Toiletrens og WC-rens

I denne kategori finder du toiletrens og WC-rens, til almindelig periodisk brug. Ved jævnligt at benytte toiletrens, kan du nemt og enkelt forebygge aflejringer af kalk, rust og okker. På denne måde undgår du at skulle bruge slibesten og stærk afkalkningsgelé, for at fjerne de belægninger som ellers ville sætte sig.

Loading...
Filtrering
product_brand
Mulige filtre
certifications
price
Pris
filter_viskositet
filter_ph_vaerdi_koncentrat
filter_indhold
filter_parfume_ja_nej
tilsat_farve
filtre_plantebaseret
state
Vis som Tabel Liste

12 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

12 varer

Sorter stigende

Toiletrens til kræsne brugere

Her hos HUMA går vi op i toiletrens: Vores mærker er valgt med omhu, så du kan være sikker på, at dit toilet bliver rengjort effektivt og hygiejnisk. I denne kategori finder du en række produkter, som klarer opgaven fortrinligt: Du kan vælge mellem produkter fra Diversey, Buzil og HUMA´s egen lavprisserie.

Mange af produkterne er miljømærkede, f.eks. med den nordiske svane. Vi har også WC-rens med og uden parfume, så der kan tages hensyn til personer med parfumeallergi.

WC-rens til kræsne brugere

Almindelig toiletrens, som kan købes i det lokale supermarked, er ofte baseret på citronsyre. Hos os har vi kraftige produkter, som er særligt gode til at opløse hårde kalkbelægninger, som almindelig WC-rens ofte kommer til kort over for. Blandt vores toiletrensemidler finder du flere produkter med stærk afkalker, der fjerner kalk, rust og urinsten. Nogle af vores produkter er også særligt velegnede til lugtgener: De indeholder lugtneutraliserende teknologi, der eliminerer lugte fra urin, røg og mug.

WC-rens med god dækkeevne og farve

En god WC-rens skal gerne have fylde og dækkeevne, når den virker på toiletskålen. Vi har flere fyldige toiletrensemidler, som klæber godt til den lodrette kumme. En del af produkterne har også indikatorfarve, så du kan tjekke om hele fladen er dækket af midlet.

WC-rens med eller uden parfume

Måske foretrækker du duftopfriskning, når toilettet gøres rent? Det kan være en fordel at bruge toiletrens med parfume, hvis du har et toilet uden særlig meget ventilation. Flere af vores produkter er mildt parfumerede og med en behagelig duft.

Vi har også parfumefri produkter, der er særligt velegnede til parfumeallergikere. Hvis du er allergiker, kan det anbefales at bruge handsker, så du ikke kommer i kontakt med kemikalier, når du gør rent.

Bæredygtig WC-rens

Flere af vores WC-rensemidler er svanemærkede. Det er din garanti for at produktet er mindre miljøskadeligt at bruge. Vi har også produkter med mærket EU-blomsten, som gives til produkter, der mindsker den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. De miljømærkede midler er f.eks. lavet af naturlige syrer, som gør dem sikre at bruge og miljømæssigt forsvarlige. Selvom produkterne har mildere ingredienser, går det ikke ud over deres kvalitet og evne til f.eks. at eliminere kalkrande.

Sikker brug af WC-rens

Da flere af vores WC-rens indeholder syreholdig kemi, er det vigtigt at beskytte din hud, f.eks. ved at bruge rengøringshandsker, når du rengør toilettet.

Stærk toiletrens kan også skade syrefølsomme overflader såsom marmor, terrazzo og emalje. Hvis du er i tvivl om du kan bruge midlet på en overflade, så er det en god idé at lave en lille test på et ugenert område først.

Bemærk også, at toiletrens aldrig må blandes med klorholdige midler, da kombinationen af syre og basisk klor kan udvikle farlige gasser.

Hvordan bruges toiletrens bedst?

Du får det reneste resultat ved at lade toiletrensen virke ca. 10 minutter. Fjern låget på flasken og påfør midlet langs inderkanten af toilettet. Giv et let tryk på flasken i ca. 3 sekunder. Hvis dit toilet har genstridige brune kalkbelægninger, kan du med fordel investere i en toiletpakke til kalkfjerning, der indeholder effektive midler til kalkfjerning, inklusive en toiletsten, som tryller toilettet om, så det er blankt og pænt igen.

Forebyg kalk og brune rande i toilettet

Hvis dit toilet ofte har belægninger af kalk, som er svære at få bugt med, kan det hjælpe at forebygge problemet. Det anbefales at bruge en toiletrens med kalkfjerner, som får lov til at sidde og virke, inden toilettet skrubbes rent, gerne over natten for større effekt.

Du kan også forebygge kalkbelægninger ved at give toilettet daglig skrubning med børsten. Det fjerner kontinuerligt nye kalkaflejringer på kummen, så de ikke sætter sig.

Hurtig levering af WC-rens

Når du bestiller din WC-rens ved HUMA, får du produktet leveret hurtig og effektivt. Vi sender samme dag, hvis det er en vare, som er på lager.

Vi giver 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Det betyder, at hvis du finder en identisk vare, som er billigere på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen. Hos HUMA tilbyder vi de bedste produkter til de bedste priser.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler