Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Engangsmopper

Engangsmopper – også kendt som hygiejnemopper – er elsket over hele landet, grundet de muligheder som produktet giver for at spare værdifuld rengøringstid, og dermed også penge. En god tommelfingerregel siger således, at man kan spare ca. 20% tid ved at bruge engangsmopper kontra at støvsuge.

I kategorien her finder du vores udvalg af hygiejnemopper, samt tilbehør hertil. Vi har valgt at føre hygiejnemopperne fra TenTax, da de er blandt de bedste engangsmopper på markedet, hvis ikke de bedste. Du kan læse mere om de enkelte produkter, ved at klikke dig ind på dem.

5 varer
5 varer

Spar 20% tid med engangsmopper

Engangsmopper er et eksempel på et moderne rengøringsprodukt, som virker mandskabsbesparende. Du kender det sikkert selv. Når du støvsuger, er du nemlig nød til at skubbe støvsugeren frem og tilbage over den samme flade, for at sikre dig at alt støv og snavs bliver suget med op. Dette gør støvsugning til en langsommelig proces, hvilket i løbet af et år kan løbe op i rigtig mange mandetimer, såfremt at der ugentligt foretages støvsugning og gulvvask af større arealer.

Konceptet med en engangsmoppe, er at du benytter en fremfører påsat en engangsdug – også kendt som engangsmoppen. Herefter lader du blot moppen glide over gulvet, hvorefter al mindre snavs og støv vil blive tiltrukket fiberdugen, nøjagtigt som du kender det fra eksempelvis microfiberklude.

At bruge engangsmopper, vil typisk medføre en tidsmæssig besparelse på omkring 20% sammenlignet med traditionel støvsugning før gulvvask. Ydermere har engangsmopning den fordel, at engangsmoppen giver meget lidt friktion, foruden at du ikke skal slæbe rundt på en støvsuger. Set ud fra et arbejdsmiljømæssigt perspektiv, er opsamling af lettere støv og snavs med engangsmopper, dermed også at foretrække.