Nitrilhandsker

Nitrilhandsker er alsidige, beskyttende handsker, som kan anvendes til en lang række opgaver såsom rengøring, tilberedning af madvarer og undersøgelses- og plejeopgaver. De kan bruges i laboratorier, i tandlægeklinikker og på hospitaler. Huma fører nitrilhandsker af god kvalitet fra førende brands. Du kan f.eks. se nærmere på vores udvalg af nitrilhandsker i forskellige tykkelser, størrelser og farver fra bl.a. Prime Source, Abena og Semperguard. 

Vis som Tabel Liste

8 varer

Sorter stigende
 1. Abena, Engangshandsker Ultra Sensitive, Nitril, Blå, 100 stk.
  Abena, Engangshandsker Ultra Sensitive, Nitril, Blå, 100 stk.
  Ned til 90,00 kr
 2. Abena, Engangshandsker Sensitive Nitril, Sort, 100 stk
  Abena, Engangshandsker Sensitive Nitril, Sort, 100 stk
  Ned til 95,00 kr
 3. Sorte engangshandsker lavet af nitril
  Abena, Engangshandsker Classic, Nitril, Sort, 200 stk.
  Ned til 206,25 kr
 4. Abena, Engangshandsker Ultra Protection, Nitril, Blå, 100 stk
  Abena, Engangshandsker Ultra Protection, Nitril, Blå, 100 stk
  Ned til 136,88 kr
 5. Pura Comfort White, Engangshandsker, Nitril, Hvid, 100 stk.
  Pura Comfort White, Engangshandsker, Nitril, Hvid, 100 stk.
  Ned til 95,00 kr
 6. Semperguard Style Engangshandsker Nitril Sort 100 stk. SPAR 42%
  Semperguard Style Engangshandsker Nitril Sort 100 stk.
  Ned til 112,50 kr
 7. Aurelia Sonic 200, koboltblå engangshandsker, nitril, 200 stk. SPAR 32%
  Aurelia Sonic 200, koboltblå engangshandsker, nitril, 200 stk.
  Ned til 186,25 kr
 8. Hygostar Safe Light, Engangshandsker, Nitril, 100 stk. SPAR 25%
  Hygostar Safe Light, Engangshandsker, Nitril, 100 stk.
  Ned til 123,75 kr
Vis som Tabel Liste

8 varer

Sorter stigende

Nitrilhandsker beskytter bæreren

Nitrilhandsker er meget effektive, og beskytter ved korrekt brug imod de fleste former for kemikalier og smittekilder. Du bør altid tjekke på produktbeskrivelsen, hvilke opgaver nitrilhandsken er godkendt til, så du er sikker på at få den helt rigtige handske. Forskellige handskematerialer giver forskellige former for beskyttelse, og der er forskel på hvilke teststandarder handskerne er testet efter.

Huma anbefaler nitrilhandsker frem for latexhandsker

Vi anbefaler at du vælger nitrilhandsker frem for latexhandsker til f.eks. rengøring, fødevarehåndtering, pleje- og undersøgelsesopgaver, da nitrilhandsker ikke indeholder latexproteiner og beskytter rigtigt godt imod kemi og mikroorganismer. Det er f.eks. ansatte i sundhedssektoren, som får konstateret latexallergi pga. brug af latexhandsker. Nitrilhandsker er allergisikre, og ligger prismæssigt på næsten samme niveau som latexhandsker.

Engangshandsker fra Abena, Prime Source og Semperguard

Der er en række brands, som tilbyder nitrilhandsker, bl.a. brands såsom Abena, Prime Source og Semperguard. Abena er en dansk, familieejet produktions- og handelsvirksomhed med hovedsæde i Aabenraa, og Abena sælger deres produkter i mere end 80 lande verden over. Prime Source og Semperguard er også ledende producenter af bl.a. nitrilhandsker, og deres produkter bruges ofte af sundhedspersonale og læger i sundhedssektoren.

Hvilken nitrilhandske skal jeg vælge?

Den bedste nitrilhandske er designet optimalt til brugssituationen, og yder den bedste beskyttelse. Det kan være værd at overveje disse spørgsmål, når du skal vælge handske: Hvilken brugssituation skal handsken bruges i? Skal handsken være fødevaregodkendt? Eller skal den bruges til rengøringsopgaver? Til undersøgelses- og plejeopgaver? Er det vigtigt, at handsken beskytter imod kemi og mikroorganismer? Hvilken tykkelse, størrelse og farve skal handsken have? Hvor mange handsker skal der bruges?

Vælg mellem forskellige farver

Nitrilhandsker kan fås i forskellige farver heriblandt: Hvid, blå, sort og koboltblå. Den blå og hvide nitrilhandske er populær blandt sundhedspersonale. En sort nitrilhandske vælges ofte af tatovører, da handsken skjuler blod under tatoveringen. Frisører og mekanikere kan også bruge sorte nitrilhandsker, som skjuler snavs og farvestoffer, som man ikke ønsker er synlige for kunden. Samtidig har de sorte nitrilhandsker god gennemfølingsevne, når man laver præcisionsarbejde.

Nitrilhandsker i forskellige størrelser og tykkelser

Der findes nitrilhandsker i forskellige størrelser, f.eks. har Abena mange størrelser at vælge mellem, fra X-small og op til X-large. Handsken kan også vælges i forskellige tykkelser, f.eks. er sensitive, tynde handsker gode til præcisionsopgaver, da gennemfølingsevnen er god, dog er brudstyrken mindre god. Derfor er tykkere handsker bedre at vælge til grovere opgaver, f.eks. klargøring af fødevarer. Abena har tre tykkelser, som går fra tynd til ekstra kraftig: Sensitiv, Classic og Excellent. Prime Source har tykkelser under navnene LET, Standard, og Plus.

Pakker med forskelligt antal

Nitrilhandsker fås i pakker med varierende antal, med 100 stk., 150 stk. og 200 stk. Bemærk, at pakker med 200 stk. fra f.eks. Abena er større end almindelige pakker med engangshandsker, og derfor passer pakken ikke til almindelige stativer til handsker. Hvis du gerne vil have en pakke, der passer til et stativ, kan du vælge en pakke med 100 stk.

Sådan bruges nitrilhandsker korrekt

Vælg en handskestørrelse, som er en smule større end din hånd, så pasform og komfort er optimal. Handskerne bør ikke sidde for løst på hånden. Hænderne skal gerne være nyvaskede og tørre, når handskerne tages på. Fjern smykker og ure, inden du tager handsken på, så overførsel af bakterier og brud på handsken undgås. Hvis handsken går i stykker, skal den kasseres. Den bør også smides ud, hvis du ser skader eller fejl inden handsken tages på, eller hvis skaden opstår, mens handsken er i brug. Bemærk, at nitrilhandskerne i denne kateogri er til engangsbrug, de kan derfor ikke genbruges.

Engangshandsker kan give behov for hudpleje

Når du er færdig med at bruge handskerne, er det en god idé at vaske hænder eller evt. bruge hånddesinfektion, da der er gode betingelser for bakterievækst på huden, når den er lukket inde i handsken. Man kan med fordel afslutte med at bruge håndcreme, så huden plejes og får fugt.

Få hjælp til at finde den rigtige nitrilhandske

Hvis du har spørgsmål til nitrilhandsker eller andre værnemidler, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf: 70 40 45 00. Vi har en venlig kundeservice, der sidder med grundig viden om produkterne. Du kan også skrive til os på mail: kundeservice@huma.dk, eller bruge chatten på vores hjemmeside.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Emil og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

 • Huma
 • Buzil
 • Nmf
 • Diversey
 • Purell
 • Unger

Kontorartikler