Hygiejneposer

I kategorien her finder du både gammeldags madameposer, men ligeledes hygiejneposer til Katrins Hygiene Bin. Selve dispenserne til madameposerne, Katrin Hygiene Bin samt Katrin Hygine Bag Dispenser, finder du i kategorien med stativer og dispensere til hygiejneposer.

Loading...
Filtrering
filter_antal_poser_pr_pakke
Mulige filtre
product_brand
certifications
Certificeringer
filter_farve
filter_materiale
price
Pris
filter_til_dispensersystem
state
Lagerstatus

Vi forhandler både de klassiske madameposer og hygiejneposer til Katrin’s og Tork’s dispensersystemer. Samtlige produkttyper sikrer en sikker, hygiejnisk og lugtfri affaldshåndtering for brugeren selv, samt for rengøringspersonalet.

Ønsker du at skabe de optimale toiletforhold på din arbejdsplads, institution, offentlige toilet eller restaurant, kan det anbefales, at have madameposer på toiletterne.

Vi forhandler madameposer med og uden tryk, afhængigt af hvilket udtryk du foretrækker på din virksomheds toiletter.

Selve dispenserne til madameposerne finder du i kategorien med stativer og dispensere til hygiejneposer. Her finder du både det klassiske klemmestativ til den klassiske madamepose, men også mere moderne og stilrene alternativer fra Tork og Katrin, fx Katrin’s Hygiene Bin.

Hvorfor bruge madameposer?

Hvis du ønsker at skabe de optimale toiletforhold på din arbejdsplads, er det en god idé at have madameposer hængende. På den måde kan brugerne af toilettet bortskaffe hygiejnebind, tamponer, vatpinde, vatrondeller, bleer og hvad der end måtte være, at man har brug for at smide ud efter toiletbesøg. Disse produkter indeholder nemlig vat, som suger vand til sig i afløbet og i værste fald ender med at stoppe afløbet til.

Ved at have madameposer til rådighed på toilettet, skåner du således også toilettets afløb og kloaksystem. Hvis der netop ikke er sat hygiejneposer til rådighed, kan toiletaffaldet have tilbøjelighed til at blive bortskaffet i toilettet. Det er den hurtige vej til et stoppet toilet. Ofte bliver man nødt til at tilkalde hjælp udefra, for at få problemet løst. Hvis man står med dette problem ofte eller har mange toiletter, fx i et storcenter, bliver det hurtigt en dyr fornøjelse.

Derfor er det vigtigt at bruge madameposer, da du herved skåner afløbet og i sidste ende din pengepung.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler