Spar 30% på Frixion bonuspakke fra Pilot // Spar 54% på 500 ml svanemærket skumsæbe fra Pristine

Højeffektivt klart-til-brug toiletrens fra Diversey. Produktet er Svanemærket og indeholder hverken farve eller parfume. Det fjerner både kalk og snavs fra WC'er, urinaler, toiletskåle mv.

Indeholder 750 ml.

TASKI Sani Clonet free, toiletrens, 750 ml.

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
DI-7513269
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 04:46 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 5 stk.46,39 kr.0% pr. stk.
  • 6 - 47 stk.44,06 kr.5% pr. stk.
  • 48 - 101 stk.41,75 kr.10% pr. stk.
  • > 101 stk.39,43 kr.15% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
46,39 kr

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

TASKI Sani Clonet free er en Svanemærket, klar-til-brug toiletrens uden parfume og farve. Toiletrensen fjerner kalk, snavs og andre aflejringer, der måtte sidde i toilettet, såsom brune rander. Produktet består af en blanding af forskellige syrer, som giver et meget bedre resultat end en mere simpel form for toiletrens ville give.

Toiletrensen har en passende viskositet, som betyder, at den sidder på skrå og lodrette sider i længere tid uden at glide ned. Dermed kan man få bugt med selv de mest besværligt placerede belægninger, da produkter kan virke i længere tid. I sidste ende giver det et flottere og bedre resultat.

Anvendelse

Da produktet er klar-til-brug, er det vigtigt at det ikke fortyndes, da effektiviteten vil mindskes. TASKI Sani Clonet anvendes ved at man skyller ud i toilettet eller urinalet. Derefter fordeles midlet rundt i skyllerenden. Efter 5-10 minutters virkning, skures overfladen med en toiletbørste, hvorefter der skylles ud. Er dine kalkrender meget tykke kan man med fordel lade produktet virke i 1-2 timer.

OBS: Dette er et syreholdigt produkt med en pH-værdi på 2-2,5. Derfor er det vigtigt, at det ikke kommer i nærheden af syrefølsomme overflader såsom marmor, emalje eller fuger, da det vil skade overfladen. Er du i tvivl, er det altid en god idé at teste af på et lille område først.

Se resten af vores store udvalg af toiletrens her

Du anmelder:TASKI Sani Clonet free, toiletrens, 750 ml.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Datablade

Produktblad DI-7513269
Produktblad DI-7513269

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.