Rengøringsrondeller og pads

Her ser du vores udvalg af rondeller og pads til gulvvaskemaskiner og Single Disc maskiner. På HUMA.dk finder du udelukkende rengøringsrondeller af højeste kvalitet. Herunder ser du vores udvalg af rondeller og pads fra producenter såsom Kärcher, 3M og Tender / Nordisk Microfiber.

Alle produkter i “Rondeller og pads”

Vis som Tabel Liste

12 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

12 varer

Sorter stigende

Med rengøringsrondeller fra HUMA.dk er du sikret god kvalitet til en fair pris. Vores udvalg af rondeller og pads, er nemlig valgt ud fra hhv. effektivitet og holdbarhed. I vores underkategorier finder du hhv. almindelige skurepads/polerpads, diamantpads, microfiberpads og valsepads. Endeligt har vi også et udvalg af melaminpads fra Kärcher til specielopgaver.

Blandt vores sortiment af rengøringsrondeller, finder du eksempelvis rondeller og pads fra tyske Kärcher. Denne producent er verdenskendt for deres rengøringsmaskiner, og i naturlig forlængelse heraf, laver Kärcher derfor også pads og rengøringsrondeller til deres gulvvaskemaskiner og Single Disk maskiner. Hvis man ønsker det, kan man dog sagtens vælge at anvende pads fra andre brands, til sin Kärcher maskine. Man skal blot være opmærksom på, at kvaliteten på tværs af alle de forskellige brands på markedet, varierer utrolig meget. 

Af denne årsag har vi fravalgt at sælge de helt billige rondeller, som findes på markedet, da vi ikke kan stå inde for kvaliteten. Du finder dog rondeller fra knapt så kendte brands, som forener en meget fornuftig kvalitert, med en mindst lige så fornuftig pris. Dette gør disse pads og rondeller, til et godt alternativ til "mærkevarerne", som ofte har høje priser på deres produkter.

Forskellige hårdheder

Pads fra Kärcher kommer i forskellige hårdheder, som er indikeret med en farvekode.

 • Beige / naturlig: Blød. Velegnet til polering af forseglede gulve.
 • Rød: Medium blød. Til rengøring af alle typer gulve.
 • Grøn: Medium hård. Velegnet til genstridig snavs og meget beskidte gulve.
 • Sort: Hård. Velegnet til meget genstridig snavs og grundrengøring.
 • Hvid: Meget blød. Kan anvendes til alle former for polering.

Det er vigtigt at være opmærksom på at disse farvekoder på hårdheder kan være forskellige fra producent til producent.

Mange vil måske mene at der til et meget beskidt gulv skal anvendes en hårdere rondel, men dette er ikke altid tilfældet. Nogle gange kan det være nok at anvende et skrappere kemikalie. Er man i tvivl, står vi klar til at råde og vejlede.

Her hos HUMA har vi altid prisgaranti, som sikrer dig som kunden den billigste pris. Vi har fragt fra 35 kr. Få fri fragt ved køb over 1500 DKK ekskl. moms.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

 • Huma
 • Buzil
 • Nmf
 • Diversey
 • Purell
 • Unger

Kontorartikler