Wet Wipe

Wet Wipe er særdeles effektive rengøringsklude, der fjerner 99,9% bakterier. Kludene udmærker sig også som miljøvenlige og brugervenlige - skabt i samarbejde med hygiejnesygeplejersker.

Wet Wipe A/S er et førende dansk brand, der udvikler innovative og effektive produktløsninger til rengøring og desinficering.

Wet Wipe

Vores sortiment af Wet Wipe-produkter

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
filter_antal_pr_pakke
certifications
filter_emballage
Emballage
filter_farve
filter_med_ethanol
price
Pris
filter_produkttype
filter_storrelse
filter_til_brug_paa_haender
Til brug på hænder
filter_til_dispensersystem
filter_type
filter_parfume_ja_nej
Med parfume
state
Lagerstatus
 

Gennemtestet og dokumenteret effektiv rengøringsklud

I vores sortimentet finder du en række rengøringsklude fra Wet Wipe. Du kan regne med at kludene virker: De er via tests og dokumentation fundet beviseligt effektive, og med den bedste rengøringseffekt på markedet. Statens Serum Institut anbefaler f.eks. Wet Wipe Universal, der er udviklet til brug af private. Du finder også specialiserede klude, Wet Wipe Trianol og Wet Wipe Triamin, som er særligt velegnede til fødevarebranchen og sundhedsvæsenet, hvor høj hygiejne spiller en stor rolle.

Wet Wipe lever op til Miljøstyrelsens anbefalinger

Wet Wipe skiller sig positivt ud som produkt på markedet, da kludene lever op til Miljøstyrelsens anbefaling om rengøring frem for desinfektion. Slutresultatet er tæt på det perfekte, da 99,9% bakterier fjernes fra overfladen med kluden. Rengøringskludene fås i praktiske pakker, der er klar til brug og lige ved hånden. Uanset om du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller privatperson, er rengøringen nem og effektiv med kludene, som bryder smittevejene og forbedrer den daglige hygiejne.

Skabt i samarbejde med sundhedsprofessionelle

Folkene bag Wet Wipe vil gerne lave rengøringsklude, som skabes i dialog med f.eks. sygeplejersker og SOSU-assistenter. Målet er et produkt, som brugerne får stor gavn af, som letter arbejdet, og sikrer en tårnhøj hygiejne. Wet Wipe A/S udvikler derfor løbende rengøringsklude i tæt kontakt med slutbrugerne og specialister.

Siden starten i 2007 har Wet Wipe A/S haft stor succes med deres produkter. Virksomheden i Vallensbæk leverer rengøringsklude til alle sygehuse i Danmark, og også til bl.a. Sverige, Norge, Finland og Tyskland. Rengøringskludene bruges f.eks. i sundhed-, fødevare-, veterinær-, tandpleje-, primær-, og transportsektoren.

Sådan virker WetWipes

Folkene bag WetWipes har lagt et omfattende, grundigt arbejde bag ved kluden, som dræber bakterier effektivt, f.eks. vegetative bakterier, gærsvampe og virus. Sammenlignet med konkurrenter, f.eks. Plum, hvis klude indeholder mere kras kemi, er Wet Wipe kludene skånsomme og miljøvenlige, men uden at gå på kompromis med den høje rengøringsevne.

Rengøringsklude til mange formål

Hos HUMA finder du flere typer Wet Wipe-klude: Nogle er særligt velegnede til fødevarebranchen og køkkener, andre er hudvenlige og fri for alkohol, og nogle rengør og desinficerer på én gang. Bemærk også, at nogle af Wet Wipe kludene bør bruges med handsker.
Der findes forskellige størrelser klude, f.eks. 20 x 30 eller 28 x 40 cm. Du kan også vælge mellem varierende pakkestørrelser: Der er små pakker med færre klude, og større pakker med adskillige styk.

Til fødevareproduktion eller sundhedssektor

Wet Wipe er velegnede til f.eks. udstyr, der tåler sprit til desinfektion. Der er også klude med en markant blå farve, som gør dem nemme at finde i køkkenudstyr. Kludene ligger i en praktisk pakke, som lukkes med et klik, når kluden er trukket op. Det sikrer, at kluden bevarer dens effekt.

Der skal ikke efterskylles med vand, hvilket gør kluden praktisk og tidsbesparende, når der f.eks. laves fødevarer. Kluden trækkes blot op, derefter tørres overfladen af med kluden, og til sidst kasseres kluden.

Wet Wipe Universal bryder smittevejene

Det nyeste medlem i produktfamilien er Wet Wipe Universal, som er rengøringsklude special lavet til privat brug. Du kan bruge kludene til alle overflader, der tåler vand, f.eks. borde, møbler eller køleskab. Kludene er med til at rengøre nemt og effektivt, det kunne f.eks. være på de mange kontaktpunkter er i hjemmet, såsom stikkontakter, dørgreb, og lignende.

Du kan også bruge kludene på arbejdspladsen, eller til aktiviteter udenfor hjemmet. Tag f.eks. kluden med på turen, flyet, ferien, indkøbsturen, eller det offentlige toilet. Kludene indeholder hudvenligt desinfektionsmiddel, så handsker er ikke nødvendige.

Skånsom klud - også til allergikere

Wet Wipe Universal kluden er godkendt af Astma-Allergi Nordic og vurderes at minimere risikoen for kontaktallergi af toksikologer. Kluden indeholder overfladeaktive tensider, som sikrer, at kluden fjerner fedt, snavs og bakterier, samtidigt med at kluden er skånsom ved huden. Du kan derfor trygt bruge kluden derhjemme, selvom der er allergi i familien.

Plastikfri og miljøvenlige rengøringsklude

Du kan bruge Wet Wipe Universal med god samvittighed overfor miljøet, selvom det er en engangsklud, der kasseres efter brug. Kluden er fremstillet af naturlige fibre, lavet af 100% viskose, som er bionedbrydeligt. Der er ingen plastik (polyester) i kluden. Til sammenligning er andre engangsservietter sammensat af op til 6 plastikposer.

Fordele ved at købe Wet Wipe hos HUMA.dk

Vi har samlet alt, hvad du skal bruge inden for rengøring, kontorartikler og papirvarer. Du kan finde det hele på vores brugervenlige webshop, hvor vi gør meget ud af at oplyse dig grundigt om produkterne, og viser dig alternative produkter. Du tilbydes prisgaranti og gode mængderabatter: Jo flere produkter du køber, jo mere rabat.

HUMAs kundeservice er bemandet af venlige rengøringsspecialister, som er klar til at hjælpe dig videre. Du er meget velkommen til at ringe til os på tlf: 70 40 45 00. Du kan også skrive til os på chatten eller på mail: kundeservice@huma.dk

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler