Denne uge: Spar 47% på luksus microfiberklude og 20% på WC Clean Sticks.

BESTSELLER!

Har du natursten som ikke tåler syre, og problemer med kalk på badeværelset? Så er denne pakkeløsning skræddersyet til dig!

Kalkfjernerpakke 2 er designet til at opløse kalk på fx. marmor, terrazzo, skifer, basalt, og granit uden at skade dine gulv- og vægflader.

Kalkfjernerpakke 2: Til syrefølsomme overflader

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
HU-225
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 10:23 Lagerdetaljer
 • Antal Stykpris Besparelse
 • 1 - 1 stk.155,00 kr.0% pr. stk.
 • 2 - 4 stk.147,25 kr.5% pr. stk.
 • 5 - 9 stk.139,50 kr.10% pr. stk.
 • > 9 stk.131,75 kr.15% pr. stk.
5/ 5
2  Bedømmelser Baseret på 2 anmeldelser
155,00 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Kalkfjernerpakke 2 består af et sanitært rengøringsmiddel med kalkløsende effekt, samt et udvalg af relevante rekvisitter. Effekten er ikke helt så effektiv, som hvis du havde arbejdet med et syrebaseret produkt - men til gengæld undgår du at skade dine overflader. Men med produkterne fra pakken, knofedt og lidt tålmodighed, er du sikret et flot rengøringsresultat alligevel!

Hvis ikke du får skrabet og tørret dit bruseområde efter hvert bad, vil der opbygges kalkbelægninger som tiden går. Særligt i områder med hårdt vand, medfører dette grimme belægninger som ikke ligefrem pynter på dit badmiljø.

Vil du disse kalkbelægninger til livs på dine syrefølsomme overflader (fx. natursten), er Kalkfjernerpakke 2 svaret!

Vores pakke indeholder:

 • 1 x HUMA Alkalisk “Afkalker” - et alkalisk sanitetsprodukt som opløser kalk og fjerner sæbe som har ophobet sig. Samtidig danner produktet et usynligt beskyttende lag, som gør at nye kalkbelægninger har sværere ved at opbygge sig
 • 10 x Engangshandsker i nitril - for at passe godt på dine hænder
 • 1 x Vileda Pur Aktiv svamp - hårdfør rengøringssvamp som hjælper med at skrubbe kalken væk - helt uden at ridse dine overfalder
 • 1 x Brusehovede - til montering i kemien for nemmest mulig påføring (såfremt at du ønsker at bruge produktet koncentreret)
 • 1 x Detaljebørste - en lille men uhyre effektiv børste på størrelse med en tandbørste, til at skrubbe fuger og samlinger ved dit blandingsbatteri

Sådan bruger du Kalkfjernerpakke 2:

Start med at overskylle alle overflader med rent vand. Vær særlig opmærksom på at alle mørtelfuger skal gennemvædes.

Alt efter hvor meget kalk der sidder på dine overflader, kan HUMA Alkalisk “Afkalker” enten blandes op eller anvendes koncentreret. Vælger du den sidste løsning, kan du benytte det medfølgende brusehovede, som kan monteres direkte på flasken.

Den lille blå detaljebørste er tiltænkt små detaljer (fx. ved skruer og bolde på dit blandingsbatteri), som ikke mindst dine mørtelfuger. Til fliser, glas og de “store” områder på blandingsbatteriet, kan du med fordel anvende den ridsefrie Vileda Pur Aktiv-svamp.

Husk altid at beskytte dig selv, når du arbejder med kemi. Tag de nødvendige forholdsregler for at undgå at kemien kommer i kontakt med din hud, og vær især opmærksom på ikke at få kemien i øjnene. Der medfølger nitrilhandsker i pakken, foruden at øjenværn evt. kan benyttes.

Hvilken kalkfjernerpakke skal jeg vælge?

Produktet du kigger på nu, er vores “Kalkfjernerpakke 2” - en særlig pakkeløsning til dig der har natursten eller andre syrefølsomme materialer i dit badmiljø.

Forskellen på denne pakke og så “Kalkfjernerpakke 1”, er ene og alene, at der med denne pakkeløsning medfølger produktet “HUMA Alkalisk “Afkalker””, mens der i “Kalkfjernerpakke 1” medfølger det syreholdige produkt “HUMA Kalkfjerner Plus”.

Kemien der medfølger i denne pakkeløsning, er et sanitært produkt som har en kalkløsnende effekt, i modsætning til “HUMA Kalkfjerner Plus” som har en egentlig kalkopløsende effekt. Har du overflader som godt kan tåle syre, vil vi derfor anbefale dig at købe “Kalkfjernerpakke 1” frem for denne pakkeløsning som du nu kigger på.

Overflader som ikke tåler syre er eksempelvis:

 • Marmor
 • Basalt
 • Granit
 • Skiffer
 • Terrazzo

Mens følgende overflader typisk godt tåler syre:

 • Porcelænsoverflader
 • Keramiske fliser/klinker, kunstige fliser/klinker
 • Microcement og betongulve som har fået påført syreresistent sealer.

Er du i tvivl om hvorvidt en given overflade tåler syre, kan du udføre en såkaldt “frimærkeprøve”. Denne metode anvendes når man ikke med sikkerhed, kan identificere gulvet eller vægfladens modstandsdygtighed for syre.

Testen foretages ved at finde et ikke iøjnefaldende sted, hvor du drypper en dråbe koncentreret syre på gulvet - dette kan fx. være vores HUMA Kalkfjerner Plus, Minuskalk eller andre kraftige syrebaserede produkter.

Begynder overfladen at blive hvidlig og/eller skumme, er det et tegn på at overfladen er syrefølsom, hvorved et syrebaseret produkt ikke må anvendes. Kan du derimod lade det syrebaserede produkt sidde i 10 minutter, uden at overfladen ændrer farve, bør du trygt kunne anvende et syrebaseret afkalkningsprodukt.

Gode tips og tricks:

Vi anbefaler altid, at du laver et lille prøvefelt (på et ikke synligt sted), når du anvender ny kemi på sarte overflader som fx. travertin, sandsten og marmor.

Har du HUMA Alkalisk Afkalker til overs, skal du vide at produktet har mange anvendelsesmuligheder.

Brug eksempelvis produktet til at tage kalk i dit badmiljø i opløbet. Grundet produktets beskyttende slutlag, oplever mange kunder således, at produktet blot bliver mere og mere effektivt i takt med at det anvendes flere gange.

Kemien kan ligeledes benyttes til almindelig sanitær rengøring i opblandet tilstand. Dette kan fx. være til rengøring af håndvaske mv.

Som et supplement til denne kalkpakke, kan du overveje at købe produktet “PowerScrub, Magisk Slibesvamp”. Dette er en vådslibesvamp, som kan anvendes på mange typer fliser, på glasoverflader, blandingsbatterier mv.

De medfølgende engangshandsker, leveres som udgangspunkt i størrelse medium. Har du et ønske om at modtage handskerne i en anden størrelse, kan dette angives i kommentarfeltet når du går til kassen.

Vi forbeholder os ret til at levere handskerne i associerede farver, alt efter tilgængelighed. Handskerne vil dog altid være pudderfrie nitrilhandsker.

Du anmelder:Kalkfjernerpakke 2: Til syrefølsomme overflader
5/ 5
2  Bedømmelser Baseret på 2 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.