Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning
Oprydningssalg: Spar op til 69% på sprit, dispensere, engangsklude og meget mere

Viskestykker

I denne kategori finder du viskestykker til blandt andet aftørring af våde og tørre overflader. Viskestykker kan også anvendes til pudsning af diverse glas og bestik. Viskestykker er velegnet i køkkener både privat og erhversmæssigt. Vil du vide mere eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 40 45 00 hvor vi står klar til at råde og vejlede.

5 varer
5 varer

Viskerstykker er yderst anvendelige i det private hjem, såvel som i erhvervsmæssig sammenhæng. I dag kan man få mange forskellige typer viskestykker som er fremstillet i forskellige kvaliteter.

Bomuldsviskestykke

Kokkeviskestykket som er det mest velkendte viskestykke, er fremstillet i bomuld og er en god løsning til aftørring af diverse overflader. Det kan også være et godt redskab når man blandt andet skal pudse spejle og glasvægge i brusekabiner.

Microfiberviskestykke

Nordisk microfiber har fremstillet et viskestykke i microfiber, som er yderst velegnet til aftørring af alle typer glas. Kluden efterlader ingen fnuller, som nogle andre viskestykker kan have en tendens til at gøre. Udover at viskestykket har fantastisk gode pudseegenskaber, har det også en super god sugeevne, som gør det velegnet til optørring af vand.