Microfibermopper

Her finder du kvalitets microfibermopper til gulvvask fra Vileda og Nordisk Mikrofiber. Vores gulvpakker kan anbefales til private kunder, samt mindre erhvervsdrivende som gerne vil have en samlet løsning at starte ud med.

Uanset om du handler som privat, eller som virksomhed - herunder som rengøringsselskab - sidder vi klar til at hjælpe dig med valg af den rigtige løsning til gulvvask. 

Vis som Tabel Liste

15 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

15 varer

Sorter stigende

Gulvvask med microfibermopper giver en langt renere og mere effektiv gulvvask end ved gulvvask med traditionelle spaghettimopper. Vi anbefaler derfor at du gør brug af microfibermopper, hvis der vaskes gulv flere gange ugentligt i din virksomhed, eller hvis du driver et professionelt rengøringsselskab.

Af andre fordele kan nævnes at microfibermopper har en stor sugeevne, og dermed også lang rækkevidde.

I kategorien herover finder du både vores microfibermopper enkeltvis, samt som samlepakker med alt fra fremfører til mopbox og teleskopskaft.

Hvorfor er forfugtede microfibermopper så gode?

Gulvvask med netop microfibermopper er iblandt de mest foretrukne metoder hos rengøringsselskaber og vores andre professionelle kunder. Dette skyldes metoden med forfugtede mopper, som er både effektiv og ekstra hygiejnisk.

Gulvvask med forfugtede fladmopper fungerer ved at man forfugter et antal microfibermopper passende til de kvadratmeter man skal vaske inden at gulvvasken begynder. Når man har vasket tilstrækkeligt længe til at fladmoppen er blevet tør, udskifter du den blot med en ny moppe som er frisk og fugtig.

Til dette er der monteret velcrofremfører på moppen, for at gøre udskiftningen så nem og effektiv som muligt at bruge. Metoden resulterer i en hurtigere gulvvask, da du slipper for at skylle og presse moppen undervejs. Samtidig får du også et pænere resultat, da fladmoppen hele tiden er ren.

Microfibermopper kan bruges både tørre, fugtige og våde. Vi anbefaler, at man bruger dem fugtige.

Ergonomiske fordele

Med ovennævnte metode undgår du at skulle slæbe eller køre rundt med en tung spand med vand, hvilket gør metoden ergonomisk. Med forfugtede microfibermopper bliver man således skånet for tunge slæb.

Samtidig forhandler vi blandt andet teleskopskafter, som kan varieres i længden 100 til 180 cm. Således kan rengøringspersonale i alle højder bruge microfibermoppen, uden at måtte bukke sig og få ondt i ryggen, fordi stangen er for kort. Teleskopskaftet er herudover udstyret med en fast kugle i toppen, hvilket muliggør rotering af teleskopskaftet med begge hænder.

Valg af microfibermopper

 

Undgå smittefare

Metoden med forfugtede fladmopper er ligeledes hygiejnisk. Dette skyldes at man modsat de kendte spaghettimopper, ikke genbruger vandet. På denne måde undgår man i høj grad at sprede bakterier, i forhold til hvis man genbrugte det samme vand.

Vi fører også fladmopper fra Vileda, som det er muligt at farvekoordinere. Således kan krydskontaminering nemt undgås, således at moppen til badeværelset ikke bliver brugt i køkkenet. Dette forebygger aktivt yderligere spredning af bakterier.

Husk at alle microfiberprodukter skal vaskes ved 60 grader, da snavs og urenheder først løsner sig ved denne temperatur. Derudover må der ikke bruges vaskemiddel som indeholder blegemiddel. Undgå også skyllemiddel, da dette midlertidigt fjerner microfibermoppens rengøringsevne.

Kontakt os for råd og vejledning

Er du i tvivl om hvorvidt en gulvpakke eller enkelte produkter er passende for dine behov, kan vi kontaktes med henblik på uforpligtende råd og vejledning til valg af den rette løsning for dig. 

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler