Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Sugebjælker

I denne kategori finder du et stort udvalg af forskellige sugebjælker til forskellige gulvmaskiner fra Kärcher. Sugebjælker findes med forskellig størrelse og form, alt efter hvilken maskine den skal monteres på. Har du brug for hjælp eller vejledning til at finde den rette sugebjælke til din Kärcher maskine, sidder vi klar på telefon +45 70 40 45 00.

Viser 1-16 af 20 produkter i denne katergori
Viser 1-16 af 20 produkter i denne katergori

Kärcher er et tysk maskinproducent, som er yderst velkendt både i rengøringsbranchen, men også blandt private. Kärcher har fået skabt et stort brand ved at have gode kvalitetsprodukter med en god rengørende effekt og lang holdbarhed. Herover finder du et udvalg af sugebjælker til Kärcher's gulvvaskemaskiner.

3-typer sugebjæler

Sugebjælkerne fra Kärcher findes i forskellige former alt efter hvilken maskine den skal monteres på, og hvilken overflade som sugebjælken skal benyttes på.

  • Buet
  • Lige
  • V-formet

Som Kärcher Professionel Forhandler har vi adgang til samtlige Kärcher-reservedele. Finder du derfor ikke netop den sugebjælke som passer til netop din gulvvasker, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Hos HUMA vil vi give vores kunder den bedste service i form af prisgaranti og mængderabat. På den måde kan vi tilbyde vores kunder kvalitetsprodukter til en billig pris.