Effektiv pakkeløsning til dig som har problemer med kalk på fx. badeværelsesfliser, glaspartier på badeværelset samt brusearmatur. 

Har du porcelænsfliser eller andre former fliser/underlag, som godt kan tåle syre, er dette vores foretrukne løsning til dig. 

Har du derimod syrefølsomme overflader i natursten som fx. marmor, terrazzo, skifer, basalt, og granit, se da i stedet Kalkfjernerpakke 2.

Kalkfjernerpakke 1: Til syrebestandige overflader

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
HU-224
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 15:20 Lagerdetaljer
 • Antal Stykpris Besparelse
 • 1 - 1 stk.170,00 kr.0% pr. stk.
 • 2 - 4 stk.161,50 kr.5% pr. stk.
 • 5 - 9 stk.153,00 kr.10% pr. stk.
 • > 9 stk.144,50 kr.15% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
170,00 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Med mindre at du nøjsommeligt tørrer og skraber alle overflader, hver gang du har været i bad, vil der binde sig kalk på gulv, fliser og bruserarmatur som tiden går.

Er du så uheldig at bo et sted med hårdt vand, vil problemet blot være endnu mere udpræget.

Ønsker du at slippe af med disse grimme belægninger, og få frisket badeværelset gevaldigt op? Så har vi løsningen til dig: En kalkfjernerpakke fra HUMA!


Vores pakke indeholder:

 • 1 x Kalkfjerner Plus - et nøje udvalgt kalkfjerningprodukt, som får selv de hårdeste kalkbelægninger til at forsvinde!
 • 10 x Engangshandsker i nitril - for at beskytte dine hænder mod vores effektive kalkfjerner
 • 1 x Vileda Pur Active svamp - Hårdfør rengøringssvamp som hjælper med at skrubbe kalken væk - helt uden at ridse dine overfalder
 • 1 x Brusehovede - til montering i kalkfjerneren for nemmest mulig påføring
 • 1 x Detaljebørste - en lille men uhyre effektiv børste på størrelse med en tandbørste, til at skrubbe fuger og samlinger ved dit blandingsbatteri

Sådan bruger du kalkpakken:

Inden du går i gang, skal overflader skylles grundigt med vand. Sørg især for at mørtelfuger er gennemvædede.

Alt efter hvor hård kalkbelægningen er, kan HUMA Kalkfjerner Plus både blandes op eller anvendes koncentreret.

Vælger du at anvende produktet koncentreret, kan du benytte brusehovedet som kan monteres direkte på flasken.

Den blå detaljebørste kan anvendes til at skrubbe fuger, og små detaljer som fx. kalkaflejringer, der måtte have sat sig omkring skruer og bolde på dit brusearmatur og blandingsbatteri. Svampen er derimod god til større overflader som fx. fliser, glas samt brusearmaturets større flader.

Ved særligt hårde kalkbelægninger, kan det være fornuftigt at lade kalkfjerneren virke i et stykke tid (op til 15 min). Kalkfjernerens tykke konsistens gør det muligt, at få en indvirkningstid på lodrette flader.

Når du er færdig med at fjerne kalk, bør du overskylle samtlige overflader med rent vand.

OBS: Syren i HUMA Kalkfjerner Plus bør ikke komme i kontakt med din hud, og bør på ingen måde komme i dine øjne. Du henstilles derfor til, at tage de nødvendige forholdsregler for at undgå dette - fx. ved at anvende handsker (medfølger i pakken) samt evt. øjenværn.

Hvilken kalkfjernerpakke skal jeg vælge?

Produktet du kigger på nu, er vores “Kalkfjernerpakke 1”, som er pakkeløsningen til dig der har overflader som tåler syre.

Forskellen på denne pakke og så “Kalkfjernerpakke 2”, er ene og alene, at der med denne pakkeløsning medfølger produktet “HUMA Kalkfjerner Plus”, mens der i “Kalkfjernerpakke 2” medfølger “HUMA Alkalisk “Afkalker”.

Sidstnævnte produkt er et sanitært produkt som har en kalkløsnende effekt, i modsætning til “HUMA Kalkfjerner Plus” som har en egentlig kalkopløsende effekt. Denne pakke er derfor langt mere effektiv i brug, hvis dine overflader vel at mærke kan tåle syre.


Overflader som generelt tåler syre er fx.

 • Porcelænsoverflader
 • Keramiske fliser/klinker, kunstige fliser/klinker
 • Microcement og betongulve som har fået påført syreresistent sealer


Mens overflader som ikke tåler syre eksempelvis er:

 • Marmor
 • Basalt
 • Granit
 • Skiffer
 • Terrazzo

Gode tips og tricks:

Bruger du ikke alt indholdet i din kalkfjerner, skal du vide, at produktet sagtens kan benyttes til andre opgaver, end afkalkning i badområder.

HUMA Kalkfjerner Plus er eksempelvis også effektiv til afkalkning af toiletkummer. Produktet kan ligeledes blandes op, og anvendes som et almindeligt sanitært rengøringsmiddel til rengøring af fx. håndvask mv.

Som supplement til kalkpakken, anbefaler vi produktet “PowerScrub, Magisk Slibesvamp”, som med fordel kan anvendes til løbende at holde kalken nede. Her er tale om en vådslibesvamp som kan anvendes på mange typer fliser, på glasoverflader, blandingsbatterier mv.

Engangshandskerne som leveres i kalkfjernerpakken, leveres som udgangspunkt i str. medium. Ønsker du handskerne leveret i en anden størrelse, kan dette angives i kommentarfeltet ved check-ud.

Vi forbeholder os ret til at levere handskerne i associerede farver, alt efter tilgængelighed. Handskerne vil dog altid være pudderfrie nitrilhandsker.

Leveringstid 1-3 hverdage
Brand HUMA
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Du anmelder:Kalkfjernerpakke 1: Til syrebestandige overflader
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Datablade

Produktblad HU-224

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.