AvenisFoam er en højeffektiv sanitetsrens, som dispenseres i skumform fra en praktisk 750 ml. flaske. Kiehl AvenisFoam er et 2-i-1 produkt, som i modsætning til almindelig sanitetsrens, virker som både sanitetsrens (fedt- og sæberester) samt kalkfjerner. Et produkt der skal prøves i praksis! Mærket med EU-blomsten.

Kiehl AvenisFoam, kraftig sanitetsrengøring, 750 ml.

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
PL-8181
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 20:41 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 2 stk.61,25 kr.0% pr. stk.
  • 3 - 5 stk.55,13 kr.10% pr. stk.
  • > 5 stk.52,06 kr.15% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
61,25 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Brugsklar sanitetsrens med kalkfjernende virkning fra tyske Kiehl. Et kvalitetsprodukt som effektivt fjerner kalk, urinsten og sæberester. Produktet er desuden mærket med EU-blomsten.

Produktfordele:

  • Til sanitetsrengøring og kalkfjerning på syrefaste overflader
  • Leveres i færdig brugsopløsning
  • Skumdysse for optimal effekt
  • Tilsat frisk/intens duft
  • Miljømærket med EU-blomsten


Den frække dreng i klassen

Under en normal rengøring af toilet- og badmiljøer, vil man starte med at bruge en klassisk sanitetsrens, for dernæst at anvende en egentligt kalkfjerner. Dette sker, da kalkfjerneren typisk ikke kan komme til at virke ordentligt, hvis der har opbygget sig fedt- og sæberester på overfladen.

Her kommer Kiehl AvenisFoam ind i billedet. Dette produkt er nemlig både en sanitetsrens og en kalkfjerner, på én og samme tid.

At skabe denne type kombinationsprodukt, er prøvet af mange kemiproducenter – men ingen har formået at knække koden, på samme måde som det er tilfældet med AvenisFoam. Produktet her virker fantastisk i den virkelige verden!

Klar-til-brug med skumdysse

AvenisFoam leveres i praktisk 750 ml flaske, som kommer i færdig brugsopløsning. Flasken har skumdyse, hvilket har en lang række fordele.

Først og fremmest har skummet en god vedhæftning på lodrette flader, hvilket er praktisk hvis du eksempelvis skal rengøre fliser i en brusekabine. Frem for at produktet blot løber væk, får det dermed lov til at virke.

Endvidere fylder skum mere end væske, hvilket kan være en medvirkende faktor, til at mindske forbruget og derved foretage en mere miljøvenlig rengøring.

Sådan bruger du Kiehl AvenisFoam

Overfladen fugtes, hvorefter produktet dispenseres på en klud eller en ridsefri svamp. Efter endt bearbejdning skylles med rent vand, og overfladen aftørres.

AvenisFoam anvendes på overflader som tåler vand og syre - fx. sanitære områder som keramiske fliser, håndvaske, toiletkummer/urinaler. Produktet er generelt velegnet på keramik, porcelæn og rustfrit stål.

Produktet indeholder syre, som kan skade syrefølsomme overflader som fx. natursten, messing, eloxal, polyamid samt skadet krombelægninger på armaturer.

Vi anbefaler derfor altid, at der foretages en “frimærkeprøve”, ved at anvende produktet et lille og ikke så synligt sted, før du vælger at behandle et større område.

Indhold 750 ml
Type Klar til brug
Anvendes på Ikke-syrefølsomme overflader
Tilsat farve Ja
Plantebaseret Nej
pH-værdi koncentrat 1
Leveringstid 1-3 hverdage
Brand Kiehl
Svanemærket Nej
EU-blomsten Ja
Du anmelder:Kiehl AvenisFoam, kraftig sanitetsrengøring, 750 ml.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Datablade

Produktblad PL-8181

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.