Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Alm. skurepads / polerpads

Herunder ser du et udpluk af vores sortiment af skurepads, poleringspads og power pads. Vi har udvalgt produkterne nedenfor nøje, for at sikre at kvaliteten er i top. Vælg eksempelvis mellem vores skurepads fra Kärcher og Nordisk Microfiber. Padsne fås med forskellige hårdheder, alt efter hvilket formål man skal anvende dem til. Som autoriseret Kärcher forhandler, har vi afgang til hele Kärchers sortiment. Så fandt du ikke lige det du søgte kan vi kontaktes på telefon +45 70 40 45 00 eller mail info@huma.dk hvor vi står klar til at hjælpe.

Med disse rondeller er man sikret en god tysk kvalitet, som har en god holdbarhed og effektivitet. Kärcher er blandt andet et meget velkendt mærke i rengøringsbranchen, hvilket gør dem til en af de største udbydere på markedet. Hvis man ønsker det, kan man sagtens vælge at anvende pads fra andre brands, men her er der ingen garanti for hvordan kvaliteten og holdbarhed er.

Forskellige hårdheder

Disse pads fra Kärcher kommer i forskellige hårdheder, som er indikeret med en farvekode.

  • Beige / naturlig: Blød. Velegnet til polering af forseglede gulve.
  • Rød: Medium blød. Til rengøring af alle typer gulve.
  • Grøn: Medium hård. Velegnet til genstridig snavs og meget beskidte gulve.
  • Sort: Hård. Velegnet til meget genstridig snavs og grundrengøring.
  • Hvid: Meget blød. Kan anvendes til alle former for polering.

Det er vigtigt at være opmærksom på at disse farvekoder på hårdheder kan være forskellige fra producent til producent.

Mange vil måske mene at der til et meget beskidt gulv skal anvendes en hårdere rondel, men dette er ikke altid tilfældet. Nogle gange kan det være nok at anvende et skrappere kemikalie. Er man i tvivl, står vi klar til at råde og vejlede.

Her hos HUMA har vi altid prisgaranti, som sikrer dig som kunden den billigste pris. Vi har fragt fra 25 kr. Få fri fragt ved køb over 1000 kr.