget mest muligt hensyn til miljøet.

Farvekoordinering af affald er især velkendt indenfor restaurationsbranchen, med fødevare i en farve sæk og emballage og papir i en anden farve sæk.

De farvede sække kommer i forskellige størrelser og kvaliteter. Sækkene findes i en tyk kvalitet som gør dem mere slidstærke, end andre tyndere sække. Det betyder at de kan tåle flere kilo affald. Tykkelsen på sækkene måles i my, som angiver hvor tyk en plastkvalitet sækken er fremstillet i. Jo højere my, jo stærkere kvalitet og derved også en bedre holdbarhed.

De farvede sække kommer i LDPE kvalitet (Low Density Polythylen) som betyder at sækkene er fremstillet i et blødt materiale, som er både fleksibelt og termoplastisk, hvilket betyder at plasten kan tåle ned til -60 grader. Mange industrier foretrækker denne plasttype, da sækkene er i et sejt materiale, der kan tåle noget uden at gå i stykker.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Emil og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler