Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Reservedele til gulvvaskemaskiner

Herunder finder du et udpluk af tilbehør, sliddele og reservedele til gulvvaskemaskiner fra blandt andet Kärcher. Som Kärcher Proffesionel Forhandler har vi adgang til det komplette sortiment af reservedele til Kärcher gulvvaskemaskiner. Kontakt os derfor gerne på tlf. 70404500, hvis du søger en Kärcher reservedel, som du ikke finder nedenfor. Rondeller og pads finder du her.

Her hos HUMA kan du finde reservedele og tilbehør til rengøringsmaskiner, hovedsageligt fra Kärcher. Du finder blandt andet reservedele til gulvvaskemaskiner, højtryksrensere, damprensere og mange flere.

Kärcher har mange produkter som er i ægte tysk kvalitet, som giver dig sikkerhed for en god holdbarhed og god rengørende effekt. Kärcher er et velkendt brand, både blandt private og erhverv.

Fandt du ikke det du søgte, har vi som Kärcher Professionel forhandler adgang til det komplette sortiment af reservedele til Kärcher maskiner. Derudover har vi også adgang til reservedelsskemaer over alle maskiner, og kan derfor bestille selv den mindste møtrik til en maskine hjem.

Hos HUMA bestræber vi os på at give vores kunder den bedste service, i form af prisgaranti. På den måde kan vi tilbyde dig som kunde kvalitetsprodukter til en billig pris. Vi har faglig kundeservice som står klar til at råde og vejlede.