Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning
HUMA.dk holder åbent hele sommeren!
Faldende priser på engangshandsker: Se udvalget her

Plum

Dansk-Svenske Plum er blandt de førende spillere inden for hygiejneprodukter til sundhedssektoren. Her hos HUMA.dk finder du et stort udvalg af Plum-produkter, herunder håndsprit, sæbe, sæbedispensere og personlige værnemidler. Plum’s produkter er især kendt indenfor sundhedssektoren og den grove industri, som værksteder og fabrikker. Du kan se vores udvalg af Plum produkter herunder.

Fandt du ikke det du søgte, kan vi kontaktes på tlf. 70404500

Viser 1-16 af 45 produkter i denne kategori
Plum-Clinical-Desinfection-wipe-desinfektionsservietter-small-30-x-20-cm-25-stk.-gul-104321 SPAR33%
 • TILBUD

Plum WipeClean Alco Free, desinfektionsservietter uden alkohol, small, 25 stk.

Lagerantal: 194
Før 60,00 kr 40,00 kr

inkl. moms v/1 stk.

Plum-Universal-Cleaning-wipe-universalrengoering-serviet-small-30x20cm-25stk-groen-104319 SPAR38%
 • TILBUD

Plum Universal Cleaning wipe, universalrengøring serviet, small, 25 stk.

Lagerantal: 166
Før 50,00 kr 31,25 kr

inkl. moms v/1 stk.

Plum-Haanddesinfektion-85-procent-flydende-Combi-Plum-1-L-til-traaddispenser-19585-1

Plum, Hånddesinfektion 85 % flydende Combi-Plum, 1 L - til tråddispenser

Lagerantal: 20
110,00 kr

inkl. moms v/1 stk.

Plum-Haanddesinfektion-85-procent-flydende-Combi-Plum-1-L-19586-1

Plum, Hånddesinfektion 85 % flydende Combi-Plum, 1 L

125,00 kr

inkl. moms v/1 stk.

Plum Daily pose med 1 liter håndsæbe
SPAR24%
 • TILBUD

Plum Daily, Parfumefri Cremesæbe til CombiPlum-dispensere, 1 liter

Lagerantal: 168
Før 52,50 kr 40,00 kr

inkl. moms v/1 stk.

Plum Hånddesinfektion 85% + 0,5% Klorhexidin, flydende, 1 liters pose SPAR60%
 • TILBUD

Plum Hånddesinfektion 85% + 0,5% Klorhexidin, flydende, 1 liters pose

Lagerantal: 43
Før 237,50 kr 95,00 kr

inkl. moms v/1 stk.

Pakke: Plum CombiPlum dispenser inkl. stander i rustfrit stål og 2 stk. refill'er SPAR17%
 • ANBEFALET
 • TILBUD

Pakke: Plum CombiPlum dispenser inkl. stander i rustfrit stål og 2 stk. refill'er

Lagerantal: 4
Før 2.750,00 kr 2.281,25 kr

inkl. moms v/1 stk.

Viser 1-16 af 45 produkter i denne kategori

Et bredt sortiment af sikkerheds- og hygiejneprodukter

Plum er en dansk producent med egenproduktion i Danmark, som især er kendt for deres produkter indenfor førstehjælp og hygiejne. En stor del af Plum’s produkter er svanemærket, hvilket stiller store krav til produkternes miljøaftryk, samt at produkterne er skånsomme i brug.

Plum tilbyder et bredt udvalg af forskellige produkter, som anvendes inden for blandt andet sundhedssektoren og den hårdere industri, som fabrikker og værksteder. Herunder tilbyder de et bredt udvalg af svanemærkede produkter, som er en garanti for at produktets fremstilling og afskaffelse tager hensyn til miljøet.

 • Håndsæbe: Plum tilbyder et udvalg af håndsæbe til vask af hænderne ved tilsmudsning. Håndsæben er både mild og skånsom og indeholder ingen farve. Sæberne fås både med og uden parfume og findes som både skumsæbe eller cremesæbe. Håndsæben fra Plum findes både i flaske med pumpe eller som refill til Plums sæbedispensere.
 • Dispensere: Plum tilbyder et begrænset udvalg af dispensere, der passer til deres sæbe- og håndsprit refiller, herunder er de især kendt for at have dispensere som er robuste og derved er velegnet til opsætning hvor hyppigt brug er nødvendigt.
 • Håndsprit: Plum tilbyder et udvalg af håndsprit, som er med til at sikre at høje krav til hygiejnen bliver opretholdt. Herunder kan man både finde håndsprit, i pumpeflaske, med snaplåg eller som refill til dispenser.
 • Plastre: Plum har fremstillet plastre, som især er velegnet til anvendelse indenfor fødevareindustrien. Plastrene er elastiske og vandfaste, som gør de er gode at arbejde med, fremfor almindeligt plaster. Plastrene finde både i en blå eller hvid farve, men fordelen ved begge typer er at der er indlagt en metaloverflade eller tråd i plastret, som gør det nemt at spore plastret, ved hjælp af en metaldetektor, hvis det skulle falde af under produktionen. Det samme gør sig gældende for det blå plastre, som ved sin farve vil være letgenkendeligt.
 • Håndrens: Plum tilbyder et udvalg af håndrens, som hjælper til at rense hænderne indenfor arbejdsmiljøer, hvor man kommer i kontakt med forskellige stoffer og tilsmudsninger, som almindelig håndsæbe ikke er i stand til at fjerne.
 • Sikkerhedsskabe: Plum har sammensat sikkerhedsskabe med forskellige førstehjælpsprodukter, man kan få brug for i forbindelse med en arbejdsulykke. Herunder er det muligt at købe produkterne til sikkerhedsskabet løst, hvis man skulle finde det nødvendigt.

Danmarks mest populære øjenskyl

Noget af det som Plum især er kendt for, er deres øjenskyl. De er en af de få udbydere der tilbyder øjenskyl og derfor er det et produkt de er blevet yderst kendt på. Herunder findes der forskellige systemer til at skylle øjnene. Øjenskyl findes mange steder, især steder hvor der er en fare for at få fremmede skadelig væske i øjet/øjnene. Her kan det både være på fabrikker, som både fremstiller eller har maskiner der indeholder væske der kan være syre/base holdig, eller rengøringsvirksomheder der dagligt arbejder med kemi holdige produkter.

Plum har den klassiske øjenskyl som anvendes til at skylle et øje af gangen. Den er især velegnet til anvendelse, hvis man har fået noget i det ene øje. Har man derimod fået noget i begge øjne, har Plum udviklet en øjenskyller med duo system, som gør det muligt at skylle begge øjne på samme tid. Ved at anvende en øjenskyl med duo system kan man hurtigere fjerne den fremmede væske fra begge øjne og mindske skaden.

Er den klassiske øjenskyl det rette valg?

Plum tilbyder den klassiske øjenskyller som består af sterilt saltvand. Den klassiske øjenskyller går ind og fortynder den væske man har fået i øjet, så det langsomt kommer ud af øjet, efterhånden som man skyller.

Derudover har Plum udviklet en pH neutral øjenskyller, som i stedet for at fortynde den væske man har fået i øjet, går ind og neutralisere. Efter anvendelse af pH øjenskyl er det vigtigt at man skyller efter med den klassiske øjenskyl med sterilt saltvand, for at sikre at alt fremmede væske er kommet ud af øjet.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os alle hverdage på tlf. 70404500