Klassisk viskestykke der kan bruges både i køkkenet, men er også populær blandt vinduespudsere til aftørring af kanter ifm. vinduespudsning.

Kokkeviskestykke blåternet, 50x100 cm.

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
MINA-21487
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 23:56 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 4 stk.12,50 kr.0% pr. stk.
  • 5 - 24 stk.11,88 kr.5% pr. stk.
  • 25 - 99 stk.11,25 kr.10% pr. stk.
  • > 99 stk.10,63 kr.15% pr. stk.
4.75/ 5
2  Bedømmelser Baseret på 2 anmeldelser
12,50 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Dette blåternede viskestykke, også kendt som “kokkeviskestykke” er fremstillet i 100% bomuld, bestående af naturfibre, som er med til at sikre at viskestykket ikke begynder at fnuller eller trævle op. Viskestykket har en hvid strop i begge ender, som gør det nemt at hænge det op, da det kan hænge begge veje, når det ikke bliver brugt.

Viskestykket er i en velkendt professionel kvalitet og har en god og effektiv sugeevne, som gør det velegnet til aftørring, både i køkkenet til blandt andet aftørring af service og tallerkener. Også blandt vinduespudsere, er kokkeviskestykket eftertraget, på grund af sin sugeevne, og anvendes hovedsageligt til aftørring af kanter i forbindelse med vinduespudsning. Kokkeviskestykket kan også anvendes til aftørring af både glas og spejle, da det ikke fnulre og efterlader hvide garntråde på overfladen, men derimod efterlader fladen flot og blank.

På grund af sin professionelle kvalitet, tåler kokkeviskestykket mange vaske uden at blive ødelagt. Viskestykket har målene 50x100 og holder både sin facon og sine blå og hvide farve, selv efter mange vask. Viskestykket kan holde til vask helt op til 90 grader, uden at det bliver ødelagt. Ved at kokkeviskestykket, kan tåle en kogevask, kan man som bruger, få rengjort viskestykket ordentligt, for skidt og snavs, som kan være bakteriefyldt, og dermed have et 100% rent viskestykke, klar til en ny aftørring.

Man kan finde et bredt udvalg af kokkeviskestykker rundt omkring, i supermarkederne, men kvaliteten er ikke altid den bedste. Med dette kokkeviskestykke, er du sikret en langt bedre kvalitet end dem du finder i supermarkedet, da dette viskestykke holder faconen, sammenlignet med dem man finder i supermarkedet, som har det med at blive skæve og deforme efter vask.

Har du spørgsmål til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, på tlf. 70404500

Materiale Bomuld
Farve Hvid
Størrelse 50 x 100 cm
Leveringstid 1-3 hverdage
Brand Basis
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Du anmelder:Kokkeviskestykke blåternet, 50x100 cm.
4.75/ 5
2  Bedømmelser Baseret på 2 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.