Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Kärcher BR 35/12 C Bp Pack, gulvvaskemaskine

Varenr. KS-17834500

Kärcher BR 35/12 C Bp er en kompakt og effektiv gulvvaskemaskine, som indeholder et stort antal af smarte funktioner, som gør gulvvaskemaskinen meget brugervenlig. Er batteridrevet og yderst manøvredygtig.

Læs den fulde beskrivelse
  • TILBUD
SPAR44%
Levering: 2-4 hverdage
Før 33.745,00 kr 18.995,00 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

Kärcher BR 35/12 C Bp Pack er en unik gulvvasker, og skabt til at effektivisere og lette rengøringsarbejdet. Gulvvaskeren har mange innovative funktioner, såsom et børstehoved, der kan drejes 200 grader. Denne funktion er mulig, da maskinen er fremstillet med et integreret rat, som gør det muligt at styre børstehovedet, på en måde som minder om at styre et køretøj. Den såkaldte KART teknologi med integreret rat, gør det nemt for brugeren at komme om hjørner, da børstehovedet kan følge væggen i et 90-graders sving.

Gulvaskerens børste arbejder altid tværgående ift. arbejdsretningen. Dette giver den største effekt og opløser mest fastsiddende snavs. Straks efter rengøring, suges vandet op fra gulvet. Rengøring og støvsugning kan både gøres forlæns og baglæns.

For optimal manøvredygtighed fungerer Kärcher BR 35/12 C Bp Pack ved et lithium-ion batteri. Dette giver frihed til brugeren, som ikke skal være forbundet til en stikkontakt. Batteriet til denne model holder op til tre gange længere end en traditionelle batterier. Batteriet er fuldt opladet på tre timer og 50 % opladet på en time. Gulvvaskemaskinen indeholder en eco!efficiency funktion, hvis brugeren ønsker at spare ressourcer. Dette forlænger driftstiden med op til 50% og reducerer støjniveauet med 40%.

Maskinens vægt er en tredjedel lettere end sammenlignelige maskiner, som gør den nem at transportere og bære over korte afstande. Ved transportering af gulvvaskeren kan styret klappes ned, således den bliver endnu mere kompakt.

Søger du en batteridrevet, manøvredygtig og effektiv gulvvaskemaskine, er Kärcher 35/12 C Bp Pack et rigtig godt valg. Ønskes en uddybende vejledning eller en demonstration af maskinen, skal du være meget velkommen til at kontakte os på vores kundeservice.

Video: Produktgennemgang

https://www.youtube.com/watch?v=kMHHNXG63TU

Video: Se maskinen i brug

https://www.youtube.com/watch?v=6JQ6vcAEVf4

 

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Mere information
Leveringstid 2-4 hverdage
Anbefalet Nej
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Vælg størrelse Ikke tilgængelig
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account