Hvide nitrilhandsker fra Abena, som giver utrolig god værdi for pengene. Passer på både højre og venstre hånd. Kommer med relevante godkendelser, som gør handskerne velegnet til alt fra plejeopgaver til rengøring, fødevarehåndtering og meget mere. En rigtig god all-around engangshandske.

Abena Classic Sensitive Engangshandsker, Nitril, Hvid, 100 stk.

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
HU-311
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 18:52 Lagerdetaljer
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
Ned til 46,50 kr
Anbefalet tilbehør til Abena Classic Sensitive Engangshandsker, Nitril, Hvid, 100 stk.:
 1. Abena handskestativ til 1 pakke handsker
  MÆNGDERABAT
  • 1 stk for
   100,00 kr/stk.
  • 3 stk for
   95,00 kr/stk.
  • 6 stk for
   90,00 kr/stk.
  • 12 stk for
   85,00 kr/stk.
 2. Abena handskestativ til 3 pakker engangshandsker, transparent akryl
  MÆNGDERABAT
  • 1 stk for
   437,50 kr/stk.
  • 6 stk for
   415,63 kr/stk.
  • 12 stk for
   393,75 kr/stk.
  • 18 stk for
   371,88 kr/stk.
 3. Abena handskestativ til 3 pakker engangshandsker, Flexi Rack, rustfrit stål
  MÆNGDERABAT
  • 1 stk for
   450,00 kr/stk.
  • 3 stk for
   438,75 kr/stk.
  • 10 stk for
   405,00 kr/stk.
 4. Abena handskestativ til 2 pakker engangshandsker, Flexi Rack, rustfrit stål
  MÆNGDERABAT
  • 1 stk for
   475,00 kr/stk.
  • 3 stk for
   451,25 kr/stk.
  • 6 stk for
   427,50 kr/stk.
  • 25 stk for
   403,75 kr/stk.
 5. Abena handskestativ til 1 pakke engangshandsker, Flexi Rack, rustfrit stål
  MÆNGDERABAT
  • 1 stk for
   350,00 kr/stk.
  • 3 stk for
   332,50 kr/stk.
  • 6 stk for
   315,00 kr/stk.
  • 12 stk for
   297,50 kr/stk.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Disse hvide nitrilhandsker er en del af Abenas Classic Sensitive-produktserie, som er kendetegnet ved at utrolig god værdi for pengene. Handskerne kommer i æsker á 100 stk, som passer på både højre og venstre hånd.

Abena Classic Sensitive Engangshandsker, Nitril, Hvid byder blandt andet på følgende produktfordele:

 • Er velegnet til all-around brug
 • Beskytter mod vand, snavs og kemikalier
 • God pasform og gennemfølingsevne
 • Indeholder ikke latex, hvilket er med til at forebygge allergi
 • Fødevaregodkendt
 • Anvendelig som undersøgelseshandske (herunder medicinhåndtering, cytostatika og hormoncremer)

Classic Sensitive-serien fås udover hvid ligeledes i andre farver, som eksempelvis blå, sort, lyserød og grøn. Handskernes egenskaber er identiske, og det er således udelukkende farven som adskiller de forskellige varianter i serien. Her er de hvide nitrilhandsker et særligt populært valg inden for pleje- og sundhedssektoren.

Du kan se størrelserne på handskerne herunder:

  Small Medium Large Xtra-Large
Bredde 86 mm 98 mm 106 mm 110 mm

 

Nitril eller latex?

Hos HUMA.dk anbefaler vi, at du som udgangspunkt vælger nitrilhandsker, frem for handsker af latexgummi. Dette skyldes en række forskellige faktorer, som tilsammen gør nitril til et overlegent handskemateriale.

Først og fremmest er du med til at forebygge kontaktallergi, når du vælger engangshandsker af nitril. Latexhandsker er nemlig kendt for at kunne fremprovokere latexallergi, hvilket kan medføre livslange gener, såfremt at man først opnår denne allergi. Nitrilhandsker derimod er fremstillet uden gummiprotein, og er derfor et mere allergivenligt materiale.

Dernæst kommer, at nitril generelt yder bedre beskyttelse mod kemi, sammenholdt med latexhandsker. Husk på at engangshandsker stadig kun er egnet til håndtering af kemi gennem kort tid. Vi anbefaler derfor, at du altid skifter handskerne såfremt at du får stænk af koncentreret kemi på dem. Almindelige korte rengøringsopgaver kan du dog sagtens foretage med disse engangshandsker. Nitrilhandsker yder god beskyttelse af dine hænder mod vand, snavs, normale brugsopløsninger af rengøringsmidler, samt brug af microfiberklude der normaltvis er kendt for at være krads mod hænderne. Er du i tvivl om handskernes gennembrudstid for bestemte kemikalier, er der ofte hjælp at hente i handskernes produktdatablad.

Korrekt brug af engangshandsker

Abena Classic Sensitive Engangshandsker fås i størrelserne small, medium, large og x-large. Det er derfor rig mulighed for, at finde den helt rette størrelse til dine hænder.

At vælge den korrekte størrelse, har stor betydning for din sikkerhed, ergonomi og ikke mindst brugsoplevelse. En for lille handske vil således have en øget tendens, til at gå i stykker enten ved påtagning eller under selve brugen. En for stor handske vil derimod sidde løst, hvilket påvirker gennemfølingsevnen og dit greb negativt.

Er der mange forskellige brugere af handskerne, og skal handskerne kun bruges i ganske kort tid af gangen, kan man overveje at gå en størrelse op, sammenholdt med hvad man normalt vil vælge. Dette sikrer nemlig en hurtigere af og påtagning, hvilket kan være en fordel ved eksempelvis vareekspedition.

Udover at vælge den rigtige størrelse, er det vigtigt at hænderne er rene og tørre, inden at handskerne tages på. Desuden anbefaler vi, at tage ringe og armbåndsure af, når der anvendes engangshandsker. Dette har til formål at sikre en god hygiejne, samt at modvirke at handskernes brudstyrke bliver svækket. Start derfor med at vaske dine hænder med vand og sæbe, for dernæst at aftørre dem grundigt med et papirhåndklæde. Herefter kan handskerne tages på.

Vi anbefaler at du ikke bruger handskerne længere tid, end højest nødvendig. Som en god tommelfingerregel, skal handskerne senest udskiftes efter 30 minutter. Opstår der brud på handsken, eller får du stænk af stærk kemi på dem, anbefaler vi dog at handskerne udskiftes med det samme. Efter endt brug, skal hænderne igen vaskes, da engangshandsker skaber et varmt og fugtigt miljø, hvor bakterier nemt kan udvikle sig. Alternativt kan hånddesinfektion anvendes. Overvej evt. at anvende en plejende creme, hvis du hyppigt foretager håndvask og anvender engangshandsker.

Som det ligger i navnet engangshandsker, er denne handsketype tiltænkt engangsbrug. Det er derfor vigtigt at du ikke genbruger dine nitrilhandsker.

Abena varenummer:

X-small: 290610

Small: 290611

Medium: 290612

Large: 290613

X-large: 290614

Du anmelder:Abena Classic Sensitive Engangshandsker, Nitril, Hvid, 100 stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.