Denne uge: Spar 47% på luksus microfiberklude og 20% på WC Clean Sticks.

Rengøringsvogne

I denne kategori finder du et stort udvalg af rengøringsvogne. Rengøringsvogne kan være med til at spare personalet for en masse tid, ved at de ikke skal slæbe frem og tilbage med alle arbejdsredskaberne.

Ved at samle alle redskaber såsom spande, klude, fremføre m.m. vil det også nedsætte slitagen på medarbejderne. Rengøringsvogne fås i mange størrelser og med mange funktioner, alt efter behov. Er du interesseret i at købe en rengøringsvogn, kan du kontakte os på telefon +45 70 40 45 00, hvor vi vil hjælpe dig med at “skræddersy” den helt rigtige vogn til dit behov.

Alle produkter i “Rengøringsvogne”

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
filter_2_kammer_system
antal_medfolgende_gulvspande
filter_antal_medfolgende_inventarspande
filter_antal_medfolgende_mopper
Antal mopper
filter_antal_medfolgende_plastbakker_plastbokse
Antal plastbakker / plastbokse
product_brand
filter_baeredygtig
certifications
filter_farve
filter_hjulstorrelse
filter_med_vaskenet
filter_presse_system
price
Pris
filter_produkttype
filter_serie
filter_storrelse
filter_system
vandkapacitet
filter_vaegt
state
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 52 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 52 produkter

Sorter stigende

Vil du vide mere om de forskellige rengøringsvogne, kan du læse mere under hvert enkelt produkt ovenfor. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 40 45 00 eller på mail kundeservice@huma.dk

Vogne i alle prisklasser

Rengøringsvogne kan virke dyre, men de sparer en masse tid for rengøringspersonalet, hvilket betyder at vognen hurtigt har tjent sig selv hjem. Det skal også siges, at man kan finde vogne i både den dyre og billige ende, og det vil derfor næsten altid være muligt at finde noget der passer til dit behov.

Vores vogne findes med en masse systemer, holdere til klude, spande til vand og beskidte klude m.m. Ved at samle alle arbejdsredskaberne på en vogn nedsætter det slitagen på personalet, da de ikke skal slæbe tunge spande m.m. frem og tilbage. Det er også muligt at få små vogne, til eksempelvis gulvvask. 

Kvalitetsvogne

Man kan få mange billige rengøringsvogne, problemet med dem er at de oftest er lavet af dårligt materiale, som betyder at de ikke har en lang holdbarhed, og man kan ikke finde løsdele til at reparere dem. Derfor har vi her hos HUMA valgt, kun at have rengøringsvogne af høj kvalitet. På den måde sikrer vi at vores kunder får den bedst mulige løsning. Vi har valgt at sælge rengøringsvogne fra Nordisk Microfiber og fra Vileda. Vi har valgt disse kendte udbydere på markedet, for at kunne garantere vores kunder, at de kan få reservedele til deres rengøringsvogne, hvis der skulle ske noget med dem.

Har du brug for en specieldesignet vogn?

Udover de vogne som allerede er sammensat, er det muligt at finde en rengøringsvogn som er designet efter ens behov. Her vil prisen ikke føles høj, for vognen har præcis det udstyr som passer til dit behov, hvorimod man ved standard rengøringsvogne, ikke selv har indflydelse på hvad der er af udstyr. 

For at få specialdesignet en rengøringsvogn skal du kontakte os. Det kan ske på telefon +45 70 40 45 00 eller mail kundeservice@huma.dk

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler