Weekendtilbud: Engel termojakke til kun 199,-

Stor designerkrog i sort fra 3M Command, der gør det muligt at hænge juledekorationer op udendørs, uden at skulle bruge boremaskine og uden at beskadige overfladen. Ideel til kranse. Krogen monteres nemt vha. de medfølgende strips, og kan fjernes helt uden at efterlade spor og mærker. Stripsene er UV- og vandbestandige og kan klare temperatuer fra -29 °C til 51 °C. Kan bære op til 2,2 kg. 

3M Command, stor designerkrog til udendørs

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
DP-3M7100134376
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 09:30 Lagerdetaljer
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
65,00 kr

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Emil og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Commands store designerkrog er ideel til dig, der ønsker at hænge juledekorationer op udendørs. Det kan være på din hoveddør, på husets udvendige vægge eller blot ved indgangen til huset. Mulighederne er mange med Commands designekrog. Den kan bære op til 2,2 kg. hvilket giver rig mulighed for selv at hænge tunge julekranse op. Krogen monteres uden hverken søm eller boremaskine, men blot med de medfølgende strips, der sættes op på overfladen, og som er skabt til at kunne klare hård frost og høj varme. Krogen har en sort bronze farve.

På hvilke overflader må krogen anvendes på?

Krogen må anvendes på f.eks. malede-vægge, malet/lakeret træ, malet beton, metal, glas, laminat og solide overflader som f.eks. akryl, PVC, PE og PP. 

ikke anvendes på tekstuerede overflader, groft savet træ, mursten og andre ru overflader. 

Du anmelder:3M Command, stor designerkrog til udendørs
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.