Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning

Fejebakker

Fejebakken kan yde en stor hjælp den løbende rengøring, når mindre mængder af snavs skal fjernes. Er bl.a. godt til mindre mængde af snavs, hvor det ikke kan betale sig at finde støvsugeren frem eller hvor det ikke kan vente til at rengøringen kommer. Fejebakker fås i forskelligt materiale, som egner sig til den rengøringsopgave, som du skal løse. Hos HUMA.dk forhandler vi kvalitetsfejebakker fra bl.a. Vileda og Vikan.

3 varer
3 varer

Fejebakker findes i mange forskellige størrelser og er lavet af mange forskellige typer materialer. Nedenfor finder du eksempler på de forskellige typer fejebakker:

Fejebakker i plast

Fejebakker i plast fås med eller uden gummilæber. Gummilæben (eller gummikanten, som den også kaldes) gør det nemmere at fange skidt og snavs i bakken. Denne type fejebakke kan bruges både med håndkost og almindelig fejekost. Fejebakken uden gummikant kan alternativt også bruges som håndskovl.

Fejebakker i metal

Fejeblade i metal er robuste, og kan eksempelvis bruges til at opsamle aske og gløder fra din brændeovn eller dit pillefyr. Derfor er denne type fejebakke god både til private hjem og i værkstedsmiljø, da den kan anvendes netop til flydende materiale eller til meget varme genstande. Fejebakker i metal er ligeledes mere hårdføre end dem i plastik, hvorfor disse også egner sig til udendørsbrug af eksempelvis viceværter og personer i lignende erhverv.

Fejebakkesæt

De fejebakkesæt man hyppigst støder på, er det klassiske hvor håndkosten kan sættes fast på fejebakken, når man er færdig med at bruge sættet. Fejebakken fås med og uden gummikant, og fejebakken egner sig til at samle tørt skidt og snavs op med, som man ikke gider støvsuge.
Fejebakke med langt skaft

Det lange fejeblad er specielt ergonomisk, hvis man som medarbejder skal feje meget. Med et fejeblad med langt skaft undgår man at skulle bukke sig op og ned hele tiden, hvilket slider på knæ og hofter i det lange løb. Samtidig er det velegnet til personer, som i forvejen har svært ved at bøje i hofte og knæ.Visse fejebakker med langt skaft fås med indbygget beholder, så man også kan sweepe væske op fra gulvet med en moppe. Derudover kan fejebakken selvfølgelig bruges til at feje tørt støv op med.

Har vi ikke det, du mangler?

Hvis du leder efter en specifik type fejebakke eller andre produkter, som du ikke kan finde på vores side, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7040 4500. Vi opretter nemlig hele tiden nye varer i webshoppen, så måske har vi det allerede på lager, eller så kan vi bestille det hjem fra en af vores mange leverandører.