Telefonsupporten er midlertidigt lukket.

Webshoppen er åben over hele sommeren. Mindre forsinkelser kan dog forekomme pga. COVID-19. Se vores store udvalg af håndsprit og hygiejneprodukter, ved at klikke her

Støvsugerposer til Kärcher

Poser til brug med det kendte tyske brand, Kärcher. Disse støvsugerposer kan bl.a. bruges til modeller såsom: T 10/1 T 12/1 T 15/1 Og mange flere. Vi sælger både originale Kärcher poser og uorginale poser som man kan få til en rigtig god pris.

9 varer
9 varer

En fyldt støvsugerpose, har negativ effekt på din støvsugning. En fyldt pose, kan nemlig både betyde nedsat sugeevne, samt at du slider meget mere på støvsugerens motor, end hvad godt er. Sidst men ikke mindst, kan en fyldt pose betyde, at selve kvaliteten af rengøringen nedsættes. Vi kan i denne forbindelse også nævne, at kapaciteten ved brugen af fleeceposer, er større end ved brug af støvsugerposer af pap. Hermed kan du overveje fleeceposer, hvis du ønsker at minimere antallet af poseskift.

Hvornår skal støvsugerposen skiftes?

Hos HUMA.dk anbefaler vi at du skifter dine Kärcher støvsugerposer allerede inden at den bliver overfuld. Det vil i praksis sige, at posen skal udskiftes, så snart der ses hvirvlende støv, når posen tages ud af maskinen. På denne måde undgår du unødigt slid og overophedning af din Kärcher-støvsuger.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

I kategorien herover, finder du et udvalg af vores orginale Kärcher støvsugerposer samt uorginale ditto. Som dansk Kärcher forhandler har vi adgang til alle støvsugerposer i Kärcher’s sortiment. Søger du derfor støvsugerposer til en specifik støvsugermodel som du ikke finder ovenfor, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.