Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning
Oprydningssalg: Spar op til 69% på sprit, dispensere, engangsklude og meget mere

Rengøringsvogne

I denne kategori finder du et stort udvalg af rengøringsvogne. Rengøringsvogne kan være med til at spare personalet for en masse tid, ved at de ikke skal slæbe frem og tilbage med alle arbejdsredskaberne.

Ved at samle alle redskaber såsom spande, klude, fremføre m.m. vil det også nedsætte slitagen på medarbejderne. Rengøringsvogne fås i mange størrelser og med mange funktioner, alt efter behov. Er du interesseret i at købe en rengøringsvogn, kan du kontakte os på telefon +45 70 40 45 00, hvor vi vil hjælpe dig med at “skræddersy” den helt rigtige vogn til dit behov.

Alle produkter i kategorien "Rengøringsvogne"

Viser 1-16 af 30 produkter i denne kategori
Låg til Ringo plastspand 15 L

Låg til Ringo plastspand 15 L

268,75 kr

inkl. moms v/1 stk.

Viser 1-16 af 30 produkter i denne kategori

Vil du vide mere om de forskellige rengøringsvogne, kan du læse mere under hvert enkelt produkt ovenfor. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 40 45 00 eller på mail info@huma.dk

Vogne i alle prisklasser

Rengøringsvogne kan virke dyre, men de sparer en masse tid for rengøringspersonalet, hvilket betyder at vognen hurtigt har tjent sig selv hjem. Det skal også siges, at man kan finde vogne i både den dyre og billge ende, og det vil derfor næsten altid være muligt at finde noget der passer til dit behov.

Udover de vogne, som allerede er sammensat, kan man vælge at få en rengøringsvogn, som er specielt designet til ens behov. Herunder kan man få en vogn med en masse systemer, holdere til klude, spande til vand og beskidte klude m.m. Alt i alt en vogn med en masse udstyr. Ved at samle alle arbejdsredskaberne på en vogn nedsætter det slitagen på personalet, da de ikke skal slæbe tunge spande m.m. frem og tilbage. Det er også muligt at få små vogne, til eksempelvis gulvvask. Ved at vælge at få sin rengøringsvogn designet, vil prisen ikke føles så høj, for vognen har præcis det udstyr som dit behov kræver. Hvorimod man ved standard rengøringsvogne, ikke selv har indflydelse på, hvad der skal være af udstyr. For at få specialdesignet en rengøringsvogn skal du kontakte os. Det kan ske på telefon +45 70 40 45 00 eller mail info@huma.dk

Kvalitetsvogne

Man kan få mange billige rengøringsvogne, problemet med dem er at de oftest er lavet af dårligt materiale, som betyder at de ikke har en lang holdbarhed, og man kan ikke finde løsdele til at reparere dem. Derfor har vi her hos HUMA valgt, kun at have rengøringsvogne af høj kvalitet. På den måde sikrer vi at vores kunder får den bedst mulige løsning. Vi har valgt at sælge rengøringsvogne fra Nordisk Microfiber og fra Vileda. Vi har valgt disse kendte udbydere på markedet, for at kunne garantere vores kunder, at de kan få reservedele til deres rengøringsvogne, hvis der skulle ske noget med dem.