Professionel 40 cm fladmoppe i microfiber til gulvask med velcrosystem. Svanemærket moppe, i super høj kvalitet til prisen. Dette gør Micro Vision Mop til det foretrukne valg hos en stor del af vores kunder.

Mikro Vision Mop, microfibermoppe, 40 cm.

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
NMF-FA-43-47-B
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 19:43 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 4 stk.73,75 kr.0% pr. stk.
  • 5 - 24 stk.70,06 kr.5% pr. stk.
  • 25 - 99 stk.66,38 kr.10% pr. stk.
  • > 99 stk.62,69 kr.15% pr. stk.
4.75/ 5
4  Bedømmelser Baseret på 4 anmeldelser
73,75 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Mikro Vision Mop er en særdeles effektiv microfibermoppe, med snoet 8 mm højt garn fremstillet af 50 % polyesterfibre og 50 % mikrosplitfibre. Dette bevirker, at moppen tiltrækker større partikler, såsom snavs, jord og grus, hvilket ikke normalt kan forventes af billigere microfibermopper.

Denne variant af Mikro Vision Mop er en moppe på 40 cm, hvilket er langt den mest udbredte moppestørrelse. Moppestørelsen er god til gulve på kontorer og til privathjem. Moppen passer sammen med en alufremfører med velcro 40 cm. Selvom moppen hedder 40 cm, har den målene 43 x 47 cm, som er med til at moppens kanter, kan fæstnes ovenpå fremføreren. Derved kan der dannes moppelås, som blandt andet, er med til at skåne møbler og paneler.

Hvis du skal vaske større gulvarealer, så anbefaler vi at man vælger Mikro Vision Mop i en 60 cm udgave, der på hele 60 cm kan vaske store områder hurtigt. 

Anvendelse

Moppen kan anvendes såvel fugtig, våd eller tør tilstand. Vi anbefaler dog at bruge moppen i fugtig tilstand, hvor en passende mængde mopper forpræpareres i en moppebox. Mopperne skiftes i denne forbindelse løbende, i takt med at de bliver beskidte – typisk efter 25-30 m2.

Mikro Vison Mop kan anvendes på de fleste gulvtyper, herunder vinyl, linoleum og lakeret træ.

Brugsøkonomi

Ved første øjekast, kan Mikro Vison Mop måske virke dyr, sammenlignet med eksempelvis Max 40 cm, som ligeledes er en fladmoppe fremstillet af Nordisk Microfiber. Mikro Vison Mop er dog af en langt højere kvalitet, hvilket gør at moppen både rækker til flere kvadratmeter, foruden at moppens levetid er længere end Max 40 cm. Mikro Vison Mop holder således op til 500 vaske, mens Max-moppen blot rækker op til 300 vaske.

Mikro Vison Mop kan ligeledes absorbere mere vand, end det er tilfældet ved brugen af en Max-moppe. Dette betyder, at én enkelt Mikro Vison Mop rækker til ca. 25 m2 gulv, mens Max blot rækker til 15 m2 gulv. Udover at dette betyder at du skal indkøbe færre mopper, så betyder det ligeledes, at brugeren af moppen skal foretage færre moppeskift, hvilket forbedrer arbejdsmiljøet og sikrer en hurtigere rengøring.

Vask af Mikro Vison Mop

Vask mopperne med lignende farver på 70 c, med almindelig vaskemiddel i 1/3 af anbefalet dosering ved tøjvask. Det er vigtigt at vaskemidlet har en pH-værdi under 10,5, at vaskemidlet er uden klor og blegemiddel, samt at der ikke tilsættes skyllemiddel under vasken. Efter endt vask, kan mopperne med fordel i tørretumbles i fugtindstillet tørretumbler, indstillet til skabstørt (max 60 c).

Ønsker du en kvalitetsmoppe til gulvvask med velcrosystem, er Mikro Vison Mop et rigtig godt bud, grundet moppens høje kvalitet og gode driftsøkonomi. Mikro Vison Mop er derfor også vores mest solgte moppe til professionelle rengøringsfirmaer.

Få en oversigt over alle vores microfibermopper her.

Passer til Velcrofremførere
Leveringstid 1-3 hverdage
Brand Nordisk Microfiber
Svanemærket Ja
EU-blomsten Nej
Producent varenummer FA-43-47-B
Du anmelder:Mikro Vision Mop, microfibermoppe, 40 cm.
4.75/ 5
4  Bedømmelser Baseret på 4 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.