Hedvandsrensere

Varmt vand gør forskellen. For at opnå det mest dybdegående og tydelige rengøringsresultat anvendes en hedvandsrenser. En hedvandsrenser er en højtryksrenser med varmt vand, som på flere af f.eks. Kärchers modeller varmes helt op til 150°. Kombinationen af et højt tryk og varmt vand, kan fjerne selv det mest besværlige snavs, olie og graffiti.

Hedvandsrensere anvendes til dybdegående rengøring. Vandet varmes helt op til over 150°, hvilket opløser alt fra olie til graffiti, og derfor kan en hedvandsrenser anvendes til næsten enhver form for udendørs rengøring.

Find et hedvandsrenser tilbud, mens Kärcher kører kampagne! Se udvalget og tilbudspriserne nedenfor.

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Forskellige størrelser af hedvandsrensere

Kärcher har hedvandsrensere i forskellige klasser. Klasserne er opdelt i kompakt, medium, super, special og opretstående klasse. Kompaktklassen er den mindste klasse. Her er hedvandsrenserne fremstillet via en innovativ teknologi, hvor kvalitet er pakket ned i en kompakt størrelse, således den bliver ekstra manøvredygtig at arbejde med. Blandt kompaktklassens vigtige egenskaber er der bl.a. enknapsbetjening, chassis med indbygget tank og indbygget tromle til højtryksslangen. Mediumklassen kan anvendes i enhver virksomhed og industri, og kan anvendes til de mest krævende rengøringsopgaver. Superklassen anvendes både i bilindustrien, i landbrug og i byggebranchen. Superklassen leverer ganske enkelt endnu bedre rengøringsresultater, og kan løse enhver opgave, der kræver en hedvandsrenser.

Foruden kompakt-, medium-, og superklassen forhandler vi også opretstående hedvandsrensere hos HUMA. En opretstående hedvandsrenser er nem at transportere, grundet en lav vægt og en kompakt størrelse. Under transport er det ikke et krav, at den skal forblive opretstående, hvorfor den også kan transporteres liggende i f.eks. en stationcar. Hedvandsrenserens store hjul og ergonomiske trækhåndtag sikrer brugeren en rigtig god manøvredygtighed, sågar på vanskelige, ujævne overflader.

Hedvandsrensere med forskellige drivmidler

Hedvandsrensere fås med forskellige drivmidler, herunder benzin, diesel og el. Hos HUMA forhandles primært hedvandsrensere med el. Benzin og dieseldrevne hedvandsrensere har en stor fordel ift. fleksibilitet, men også den ulempe, at de udelukkende kan bruges udendørs. Eldrevne hedvandsrensere er mindre larmende og den mest anvendte inden for hedvandsrensning.

Forskel på hedvandsrensere

Som med alle andre produkttyper er der forskel på de billigste og dyreste modeller. I takt med prisen stiger hedvandsrenserens vandmængde. Jo højere prisen på maskinen er, desto højere er vandgennemstrømningen på maskinen. Vandmængden er hvor mange liter vand hedvandsrenseren bruger i timen. Med en høj vandmængde fjernes som regel også mere snavs.

En markant forskel på de billige og dyre maskiner er, at man på de dyrere hedvandsrensere har mulighed for at justere temperaturen, hvorimod de billigere modeller har en fast temperatur, typisk omkring 60°. De dyrere hedvandsrensere har dampdysse og vandtemperaturen komme op på 155°, hvilket gør det muligt at fjerne endnu mere snavs, olie og uønskede belægninger. Endvidere er det mulig at anvende hedvandsrenser til motorvask ved klargøring af biler.

Størrelserne på hedvandsrenserne er meget forskellige. Der findes både transportable og stationære hedvandsrensere. Oftest ses de transportable, som har integrerede hjul, som er nemme at transportere ved håndstyring. Derudover findes transportable løsninger, i form af trailerløsninger og stationære som er indbygget i transportmidlet. Der eksisterer yderligere stationære hedvandsrensere, som kan monteres på væggen. Disse har fordele i at være pladsbesparende, og er arbejdsområdet altid det samme, kan en stationær hedvandsrenser være en fordel at anvende.

Tilbehør til hedvandsrensere

Vi har stort udvalg af tilbehør, men ønskes en anden type af reservedele, som vi ikke har, er vi sikre på, at vi kan skaffe det.

Ønskes en uddybende vejledning eller rådgivning, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 70 40 45 00. Er der interesse i en demonstration af hedvandsrenseren, er dette også muligt efter aftale.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Emil og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler