Spandeposer

I denne kategori finder du et stort udvalg af spandeposer. Spandeposer er velegnet til afskaffelse af forskelligt affald, og fås i mange størrelser og med forskellig volumen. Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål på telefon +45 70 40 45 00

Loading...
Filtrering
Mulige filtre
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 26 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 26 produkter

Sorter stigende

Spandeposer fås i mange forskellige størrelser og kan anvendes til mange formål. Nogle spandeposer fås med fals, som betyder at poserne er rullet sådan sammen at de ikke fylder det store, men har en stor volumen i udfoldet tilstand. Nogle af de spandeposer, vi forhandler her hos HUMA kommer i kompakte ruller, som gør, at de med fordel kan ligge nede i affaldsspanden. På den måde bliver det både nemmere og hurtigere at udskifte posen med en ny.

LDPE- & HDPE-plast

Spandeposer fremstilles ofte i forskellig plast, men der er stor forskel på blandt andet kvaliteten. HDPE-plast er lidt gummiagtige, og “knitrer” lidt ved berøring. Det er en fremstillingsform som også gør at poserne ikke er så dyrere, men kvaliteten er også derefter. LDPE-plast derimod, er i en meget kraftig kvalitet som giver den en rigtig god holdbarhed, som kan tåle at man putter tungere affald i. Har en spandepose i LDPE-plast ikke været anvendt til madvarer, men eksempelvis kun papir, kan man med fordel vælge at genbruge posen.

Spandeposer og mad

Når man skal købe spandeposer er det vigtigt at se på, hvilket formål man skal bruge dem til. Skal man eksempelvis anvende sine spandeposer til mad og fødevarer, er det vigtigt at tjekke op på, om spandeposen må benyttes til netop dette formål. Det kan blandt andet ses ved et symbol med en kniv og gaffel, som betyder at poserne er fødevaregodkendt. Spandeposer som er fremstillet i genbrugsplast, kan indeholde PVC, som ofte indeholder ftalater, som er med til at gøre PVC blødt. Derfor må det på det kraftigste frarådes, at anvende spandeposer fremstillet i genbrugsplast til opbevaring af mad, eller i det hele taget kontakt med fødevarer.

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler