Telefonsupporten er midlertidigt lukket.

Webshoppen er åben over hele sommeren. Mindre forsinkelser kan dog forekomme pga. COVID-19. Se vores store udvalg af håndsprit og hygiejneprodukter, ved at klikke her

Toiletrens og WC-rens

I denne kategori finder du toiletrens og WC-rens, til almindelig periodisk brug. Ved jævnligt at benytte toiletrens, kan du nemt og enkelt forebygge aflejringer af kalk, rust og okker. På denne måde undgår du at skulle bruge slibesten og stærk afkalkningsgelé, for at fjerne de belægninger som ellers ville sætte sig.

12 varer
12 varer

WC-rens til engrospriser

For nogle personer, er toiletrens nok bare toiletrens. Her på HUMA.dk har vi dog et udvalg af forskellig toiletrens, alt efter hvilke krav som du stiller. Vælg mellem produkter fra henholdsvis Diversey Sealed Air, Buzil og endelig vores egen lavprisserie. Størstedelen af vores toiletrens er miljømærket, eksempelvis med den nordiske svane. Hvor almindelig toiletrens på det danske marked ofte er baseret på citronsyre, har vi dog også kraftigere alternativer, som er særlig velegnet til at opløse kalkbelægninger som er hårdere end gennemsnittet. Sidst men ikke mindst, har vi både WC-rens med og uden parfume. Sidstnævnte variant er særlig relevant, hvis man ønsker at tage hensyn til folk med parfumeallergi.