Kalkfjerner

Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste kalkfjernere på markedet. Vælg mellem kvalitetsprodukter fra blandt andet Buzil og Diversey, og vores egen kemilinje som giver god "value for money". Flere af produkterne er mærket med svanen eller EU-blomsten.

Hos HUMA hjælper vi dig gerne med at finde den rette kalkfjerner til dit behov. Kontakt os blot på +45 70404500 for uforpligtende råd og vejledning.

Loading...
Filtrering
filter_anvendes_paa
product_brand
Mulige filtre
certifications
filter_pakkelosning
price
Pris
filter_styke
filter_type
filter_viskositet
filter_ph_vaerdi_koncentrat
filter_indhold
filter_parfume_ja_nej
tilsat_farve
state
Vis som Tabel Liste

14 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

14 varer

Sorter stigende

Kalkfjerner er et effektivt middel, til anvendelse steder hvor der opstår kalk, som eksempelvis badeværelset, eller på større toilet områder og baderum. Kalkfjerner er både med til at modvirke både kalkbelægninger og kalksæbe.

Udover at have en afkalkende virkning, kan kalkfjerner også anvendes til general sanitetsrengøring, da det også har en rengørende effekt, som gør det velegnet til anvendelse i sanitære områder.

Når man arbejder med kalkfjerner, er det vigtigt at man dosere korrekt. Ved at dosere korrekt, får man den rette koncentration, som er nødvendig for at fjerne kalk, og samtidig skåner man miljøet for en masse unødig kemi.

Kalkfjerner findes i en tyktflydende væske, som betyder at den kan anvendes på lodrette flader, uden at glide af. På den måde er det nemt at vaske blandt andet vægge ned, uden at man skal over dem flere gange med kalkfjerneren.

Man kan anvende kalkfjerner manuelt, ved dosering i en spand. Dette er velegnet til vask af vægge, toiletter og håndvaske. Skal man derimod vaske gulvet, kan man med fordel anvende en skuremaskine. Her doseres der blot i maskinens tank og køres henover gulvet.

Er fladen syrefølsom?

Kalkfjerner er et syreholdigt produkt, og det er derfor vigtigt at man som det første er bevidst om hvilket materiale den flade man ønsker at anvende kalkfjerner på, er lavet af.

Er overfladen i granit, marmor, terrazzo eller anden form for nautrsten, er overfladen syrefølsom og det betyder at du ikke kan anvende almindelig kalkfjerner. Derimod findes der dog kalkfjerner, som netop er beregnet til anvendelse på syrefølsomme overflader. Den både rengør og fjerner kalkbelægning og kalksæbe, som ved brug af en helt almindelig syreholdig kalkfjerner.

Hvis man er i tvivl om overfladen kan tåle syre, anbefaler vi at man laver en “frimærketest” et ikke-synligt sted. Hvis materialet begynder at reagere på syren, eller der opstår misfarvninger, er overfladen syrefølsom og man skal straks skylle det behandlede område med store mængder vand.

Vigtig information om kalkfjerner

Udover at være bevidst om materialet som overfladen er fremstillet i, er det også vigtigt at være bevidst om nogle andre ting, for at undgå syreskader, både på overfladerne, men også på en selv.

  • Man må aldrig blande kalkfjerner med klorholdige produkter. Det kan medføre at der udvikles giftige klorgasser, som kan give vand i lungerne, og i værste tilfælde medføre død.
  • Det er vigtigt at man gennemvæder mørtelfuger og andre fuger, i rigelige mængder vand. På den måde vil de være mættede af vandet og ikke suge syren fra kalkfjerneren til sig.
  • Har man behandlet krombelagte overflader, er det vigtigt at man skyller dem efter med rigeligt vand efter afkalkning. Hvis man glemmer det, kan det medføre at der kommer nogle grimme misfarvninger.
  • Når man arbejder med kalkfjerner anbefales det altid at man anvender værnemidler bestående af handsker og beskyttelsesbriller. på den måde beskytter man sig selv, og undgår syreskader på kroppen.

Har du spørgsmål eller ønsker hjælp til hvilken kalkfjerner du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70404500

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler