Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Microfiberruller

Hos HUMA.dk fører vi alle Kärchers microfiberrruller og microfibervalser. I kategorien her, ser du et udpluk, som passer til flere af Kärchers populære gulvvaskemaskiner.

Kontakt os gerne på tlf. 70404500, såfremt at du har svært ved at finde den rette microfibervalse til netop din gulvvaskemaskine. Vi har adgang til Kärcher's komplette sortiment af microfibervalser og microfiberruller.

9 varer
9 varer

Kärcher's microfibervalser er designet med henblik på at virke optimalt i gulvvaskemaskiner fra netop Kärcher. Microfiberrullerne er udviklet til rengøring enten uden kemi, eller med ganske lidt kemi. Ovenstående microfiberruller er velegnet til dybdegående rengøring, som samtidig skal være skånsom. I kategorien her finder du udelukkende mircofiberruller fremstillet i ægte tysk kvalitet, som sikrer dig som bruger en god holdbarhed og fantastisk rengøringseffekt.

Du skal være opmærksom på at der henholdsvis findes "løse" microfiberruller som kræver en valseaksel, og så komplette microfiberruller, som kan anvendes uden valseaksel. Microfiberrullerne kan med fordel anvendes på sarte stentøjsfliser, uden at beskadige overfladen. Udover stentøjsfliser er microfiberruller også velegnet til gulveoverflader i eksempelvis linoleum.

Microfiberullerne kommer i én hårdhed, men har forskellig diamenter, som gør at de kan anvendes til et stort udvalg af gulvvaskemaskiner.

Hos HUMA bestræber vi os på at give vores kunder den bedste service, derfor har vi altid prisgaranti på alle vores produkter. Det gør det muligt for dig som kunne at købe kvalitetsprodukter til en overkommelig pris. Vores fragt starter på 29 kr. og køber du for 1200,- DKK ekskl. moms. er der fri fragt.