Pumiesten / Toiletsten

En toiletsten, også kaldet en pumiesten, er et rigtigt nyttigt redskab, hvis du står med et tilkalket toilet med mørke rande, som ikke kan fjernes på konventionel vis. Vi tilbyder toiletsten med eller uden håndtag, som effektivt fjerner grimme rander i toilettet, naturligvis uden at ridse eller skade overfladen.

Loading...
Filtrering
product_brand
Mulige filtre
certifications
Certificeringer
price
Pris
filter_produkttype
state
Lagerstatus
Vis som Tabel Liste

2 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

2 varer

Sorter stigende

Pumiesten med håndtag

En pumiesten kender du måske under navnene lavasten, pimpsten eller skrubbesten. Vi anbefaler udgaven med håndtag, så du kan undgå at få hænderne ned i toiletvandet, når der skal skrubbes. Med eller uden håndtag, stenen er af samme kvalitet, men denne udgave har et praktisk, hygiejnisk håndtag, og koster derfor en smule mere.

Toiletsten uden håndtag

Du kan også vælge en lidt billigere toiletsten uden håndtag, som sliber i samme kvalitet som udgaven med håndtag. En toiletsten uden håndtag er velegnet til opgaver, hvor man f.eks. gerne vil ind og skrubbe kalkrande væk under vandspejlet i toilettet - her er stenen uden håndtag nemmere at manøvrere med. Generelt kan begge udgaver af toiletstenen bruges til rengøring af mere end en håndfuld toiletter, og så er den ved at være slidt op.

Sådan bruger du en toiletsten på toilettet

Det er nemt at anvende toiletstenen og få ram på de grimme kalkrande: Start med at give WC´et toiletrens, og lad det virke i 10-15 minutter. Skrub herefter og skyl ud. Brug WC-rens igen, hvis det er nødvendigt. Benyt derpå en stærk kalkfjerner, f.eks. Huma Kalkfjerner Plus, hvis dit toilet er meget tilkalket. Lad kalkfjerneren virke som anvist på brugsanvisningen. Brug derefter toiletbørsten til at skubbe vandet ud af toilettet. Skyl toiletstenen, så den er våd. Slib de overflader, der er tilkalkede, og voila: Toilettet er fri for grimme rande.

Hvilke opgaver er en pumiesten også god til?

En pumiesten er rigtig god til at trylle kalkrande, rust og belægninger væk fra toiletter af porcelæn. Men du kan også bruge stenen til andre opgaver, helt uden brug af kemikalier. Stenen fugtes før brug og kan f.eks. rengøre håndvaske og grillriste. Stenen får også bugt med rusten på haveredskaber, og fjerner nemt maling på fliser og murværk.

Vær OBS på disse ting når du bruger en toiletsten

Vi anbefaler altid, at du bruger handsker, når du bruger pumiestenen, af hygiejniske og sundhedsmæssige årsager. Det er også vigtigt, at toiletstenen bruges i våd tilstand, da den ellers kan risikere at ridse overfladen. Brug kun toiletstenen til lejlighedsvis rengøring, og ikke som led i den almindelige rengøring af toilettet. Hvis du har et toilet med emaljebelægning, frarådes brug af toiletsten, da det kan beskadige overfladen.

Toiletpakke imod kalk og grimme toiletrande

Der er mange husråd, der giver løsninger til at fjerne hårde belægninger i toilettet, lige fra fornuftig eddike og kalkfjerner, til mere tvivlsomme råd om at hælde cola og klorin i toilettet, hvor sidstnævnte også er skadeligt for vandmiljøet. Vi fører en samlet toiletpakke, som eliminerer de hårdeste belægninger og rande i toilettet. Produkterne i pakken er udviklet specielt til at fjerne kalk, rust og okker i toilettet. Pakken rummer effektiv toiletrens, kalkfjerner, spraydyse og en toiletsten med håndtag. Du kan se nærmere på pakken her: Toiletpakke til kalkfjerning

Fordele ved at købe toiletsten hos HUMA.dk

Vi har samlet alt, hvad du skal bruge inden for rengøring, kontorartikler og papirvarer. Du finder det hele på vores brugervenlige webshop, hvor vi giver grundig information om produkterne, og viser dig alternative produkter. Du tilbydes også prisgaranti og gode mængderabatter: Jo flere produkter du køber, jo mere rabat.

Hos HUMAs kundeservice sidder der venlige rengøringsspecialister, som er klar til at hjælpe dig videre. Du er meget velkommen til at ringe på tlf: 70 40 45 00. Du kan også skrive til os på chatten eller på mail: kundeservice@huma.dk

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler