Bestseller! Langt over 1.000 solgte pakker, og mere end 150.000 visninger på YouTube.

Har du problemer med kalk i toilettet? Så er denne pakkeløsning til at fjerne kalk i toiletkummer, det helt rette valg. Pakken indeholder alt hvad du skal bruge, for at fjerne selv svære belægninger af kalk, rust og okker i dit toilet. Efter en lille halv times arbejde, kan du få dit toilet næsten så godt som nyt igen.

Toiletpakke til kalkfjerning

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
HU-400
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 10:35 Lagerdetaljer
 • Antal Stykpris Besparelse
 • 1 - 1 stk.177,50 kr.0% pr. stk.
 • 2 - 4 stk.168,63 kr.5% pr. stk.
 • 5 - 9 stk.159,75 kr.10% pr. stk.
 • > 9 stk.150,88 kr.15% pr. stk.
4.7/ 5
7  Bedømmelser Baseret på 7 anmeldelser
177,50 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Med HUMA’s toiletpakke, kan du fjerne selv de sværeste belægninger af kalk, rust og okker i dit toilet. Kalk i toilettet er et alment kendt problem, især i landsdele med hårdt vand, samt på toilettet som ikke bruges løbende og/eller toiletter hvor der ikke jævnligt er blevet brugt toiletrens.

At fjerne kalk i en toiletkumme er nemt og simpelt, med HUMA’s toiletløsning. Bestil blot pakken her, og følg herefter blot vejledningen herunder. Vi har hurtig levering, så du hurtigt kan få bugt med kalkranden i dit toilet.

Denne pakkeløsning består af:

 • HUMA Kalkfjerner Plus - et fortykket specielrengøringsmiddel som er utrolig effektivt mod kalk og rust
 • HUMA Toiletrens - syrebaseret toiletrens af højeste kvalitet
 • Sprayhoved - Til nem påføring af kalkfjerner
 • Toiletsten - effektiv slibesten som får selv de hårdeste kalkstiber væk
 • Guide i A5-format - letlæselig step-by-step guide til hvordan du bruger toiletpakken

Produktfordele

 • Svanemærket toiletrens går ind og er bakteriehæmmende, fjerner kalk og rust + sikrer en god lugt på toilet
 • Kalkfjerner Plus anvendes som et supplement til toiletrensen til at fjerne svære kalk- og rustaflejringer. Fortykket eksistens gør den anvendelig på vandrette flader
 • Pumiesten gør det muligt at slibe fastsiddende belægninger, som ikke kan fjernes vha. toiletbørste
 • Medfølgende guide tager dig i hånden og guider dig igennem for at opnå det perfekte resultat

Fjern kalk i toilettet 4 nemme steps:

Tøm toilettet for vand. For at kunne rengøre helt nede i din toiletkumme, er det nødvendigt at tømme toilettet for vand. Dette gøres ved at skubbe vandet ud af kummen ved hjælp af en toiletbørste.

WC-rens. Påfør WC-rens, og lad syrene i produktet virke i 10-15 minutter. Skrub herefter porcelænet grundigt ved hjælp af WC-børsten. Skyl ud, og tøm kummen for vand igen.

Kalkfjerner. Sæt sprayen på kalkfjerneren, og spray på de områder af porcelænet, hvor der stadig sidder kalk tilbage. Skrub herefter med toiletbørsten, og spray om nødvendigt kalkfjerner på de berørte områder igen.

Toiletsten. Dyp eller skyl toiletstenen i vand, og slib herefter de sidste belægninger væk fra toilettet med stenen.

Vigtig information: Nogle farvede toiletter er skrøbelige og kan blive beskadiget af toiletstenen. Vi anbefaler derfor at teste et lille, ikke-synligt område, før du fortsætter. Toiletstenen er udelukkende tiltænkt lejlighedsvis brug, og ikke daglig/hyppig brug.

Instruktionsvideo: Sådan gør du

I videoen herover vises det hvordan vores toiletpakke til kalkfjerning bruges. Alt hvad du skal bruge (udover toiletbørsten) medfølger i pakkeløsningen.

Ofte stillede spørgsmål

Er det svært at bruge toiletpakken?

Bestemt ikke. Alt hvad du skal bruge for at fjerne kalk i dit toilet, medfølger ved køb af pakken. Eneste redskab som du skal bruge herudover, er din toiletbørste. Hvis blot du følger brugsanvisningen herover, er du sikker på at foretage kalkfjerningen korrekt.

Skader/ridser toiletstenen min toiletkumme?

Følger du vores anvisninger til brug af toiletstenen, skader eller ridser du på ingen måde din toiletkumme. Det vigtigste at du husker, er at toiletstenen skal være våd når du bruger den. Herudover anbefaler vi, at du tester testen på et lille ikke-synligt område, hvis du har et farvet toilet. Sidst men ikke mindst, skal du ikke rengøre din toiletkumme dagligt/hyppigt ved hjælp af toiletstenen. Dette burde dog heller ikke være en nødvendighed, da man som regel kan holde kalken væk, ved løbende at bruge WC-rens i toiletkummen.

Kan jeg ikke bare bruge eddike?

Selvom at eddike har en kalkfjernede effekt, fungerer ikke nødvendigvis så godt i toiletkummer. Det skyldes at eddike er tyndtflydende og vil flyde ned ad siderne før det har haft en tilpas effekt.

Kan jeg bruge opvaskemiddel eller universalrengøringsmiddel?

Opvaskemiddel og universelrengøringsmiddel (fx Ajax) er fedtopløsende. Det betyder at det er rigtigt godt til at fjerne snavs mv.. Desværre har det ingen virkning mod kalk. Og da de brune render hovedsageligt er udgjort af kalk, så vil du ikke have meget success med den løsning.
Indhold 750 ml
Viskositet Tyktflydende
Tilsat farve Ja
Plantebaseret Nej
pH-værdi koncentrat 2,3
Leveringstid 1-3 hverdage
Brand HUMA
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Du anmelder:Toiletpakke til kalkfjerning
4.7/ 5
7  Bedømmelser Baseret på 7 anmeldelser