BESTSELLER!

Med disse smarte monteringsstrips fra 3M Command har du mulighed for at hænge én billedramme op på væggen, der måler op til 45 x 60 cm. Stripsen kan bære op til 5,4 kg. Kræver ingen redskaber: boremaskine, søm, skruer og kan fjernes igen uden at efterlade spor. Pakken indeholder 4 par i størrelsen medium.

3M Command, medium strips til billedophæng, 4 par

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
DP-3M17201
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 00:20 Lagerdetaljer
 • Antal Stykpris Besparelse
 • 1 - 4 stk.46,25 kr.0% pr. stk.
 • 5 - 9 stk.43,94 kr.5% pr. stk.
 • 10 - 23 stk.41,63 kr.10% pr. stk.
 • > 23 stk.39,31 kr.15% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
46,25 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Command medium strips er de mest solgte ophængningsstrips på HUMA.dk - Det skyldes at stripsene er lavet til billedrammer med en størrelse på maks 45 x 60 cm, hvilket passer til de flestes behov. Bæreevnen lyder på 5,4 kg, hvillket også er mere end rigeligt, når det gælder ophængning af billederammer.  

Der kræves intet monteringsværktøj for at anvende stripsene. Det hele fungerer vha. det selvklæbende tape, der sidder på stripsene, der er langt stærker end f.eks. velcro. Stripsene er nemme at montere, det laver ingen mærker på væggen, og de kan fjernes igen uden at efterlade nogen former for spor på væggen.  

Produktfordele

 • Ophængning uden skader
 • God all-round størrelse, som kan fungere til de fleste billedrammer
 • God klæbevne
 • Skadefri aftagning
 • Ingen behov for boremaskine, søm eller lignende
 • Egnet til langt de fleste overflader

Hvor mange strips skal jeg anvende?

Hvis du har en billedramme, som maks er 28 x 43 cm, og som maks vejer 2,7 kg, så kan du nøjes med at anvende 2 par. Et par i hver side. 

Hvis billedrammen er større end 28 x 43 cm (men maks 45 x 60 cm), så anbefales det at man anvender alle fire par. Et par i hvert hjørne.  

Hvordan monterer jeg stripsene?

I videoen nedenfor er der lavet en guide som du med fordel kan bruge, når du skal hænge billedrammer op med Command produkter. 

Kan stripsene anvendes igen?

Nej, Command strips til billedophæng kan kun bruges én gang. Du har dog altid mulighed for at fjerne rammen uden at efterlade spor. Hvis du så ønsker billedrammen ophængt et andet sted, skal du blot bruge nye strips.

Mindre rammer, større rammer og smalle rammer - Hvad skal jeg vælge?

Uanset hvilken størrelse din ramme er, har vi løsningen til dig hos HUMA. Hvis du f.eks. bare skal hænge en lille ramme op, kan du nøjes med Commands små strips. Hvis du skal hænge en ramme op, der er større end 45 x 60 cm, der er maks målene her, skal du have fat i Command large strips, der er lavet til maks 60 x 90 cm. Hvis din ramme er ekstra smal, skal der bruges Commands ekstra smalle strips. 

Du anmelder:3M Command, medium strips til billedophæng, 4 par
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.