Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Professionelle støvsugere

Her finder du oversigten over vores udvalg af støvsugere, som alle kan anvendes i forbindelse med professionel rengøring. Alle nedenstående anvendes kun i forbindelse med støvsugning af tørre genstande på tørre overflader. Ønsker man derimod et produkt som skal kunne suge vand mv., skal man kigge nærmere på våd-/tørstøvsugere, som er at finde i kategorien her.

Vi forhandler i øjeblikket udelukkende støvsugere fra Nilfisk og Kärcher. Klik her for at se vores udvalg af Kärcher støvsugerposer, samt her for at se vores udvalg af Nilfisk støvsugerposer.

15 varer
Kärcher T 10/1 Nordic, professionel støvsuger, 10 L SPAR47%
  • TILBUD

Kärcher T 10/1 Nordic, professionel støvsuger, 10 L

Før 2.145,00 kr 1.145,00 kr

ekskl. moms v/1 stk.

Kärcher T 7/1 Classic, Let og Ergonomisk Støvsuger 7,5 L

Kärcher T 7/1 Classic, Let og Ergonomisk Støvsuger 7,5 L

1.195,00 kr

ekskl. moms v/1 stk.

Kärcher T 12/1 Nordic HEPA, støvsuger, 12 liter SPAR49%
  • TILBUD

Kärcher T 12/1 Nordic HEPA, støvsuger, 12 liter

Før 3.145,00 kr 1.595,00 kr

ekskl. moms v/1 stk.

Kärcher T 15/1 HEPA Støvsuger 15 L SPAR55%
  • TILBUD

Kärcher T 15/1 HEPA Støvsuger 15 L

Før 4.445,00 kr 1.995,00 kr

ekskl. moms v/1 stk.

Kärcher T 12/1, professionel støvsuger, 12 L

Kärcher T 12/1, professionel støvsuger, 12 L

3.145,00 kr

ekskl. moms v/1 stk.

Kärcher CV 38/2 Støvsuger 5,5 L

Kärcher CV 38/2 Støvsuger 5,5 L

5.095,00 kr

ekskl. moms v/1 stk.

Kärcher T 9/1 Bp Pack, støvsuger, 9 L SPAR47%
  • TILBUD

Kärcher T 9/1 Bp Pack, støvsuger, 9 L

Før 14.995,00 kr 7.995,00 kr

ekskl. moms v/1 stk.

15 varer

Tilbud på støvsugere

Som det fremgår ovenfor, føres der kampagnepriser på flere forskellige Kärcher støvsugerne. Kärcher kører i øjeblikket produktkampagne på flere støvsugere, hvorfor der er mange penge at spare. Produktkampagnen består af et stort antal rengøringsredskaber, herunder støvsugere både til almindeligt støvsugningsarbejde og våd-/tørstøvsugere. Flere af modellerne har en købspris på over 1200 kr. hvorfor de leveres fragtfrit.

Derfor skal du vælge den professionelle løsning

Der er markant forskel på støvsugere til private og støvsugere til professionel rengøring. Med sidstnævnte får du som helhed en kraftigere støvsugere med en større kapacitet. På de professionelle modeller er luftgennemstrømningen højere, effekten (Watt) er højere og kapaciteten er højere. Der en klar sammenhæng i energiklasse og sugeevne. Den høje luftgennemstrømning og effekt forøger sugeevnen, således støvsugeren suger og opsamler mere snavs, end ved den private løsning. Kapaciteten er højere, hvilket betyder, at støvsugerposen er større, hvorfor der går længere tid i mellem udskiftningen af disse. Modellerne fremstillet til at fungere til et rengøringspersonale, hvorfor de er enkle at benytte. Det fremgår tydeligt på maskinerne, hvilke knapper der har hvilke bestemte funktioner, og deres anvendelse er generel yderst simpel. Ledningerne er på 15 meter, modsat de private som typisk har 5-7 meter, hvilke gør, at brugeren kan dække en større areal uden, at det er nødvendigt at skifte stikkontakt. Det er en klar fordel til den professionelle rengøring, da erhvervslokaler typisk er større. Efter brug vikles den lange ledningen omkring støvsugeren top eller integrerede ledningskrog, således den er nem at transportere. Ledningen kan ikke trækkes ind i maskinen, som med private. Dette er pga. dens størrelse, da man ville være nødsaget til at gøre maskinen større, hvis den skulle opbevare ledningen inde i maskinen. På trods af den høje sugeevne er flere at de professionelle støvsugere særdeles støjsvage. Dette er en fordel, når rengøringen foregår på eksempelvis skoler, kontorer eller hospitaler, hvor der helst skal være ro.

Støvsugere fra Kärcher

Støvsugere fra Kärcher har en rigtig stor ydeevne. Kärchers støvsugere befinder sig i energiklasserne C, D og E, hvilket bevidner om, at de har et højt energiforbrug, hvilket er klart forbundet med den høje sugeevne. Alle modellerne er brugervenlige og markeret med farver og symboler, således det antyder klart, hvad knappen har af funktion. Kärchers modeller fås i forskellige typer. De har både almindelige støvsugere og våd-/tørstøvsugere. De almindelige støvsugere er kun til tørt snavs, og disse er opdelt i tre kategorier: T-serien, Opretstående og Rygstøvsuger. T-serien dækker over fire forskellige modeller, hvor luftgennemstrømning og effekten er tæt på ens. De adskiller sig fra hinanden i kapaciteten, hvor de fås fra 7 liter til 15 liter. Den opretstående model er kendt fra USA, hvor disse anvendes hyppigt, og rygstøvsugeren kan hænge på ryggen som en rygsæk, og kan med fordel anvendes i trappeopgange, busser og biografer.

Støvsugere fra Nilfisk

Nilfisk er et dansk mærke med en lang historie og tradition for at levere støvsugere i højeste kvalitet. Nilfisk's maskiner har ofte et mindre energiforbrug, end mange af støvsugerne fra Kärhcer. Da Nilfisk anvendes rigtig mange steder, hvorfor det er muligt at få udstyr, reservedele og tilbehør til maskinen overalt. Ved stort set alle grossister i Danmark er det muligt at tilkøbe noget til en Nilfisk støvsuger, hvorfor man hurtigt vil opleve en god service ved disse køb.