Denne uge: Spar 47% på luksus microfiberklude og 20% på WC Clean Sticks.
Kiehl

Vi er glade for at kunne tilbyde dig særligt udvalgte rengøringsprodukter fra tyske Kiehl. Kiehls ovnrens, sanitetsrengøring og universalrengøring er håndplukket til dig af Emil, som er produktspecialist ved HUMA. Produkterne er i vores sortiment, fordi de kan meget mere end andre midler: De indeholder f.eks. en højeffektiv opskrift, kommer i praktisk skumform og virker på flere rengøringsopgaver på én gang. 

Kiehl

Vores sortiment af Kiehl-produkter

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
filter_anvendes_paa
certifications
Certificeringer
filter_automatisk_rengoringsprogram
price
Pris
filter_produkttype
filter_smartdose
filter_sprayfunktion
filter_til_skumsprojte
filter_type
filter_ph_vaerdi_koncentrat
filter_indhold
filter_parfume_ja_nej
Med parfume
tilsat_farve
Tilsat farve
filtre_plantebaseret
Plantebaseret
state
Lagerstatus
 

Unikke rengøringsprodukter fra Kiehl

Kiehl har siden 1904 har lavet gennemtestede, effektive produkter, som kvalitetsmæssigt er hestelængder foran lignende brands. Priserne på Kiehls rengøringsmidler er samtidig fair, når man tager produkternes funktionalitet og effektivitet i betragtning.

Vælg mellem klar-til-brug eller højkoncentreret

Nogle af Kiehls produkter kommer i en færdig skumløsning, som blot skal påføres overfladen som anvist. Fordelen ved denne type produkt er, at du ikke skal bruge tid på at dosere og blande op med vand. Andre af Kiehls produkter er højkoncentrerede, og skal doseres efter anvisningen. Et højkoncentreret produkt, f.eks. Kiehls universalrengøring, har til gengæld lang levetid og god brugsøkonomi.

Fælles for Kiehls produkter er den robuste etiket, som ikke kan pilles af eller skades af kemi. Du vil derfor aldrig være i tvivl om, at du har fat i det rigtige produkt. Brugsanvisningen er altid synligt intakt på etiketten, så du kan dosere produktet korrekt.

Kiehl Xon Forte - måske den bedste ovnrens på markedet?

Madlavning i ovn kan udløse fastbrændt, genstridigt snavs, som er svært at fjerne med almindelig rengøring. Kiehl Xon forte er et yderst effektivt middel til ovnrengøring, grillrens og køkkenrengøring. Det virker på alle alkalifaste overflader, og kan bruges i både professionelle og almindelige køkkener.

Midlet skummer og påføres med en spraydyse. Skummet sikrer at midlet sidder, hvor det skal, så det kan arbejde optimalt. Kiehl Xon forte er samtidig miljømærket med EU-blomsten: Du får en slagkraftig ovnrens, der fjerner skidt og snavs, uden at gå på kompromis med miljøvenligheden.

Vi anbefaler, at du laver en frimærkeprøve et diskret sted på overfladen først, inden du tager produktet i brug. Produktet må ikke anvendes på aluminium, eloxal eller lak.

Kiehls sanitetsrengøring klarer flere opgaver på én gang

Vi fører også et godt produkt til sanitetsrengøring fra Kiehl: AvenisFoam kraftig sanitetsrengøring. Midlet er klar til brug, påføres i skumform og fjerner effektivt snavs, sæbe, urinsten og kalk - i én og samme ombæring. Nu kan du slippe for først at rengøre snavs og sæbe, inden du kan bruge kalkfjerner. Kiehl AvenisFoam skærer igennem og løser opgaverne på én gang.

Bemærk, at produktet kun er egnet til overflader, der tåler vand og syre. En frimærkeprøve anbefales, inden produktet tages i brug. Kiehl AvenisFoam bør ikke anvendes på natursten, messing, eloxal, polyamid og krombelægninger omkring armaturer.

Kiehls universalrengøring er klar til brug

Mange foretrækker universalrengøringsmidler til almindelige rengøringsopgaver. Kiehls Optima universalrengøring er mærket med EU-blomsten, så du kan gøre rent med god samvittighed. Produktet er klar til brug, og kan anvendes på alle overflader, der tåler vand. Produktet er også godt som glasrens, og særligt velegnet til rens af akryl- eller plexiglasoverflader.

EU-blomsten stiller strenge krav til miljøvenlighed

Kiehls ovnrens, sanitetsrengøring og universalrengøring er alle mærket med EU-blomsten. EU-blomsten er din garanti for, at produkterne er skånsomme og bæredygtige. EU-blomsten gives kun til produkter, der mindsker den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. Det betyder, at produkterne er produceret med lavt energiforbrug, få kemikalier, og så lidt affald og udslip til luft og vand som muligt.

Fordele ved at handle hos HUMA.dk

På HUMA.dk kan du ordne indkøb af rengøringsmidler, kontorartikler og papirvarer på én gang. Webshoppen er brugervenlig, og det er nemt at bestille varer. Du tilbydes prisgaranti og fine mængderabatter, jo flere varer du køber ad gangen.

Vi arbejder kvikt, og sender hurtigt dine varer, hvis de er på lager i Ishøj. Du får fri fragt, hvis du køber varer for over 1.500 kr. ekskl. moms.

Hvis du har spørgsmål til Kiehls rengøringsmidler eller andre produkter i sortimentet, så er du meget velkommen til at ringe til os på tlf: 70 40 45 00. Vi har en venlig kundeservice, som er klar til at hjælpe dig. Du kan også skrive til os på chatten eller på mail: kundeservice@huma.dk

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler