Blå engangshandsker i nitril uden pudder. Leveres i kasser á 100 blå nitrilhandsker, som passer til både højre og venstre hånd. Handskerne er uden latexprotein, og dermed langt mere allergivenlige end latexhandsker.

Prime Source Engangshandsker Nitril Blå 100 stk.

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
HU-838-1
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 19:17 Lagerdetaljer
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
Ned til 40,00 kr.
Anbefalet tilbehør til Prime Source Engangshandsker Nitril Blå 100 stk.:
 1. handskestativ-2-pakker
  MÆNGDERABAT
  • 1 stk for
   181,25 kr./stk.
  • 3 stk for
   172,19 kr./stk.
  • 6 stk for
   163,13 kr./stk.
  • 12 stk for
   154,06 kr./stk.
 2. Handskestativ til 3 pakker engangshandsker
  MÆNGDERABAT
  • 1 stk for
   218,75 kr./stk.
  • 3 stk for
   207,81 kr./stk.
  • 6 stk for
   196,88 kr./stk.
  • 12 stk for
   185,94 kr./stk.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Produktfordele:

 • Allergivenligt materiale (indeholder ikke latexprotein)
 • God rivstyrke og holdbarhed
 • God beskyttelse mod kemikalier sammenlignet med andre typer engangshandsker
 • God pasform og gennemfølingsevne

Mange tænker automatisk på blå engangshandsker, når de tænker på nitrilhandsker. Prime Source Nitril Blå er navnet på denne populære handsketype, som fås i størrelserne small, medium, large og xtra large. Handskerne leveres i kartonner á 100 undersøgelseshandsker, som passer til både højre og venstre hånd.

Den helt store fordel ved at gøre brug af nitrilhandsker frem for engangshandsker i latex, er at nitrilhandsker kun i meget lille grad kan føre til allergi. Ydermere yder nitrilhandsker en bedre beskyttelse mod kemikalier, hvilket gør at handskerne er mere velegnede til eksempelvis rengøringsopgaver.

Prime Source Nitril Blå har en god pasform, dog uden at være lige så smidige som latexhandsker. Nitrilhandsker har dog en særdeles god rivstyrke, hvorved at Prime Source Nitril Blå ikke så let går i stykker.

Som alle vores andre handsker på HUMA.dk, er disse engangshandsker fødevaregodkendte, hvilket betyder at du kan bruge engangshandskerne i forbindelse med madlavning og fødevareproduktion. Generelt kan man sige, at Prime Source Nitril Blå er en god all-around handske, som kan bruges til langt de fleste typer af opgaver. Af denne grund anbefaler vi også disse nitrilhandsker, samt vores hvide nitrilhandsker (ligeledes fra Prime Source), til hovedparten af vores kunder.

Disse nitrilhandsker kan både bruges til tørt arbejde, fugtigt arbejde, samt ved vådt arbejde.

 

Undgå at bruge dine engangshandsker forkert

Start med at vælge den rigtige størrelse engangshandsker. Dine handsker må ikke stramme om hånden, så vælg eventuelt flere forskellige størrelser handsker, hvis handskerne skal bruges af forskellige personer med forskellige størrelser hænder. Generelt er der det at sige, at det bedste håndgreb opnås, hvis handsken kun er en lille smule større end hænderne. Ved at vælge en lidt større engangshandske, vil det dog være hurtigere at tage handsken af og på. Dette kan være en fordel for folk der skifter handsker mange gange i løbet af en dag, eksempelvis inden for restaurationsbranchen.

Inden at du anvender engangshandskerne, er det dog vigtigt at dine hænder er rene og tørre. Fjern også altid ur og eventuelle smykker, før du tager handskerne på – i modsat fald vil der forkomme øget bakterievækst under engangshandskerne, foruden at handskernes riv- og slidstyrke reduceres mærkbart.

Konstaterer du brud eller huller i dine engangshandsker, er det vigtigt at du kasserer dem, og tager et nyt par i stedet. Det samme gælder hvis du får koncentreret kemi på handskerne, da engangshandsker ikke er velegnet til stærk kemi.

Husk at skifte engangshandskerne løbende, hvis du arbejder med handsker i længere tid af gangen. Vi anbefaler i den forbindelse, at du skifter handsker hvert halve time. Når du er færdig med at bruge engangshandskerne, skal du enten vaske dine hænder, eller bruge hånddesinfektionsmiddel.

Blå nitrilhandsker fra Prime Source - et fornuftigt valg

Disse Prime Source enganghandsker i blå nitril, er blandt de engangshandsker, som vi oftest anbefaler. Nitrilhandskerne sikrer nemlig en god pasform, samtidig med at de er allergivenlige, og har en god beskyttelse mod kemikalier, sammenlignet med engangshandsker af latex og vinyl. Handskerne leveres i papdispenser, som kan hænges op i et handskestativ, stilles på bordet, eller tages med i eksempelvis en rengøringsvogn.

I overensstemmelse med 89/686/EC kat. III EN420 og 93/42/EC kat. I. EN420, EN455 AQL 1,5, EN374-2, EN374-3 level 6, natriumhydroxide, EN388 level 0000. Kan indeholde allergenerne: Zinkdiethyldithiocarbamat (ZDC/ZDEC).

Producenten er ISO9001 og ISO13825 certificeret. Migrationstestet iht. EN1186, EN13130 og CEN/TS 14234 iht. EU Forordning 10/2011/EC og BfR XXI.

Level 6 - Sodium Hydroxide 40%, Boric acid (borsyre) fortyndet, 1,4 Butanediol, Citric acid (citronsyre), ferric chloride (jernklorid), Acetic acid (eddikesyre), Ethylene glycol, Nitric acid (salpetersyre) 10%, Hydrochloric acid (saltsyre) 20%.

Level 5 - Fomic acid (myresyre) 10%. 

Få flere informationer om nitrilhandsker her

 

Multiline varenummer

Small - 128529 Medium - 128530 Large - 128531 X-Large - 128532
Størrelse S, M, L, XL
Farve Blå
Antal pr. pakke 100 stk.
Håndflade tykkelse 0,05 mm (+/- 0,02)
Finger tykkelse 0,11 mm (+/- 0,02)
CE-mærke (personligt værnemiddel) CAT III
Teststandarder EN420 (generel testkrav for beskyttelseshandsker), EN374-1 (terminologi og krav til ydeevne), EN374-2 (bestemmelse af modstandsevne for gennemtrængning), EN374-3 (prøvning af modstand mod gennemtrængning af kemikalier, EN374-5 (terminologi og ydeevnekrav for mikroorganisme-risici , EN1186 (materialet godkendt til fødevarehåndtering) , EN13130 (materialet godkendt til fødevare ift. emballage med plast)
Leveringstid 1-3 hverdage
Brand Prime Source
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Du anmelder:Prime Source Engangshandsker Nitril Blå 100 stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.